kötü düşünceler, vesveseler nasıl gider? dayanamıyorum kötü düşünce ve görüntülere
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak vesvese yapıyorsun
Umursamayarak soner
Allah a yaklaşarak biter
https://m.youtube.com/watch?v=jzIoNZC4FHo&pp=ygUXbWVobWV0IHnEsWxkxLF6IHZlc3Zlc2U%3DYotupede mehmet yıldız vesvese video izlermisiniz serisi
İnşirah suresi oku
Hz yunus duası oku
Estağfurullah çek
Ya baki entel baki zikri çek
Asla boş kalmamaya çalış kendini meşgul et herzaman
Mutlaka yotupede mehmet yıldız vesvese video izlermisiniz bende yaşadım maneviyat yükselt bitiyor
izleyeceğim. umarım sizdeki gibi işe yarar bende de :(
bir de maneviyat yükseltten kastınız ne tam olarak
Anlattıkların hepsi bende oldu okp takıntı ankisiyetre panik atak bunlar vesvese bilincindesin bunlara etki eden geçmiş travma korku kaygı endişe sepepbiyet verir
Allah yaklaşarak bitiyor maneviyat yükselt ibadeti arttır
Aynısını bende yaşadım çok şükür bitti
Aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak ve sürekli o olumsuz düşünceler umursama soner
Ben mehmet yıldız videolariyla ve ibadet artırarak bitti ne çektiysen zerresine kadar yaşadım abla
Bunlar geçmiş travma etki ediyor
Vücut tepkime olman kalp mide vücut ağrısı bunlar gayet normal
benimki çok ağır bir hâl aldı. tüm gün yataktan çıkamıyorum, ağlıyorum. dua ediyorum sadece. psikolog ile de görüşüyorum. kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama en sevdiğim dediğim insana karşı sürekli suçluluk beslememi sağlayacak kötü düşünceler geliyor gitmiyor
Şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor benim hastan ve doktor korkularım patlak verdi size etki eden ne ne sepep oluyor
Bak aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak vesvese şeytan sende asla olmayacak olanı veriri vücut tepkime yapınca sende gerçek zannediyorsun
Bunun vesvese olduğunu farkındasın dediklerimi yap çabuk bitirirsin
ne sebep oluyor bilmiyorum ama cinsel ve ahlaki takıntılarım var. insanlar garip şekillerde gözümün önüne geliyor. aklımdan garip sözler garip küfürler geçiyor. normalde bunları düşünecek ya da söyleyecek biri değilim. bir erkek arkadaşım var ve aklıma başkaları ile ilgili bu tarz görüntü ya da kötü düşünce geldiği zaman doğal olarak kendimi ihanet etmişim gibi hissediyorum. suçluluk duymaktan yıprandım. yüzüne bakamıyorum, konuşamıyorum. sürekli ağlıyorum artık
Her insanın zayıf noktası farklı şeytan sende olmayanı verir çünkü sende rahatsız oluyorsun bunlar sana ait değil bir hayal ürünüdür
Mutlaka mehmet yıldız vesvese video izle aklına takılan sor bitirirsin umursamayarak soner gider
aslında bana ait olmadığını biliyorum, dediğim gibi bunları düşünecek bir insan olmadığımın farkındayım. ama kendi kendime düşünüyorum da bu durum neden erkek arkadaşımda yok, o neden başkası ile ilgili böyle saçma düşüncelere sahip değilken ben böyleyim. demek ki benim sorunlarım var diyorum kendime. sevgi hak etmediğimi düşünüyorum bu yüzden de. sürekli kendimi suçluyorum. hatta o kadar suçluyorum ki onun ailesinden olan insanlarla ilgili bile kötü düşünceler ya da görüntüler gözümün önüne gelmeye başladı. korktuğum şeyler hemen başıma geliyor. daha da yıprandım..
Anlıyorum abla manevi kalp rahatsızlığı bu vesvese herkeste ayrı teşkil eder ibadet arttır düşünceler sana ait değil şeytan senle uğraşıyor bu aralar sana ne kötü geliyorsa uzakdur boşta kalma boş durma dilinde zikir bulundur ve mutlaka yotupede mehmet yildiz videolarına bak
tamamdır dediğin gibi videolara bakacağım dediklerini yapmaya dikkat edeceğim çok teşekkür ederim yorumların için
Dua et yeterli aklına takılan sor ama mutlaka mehmet yildiz vesvese 1 den başlayarak izle anlayacaksın aklına takılan sor
tamamdır çok teşekkür ederim. bir de bir şey soracağım. bu durumda kendimi en çok sorumlu hissettiğim insan erkek arkadaşım olduğu için kendimi ister istemez uzaklaştırıyorum, insanların beni sevmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. bu durumda onunla hiçbir şey yokmuş gibi devam etmem daha mı doğru sence? aklıma gelen çirkin şeyleri anlatmak istemiyorum bana ait değiller çünkü. boşuna aramızı bozmak, üzmek istemiyorum
şu an sana ne zarar geliyorsa atlatana kadar uzak dur ne sana zarar geliyorsa uzak dur bu süreçte asla strese girme
sen bunları yazdıktan sonra dediğin duaları sureleri hatta zikirleri okudum ilk zamanlarda çok iyi geldi ve rahatladım gerçekten. ama nedense bir hafta falan sürdü sonra eski halime geri döndüm. sence ne yapmam lazım bu durumda
hocaya git büyü olabilir
Büyü çok farklı bir olay alakası yok
Felak Nas oku
gece yatmadan çok kez okuyorum aslında, içim sıkıldığında kötü bir his geldiğinde ya da kötü düşünceler vb geldiğinde de okuyorum ama durum bu
Kötü bir şey. İnsana çok zarar verir dikkat et
ruhen çok yıprandım zaten. bu stres sıkıntı durumundan dolayı kendimden utanmaya insanlardan uzaklaşmaya başladım. fiziksel olarak da kalp çarpıntısı, mide ağrısı/bulantısı vb sıkıntılar çıkardı. psikolog da dahil elimdeki tüm imkanları kullanıyorum halbuki ama maalesef bu kadar ilerleyebildim sence ne yapmalıyım ben?
Vücut tepkime olması normal düşüncelerden dolayı vücudun tepkime yapiyor
Korku endişe kaygı beyin olmayan bir şey için sinyal veriyor panik atak bu
Çektiğin vücut tepkimesi normal zaten düşüncelerden dolayı olur maneviyat yukselt
Ayetel kürsi oku abdestli gez mümkünse
geceleri vb Ayetel Kürsi okuyorum çok kez. hatta içime sıkıntı geldiği zaman da okuyorum. ama durum bu maalesef. sadece Ayetel Kürsi değil nas Felak inşirah aklına gelebilecek her türlü duayı ediyorum aslında..
Allah yardımcın olsun ferah tut içini
Amin inşallah teşekkür ederim
Rica ederim
Neden böyle düşünüyorsunuz
okb hastasıyım. sürekli vesvese denilebilecek obsesyonlar geliyor çeşitli türde. kendimden utanmaya başladım, kimsenin yüzüne bakamaz oldum aklıma gelen bu düşünceler yüzünden. gerçekten çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum. psikolog da dahil elimdeki tüm imkanları kullanıyorum halbuki :(
Üzüldüm açıkçası bu duruma, olumlu düşünün ama hayat bize verilmiş bir emanet ve iyi değerlendirmeye çalışın
bazı günler oturup hayatın anlamını düşünüyorum. gerçekten yaşamak istediğim çok güzel şeyler var. ama bakıyorum ki ne bunları yapabilecek durumum ne de halim var. sevdiğim insanları da kendimden uzaklaştırmaya başladım. kime kötü davranmak istemiyorsam, kime karşı en hassassam onunla ilgili tonlarca kötü düşünce ya da iğrenç görüntüler geliyor gözümün önüne. bazen gerçekten yaşayacak ne kaldı diye kendimi çok sorguluyorum. bu durum geçmezse ne yapacağımı bilmiyorum..
Konuşalım mı sizinle biraz dertlerinizi dinlerim 🙏🏻
valla bende dertler çok uzun hangi birini anlatacağım bilmiyorum :(
Dinlerim sizi belki bir faydam dokunur
olur o zaman kabaca anlatabilirim uzun uzun çok zaman almadan
Tabi ki bekliyorum
Gitmez.
Gitmez
Bişeylerle uğraş