Gördüğünüz en korkunç rüya neydi, genellikle nasıl rüyalar görürsünüz?

Ben korkunç rüya görmüyorum aslında benim gördüğüm rüyalar biraz saçma oluyor. mesela örümcek fobim olduğu için çoğu zaman böcek görüyorum rüyalarımda. özellikle de örümcekler. bazen de izlediğim filmlerden sahneler görüyorum değişiyor yani duruma göre :)
Teşekkürler :)
Rica ederim ☺️
Kardeşimin vefat ettiğini ve üzerinden bir süre zaman geçip onun yokluğuna alışamadığımı görmüştüm
Cevap
17Cevap
Ben sık sık korkunç rüyalar görüyorum. Bunlar genelde Paranormal olay içerenler oluyor.
1 hafta önce gördüm rüya olduğu bile şüpheli. Biri geldi sana evrak vermiştim ayın 5 i tarihli çeki tahsil edip sana olan borcumu kesip kalanı verecektin diyor. İmkansız bişey diyorum ama acayip gercekciydi. Sabah ajanda kasa cüzdan inceledim acaba emanet evrak var mı diye.
6 yıl önceydi. Rüyamda bir binadaydım önümde bir kadın ve bebek arabası vardı içinde de bebeği. Rüyamda birden "Ölüleri biz dirilritiriz! Biz!" şeklinde bir ayet okuyordum rüyamda. O anda her şey yıkıldı, karanlık çöktü kadın ile bebeği öldü ve tekrar dirildiler.
Birkaç sene sonra Yasin Suresi'nin 12. Ayeti olduğunu öğrendim.
Valla önceden baya rüya görürdüm artık görmüyorum neden olabilir bilen var mı 5 yıldan fazla görmüyorum
Hergün en az iki tane gerilim filmi görüyorum resmen 😅 anlatsan yazar oynarlar ve çoğunlukla depremli kaçırmalı şeyler görüyorum
Öldüğümü görmüştüm aralıklarla 5 6 kez gerçekten dehşet vericiydi.
Korkunç denmez ancak bir ara düzenli olarak gördüğüm bir rüya vardı beni geren.
Kendimi gördüm sanki karanlık bi güç ele geçirmişti
bazı rüyalarımda konuşamıyorum, o rüyalarım bayağı gergin oluyor
Öldüğümü görmüştüm
ailemle alakalı bırseydı
hiç rüya görmüyorum hatırlamıyorum
Sevdiğim birisinin gitmesi.
Babamın beni kafamdan vurduğunu görmüştüm.
Bn çok ilgnc gordm ya gercek hayatta imkani yok tıptada yeri yoktr
Görmediğimiz rüya, karabasan kovalıyoruz artık
Kötü korkunç varlıklar
Gördüğün rüyayı anlatmak doğru değil
Neden 🤔 ben anlatıyorum
Anlamını bilmeyen birine anlatıldığında rüyanın tersine dönme ihtimali var hadislerde geçer
Hmm peki teşekkürler
Rica ederim
Ban yerim gerek yok
Genelde annem ve babani
En İyi Cevaplar