Teşekkürler Herkese
Erkekler mi daha iyi hatırlar, kadınlar mı?
Teşekkürler Herkese
Elbette kadınlar olayları en ince ayrıntısına kadar hatırlar ve hatta üzerlerinde ne vardı hangi renk giymişlerdi. Kızının tokasındaki taşın rengi neydi? Oğlanın çorabındaki çizgiler ne renkti? Valla kadınların kafası atarsa; kütük kayıtları yanmış yok olmuş olsa dahi o kadın o adamın soy ağacını bile çıkarır. Böyleyiz anacım yapcak bir şey yok.
Cinsiyetin bellek üzerindeki etkisi hakkında kesin bir sonuç çıkarmak zor olabilir. Araştırmalar, cinsiyetin bellek performansı üzerinde bazı farklılıklar olduğunu gösterse de, bu farklılıklar kültürel, sosyal ve bireysel faktörlerden de etkilenebilir. Özellikle erkeklerin veya kadınların daha iyi hatırlama yetisine sahip olduğunu genellemek doğru olmayabilir. Bazı araştırmalar, kadınların sözel bellek ve episodik bellek (geçmiş deneyimlerin hatırlanması) konusunda daha iyi performans sergileyebileceğini göstermiştir. Öte yandan, erkeklerin mekansal bellek (navigasyon, yön bulma gibi) konusunda daha iyi olduğu ve bazı deneysel görevlerde avantaj elde ettiği bulunmuştur. Ancak bu sonuçlar genel geçerli değildir ve bireysel farklılıklar büyük rol oynar.
Tabiki de kadınlar daha iyi hatırlar.. Erkekler çok çabuk unutur ama kadınlar yıllar önce olmuş bir olayı bile hiç unutmaz..
biz kadınların hafızası çok güçlüdür yapılan ihanetleri asla unutmayız bu yüzden erkekleri affetmeyiz
Cevap
26Cevap
Kim daha çok hatırlar bilemem ama ben iyi hatırlarım
Bence kadınlar hatırlamaya daha eğimliler.
Demin rastladım o cevaba.
Bir kadın asla unutmaz
hatırladığında ölü taklidi yapın 🥲
Erkekler 50 tane şeyle uğraşıyor hangi birini hatırlasınlar
Bunu cins ile ilgili olduğunu pek düşünmüyorum kişiliğine göre değişiyor
Yani bu konuda bir cinsiyet ayrımı yapmak mümkün değil insanların geçmişteki hatıralarına ve karakterlerine özellikle de belleklerine göre değişir.
Kadın birgün silah olarak kullanabileceği herşeyi hafızasına kazır. Gerisini salı verir. Bu yüzden erkek diyorum.
Bilmiyorum ama ben efsane hatırlarım, arşiv gibiyim ya bir de biriktirip biriktirip olması gereken yerde çıkarırım jpaxğsjhğ.
Çünkü kadınlar en ince detayı bile aksatmaz ince düşür üzmez incitmez hep özel kılar değer verir
Bu değişir kişiden kişiye göre cinsiyetle pek bir alakası yok bence
Kadınlar. Ama genelde kimse işine geleni unutmaz.
Uejsjsj ikiside mecburiyetten hatırlamak zorunda yoksa umurlarında değildir çoğu insanın.
Kadınlar tamam da gözümüze sokarcasına büyük harf neden?
Aslında işimize geldiğinde bizde çok iyi hatırlıyoruz çaktırma :P
Kadınlar tabii ki de yani tartışmasız.
Olmayan şeyleri bile hatırlarım. )))
Erkekler sadece işine geleni hatırlıyorlar
neden kadınları büyük harflerle yazıp erkekleri küçük yazdın cinsiyetçi misin
Erkekler çabuk unutuyor ya kadınlar her şeyi kaydediyor
Kadınların sadece onun için ayrılmış bir datalari var😂
Kadınlar daha çok sanki
her iki cinsiyette
Kadınlar bu konuda bence dünyanın en iyileri.
Kadınlar unutmazki hatırlasın hahss
Tabiki kadınlar çoğu şeyi hatırlar
Kadınların hafızaları çoğu zaman daha güçlüdür
Genel olarak kadınlar daha iyi hatırlar
İşine gelen istediğini hatırlar
Tabiki Duygusu olanlar
net kadın
Kadınlar daha iyi hatırlar
Kadın tabiki
Kadınlar tabii ki.
Kadınlar hiç unutmaz gün gelir önüne koyar :)
Kadınlar bence biz unutuyoruz
Ben.
O zaman doğum günüme kaç ay var söyle😃
Kadınlar
Kadınlar
Kadın beyni hatırlamada iyidir
Kadınlar unutmaz.
Kadınlar
Her ikisi de
Erkekler
Kesinlikle kadınlar
Bence kitap okuyan 🤣