- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞaşırtıcı ama doğru yabancı erkekler öyle sizin gördüğünüz algıladığınız gibi değil davulun sesi uzaktan hoş gelir, sivas temizliği gibi temizlik yapıyoruilar😆çoğu küçük abdestini yaptıktan sonra fermuarı çekip çıkıyor, sidikli sidikli dolanıyorlar😆taharet musluğu yok adamlarda hatta çoğunun dötünde bir batman poke var😄tuvalet kağıdına silip çıkıyorlar ne kadar temiz olursa artık, kadınlarda çok farklı değil kadınlar sadece cinsel ilişkide hijyene önem veriyor, erkeklerde o da yok, yabancı erkekler için kadın obje hatta çoğu hayvan gibi davranıyor, ilişki öncesi türk erkeği kadar hijyene önem vermiyor, türk erkeği tek gecelik ilişki için bile çiçek alıyor, Avrupalı erkekler tip olarak daha iyi olduğu için piste olsa göze batmıyor. Onların sokakları temiz kendileri pis lavaboya işerken dişini fırçalayan gördüm.
Siz beğenmiyorsunuz avrupalı kadınlar türk erkeğine hayran kalıyor centilmenliğinden ötürü tabi türk kadını öküzün altında buzağı aradığı hıyarı bulmuş bademini aradığı için türk erkeği odun gibi görünüyor 😄26 Yorumla- +1 yıl
Doğru noktalar var :D
- +1 yıl
Acaba hangileri o noktalar😄
- +1 yıl
Hepsi olsun tamam şimdi salatadan sevmediğim malzemeleri ayıklamayla uğraşmak gibi olacak
- +1 yıl
Peki tamam😆
- +1 yıl
Tuzunu atıyorum öyleyse
- +1 yıl
ahah tamam
En İyi Cevaplar
Ülkemizde az gibi görünsede aslında ciddi rakamlara ulaşmış ve Türkiye'de yerleşik hayata geçmiş bir grup maymundan hallice erkek türüdür bunlar (soylarının yakın zamanda tükeneceğini düşünmüyorum). Türk kadınlarını kötülemek, kendi söylemleriyle kullanıp atmak zihniyetinde, sadece kendilerine hizmet için dünyaya gelmiş olduklarını düşünmek, kızları ezmek, üzmek, hor görmek, yaşadığı ilişkiyi içki masalarında eğlence mezesi yapmak, bir kadınla yaşadıklarını, diğer kadına fütursuzca anlatarak saygısızlığını gözler önüne sermek, başka ülke kızlarıyla kıyaslamak, saygı duymayıp sevgisine de layık görmemek, hizmetçi olarak görmek, aşırı baskılamak, eve kapatmak, zihinsel ve fiziksel şiddet uygulamak, çocuklarını döverek veya kızarak sindirmek, "hayat müşterektir" sözüne kesinlikle sıcak bakmayan, oturduğunda altındaki soğumasın diye wc ihtiyacı dışında asla yerinden kalkmayan, sadece ona sıcak bakan bir türdür bunlar. Bütün bunları yapıp yinede kendini haklı gören. Bizi beğenmiyorsunuz diye kadınlara kan kusan. Haksız bir sitemkarlıkta bulunduğunun bile bilincinde olmayan, böyle bir güruh var maalesef. İşte o yabancı erkekler bu konularda azınlık olan bu zihniyetin eline su dökemezler.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHer konuda eline su dökebilir. ama bir konuda dökemez bence oda kızları kötülemek ya da kötü davranmak bu konuda türk erkeklerinin eline su dökemezler. çünkü bu ülkede kadına değer veren gerçekten seven kimse yok çoğu kişi aldatıyor ya da kadını yemek yapması için hizmetçi mantığı ile evleniyorlar. zaten günümüzde kadın erkek de aynı gibi ortak çıkarları olmasa evlenemezler. birde zaten romantik de değiller çoğu odun gibi davranıyor.
140 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece ünlü erkekleri baz almışlar 🤣🤣🤣🤣
Neyse, soruya gelecek olursak sahiplenme konusunda diyeyim.
11 Yorumla- +1 yıl
evet shsh amaç bu değildi 😅
+1 yılŞu Ekin Mert çok karizma adam yav
113 Yorumla- +1 yıl
Sorunu sabote etme
- +1 yıl
Sorumu soba etmiyorum
- +1 yıl
Soru benim zaten 😅 sjsj soba demedim sabote dedim
- +1 yıl
Yoooo öyle dedin
- +1 yıl
Körsün kör
- +1 yıl
Nankörrr kıymet nedir bilmezsin
Körsün körrr - +1 yıl
Kendini yüne aslan sandı kedicik 😅
- +1 yıl
Zirvedeyim canım sesin az geliyor ne dedin duyamadım 🤪
- +1 yıl
İn tahterevalliden öyle konuşalım :D orası zirve değil ayrıca djdj
- +1 yıl
İndi bindi 5 lira 😂😂
- +1 yıl
Sudan ucuz. Sen oradayken kendini aslan sanıp kükremeye çalışıyorsun :D
- +1 yıl
Arkamı döneyim de oraya da anlat bunları 😃
- +1 yıl
Yersin tekmeyi dön dön 😒
+1 yıl- Namus yönünden dökemezler. (Sosyal deneyde hepsi 1000$'a bir geceliğine kız arkadaşlarını kiralamayı kabul ettiler.)
- Herhangi bir şiddet gördüklerinde tepkisiz kalmıyorlar. (Dış ülkede uzaktan seyrediyorlar.)
- Bizimkiler kıyafetle dolaşıyor. (Dış ülkedeki gibi yarı çıplak gezmiyorlar.)
- Bizimkiler daha erkeksi (onlarda pek erkeksilik yok, crop falan giyiyorlar. 🤢)
Yani ben garipsiyorum bunları, benim bakiş açim bunlar aklıma da başka gelmedi 🙄
Ah erkolarımızın kıymetini bilin 😬🙂
50 Yorumla
+1 yılHer Türk asker doğar.
Dünya araştırmalarında vatan ve bayrak kelimesi ve ülkesi için en gönüllü savaşacak millet Türkler birinci sırada İskoçlar ikinci sıradaymış.
Tarihte dünyaya yön vermiş ve yine tarihin tekerrür etmesine istinaden Dünyaya yön verecek potansiyeli genlerine kodlanmış olarak doğarlar. Haritayı gözünüzün önüne getirin doğu batı komşularımızı görün, hatta aşağı inin Suriye Lübnan, Mısır, Libya. Türkiye’nin komşularının içinde hangisi Türkler kadar zengin bir tarihi, zengin mutfağı var hiç birinin.
Hangisi savaşa hazır durumdadır; Türkler!
Komşularımızın içinde en iyi üniversiteler ve bu üniversitelerde en iyi öğretim üyeleri Türklerdir. Bir yenilik çıkarsa bu bölgeden her zaman Türklerden çıkacaktır.20 Yorumla
+1 yılAmerikada Türklerin daha önce bulunduğu bir yerde yasamissaniz genelde kadınların Türküm deyince biraz temkinli davrandıklarıni görebilirsiniz. Bunun sebebi kadınlara kene gibi yapışma. Duygusal bağımlılık. Ozguvensizlik. Kadını tasiyamama ve aldatma. Avrupa'da genel olarak düşük statüdeki kadınlar Türk erkeklerini seçiyor. Kaliteli bir insansanız şaşırıyorlar ve ilgilerini çekiyor. Yabancı erkekler diye bir genelleme yaptığın için birsey demiyorum. Hintlisi cinlisii korelisi var. Hangisi için ne diyebiliriz. Kıyas yapmak için data lazım ama amerikada beyaz kadınların küçük bir bölümü zencilerli seviyor. Oysa revaçta olan beyaz amerikallilar ve İtalyan erkekleri hakkında kulaktan dolma bir hayranlıklari var. Sosyal zekamiz iletişim yetersizliğinden sınıfta kalıyor bizi az istenilen bir tip yapıyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılYani bu konuda net bir şey söyleyemem çünkü sosyo kültürel ve kişilik özellikleri açısında çok fazla değişken var. İllaki bir şey söylemem gerekirse bence bu gelenekçi tutumlar konusunda elimize su dökemeyecekleri olurdu. Muhtemelen bizden daha rahat ilişki anlayışları vardır.
20 Yorumla Bir istisnamiz daha var Alperen duymazz😂 bu ikisi tek başına ülkenin yakışıklılık ihtiyacına ve derecesine hiç de cüzi sayılmayacak bol gönüllerinden gani gani katkıda bulunmakta😂
26 Yorumla- +1 yıl
Alperen çirkin oldu artık
- +1 yıl
Ego diye dizi vardı :D soğudum orada Alperen’den ıyy oldum
- +1 yıl
:D zevkler renkler tipler meselesi
- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBende şaka sanıyordum djdk işte mertler oldukça ülkede çıtayı yükseltirler daha nice mertler gelir 😉
23 Yorumla- +1 yıl
Bi bu bir de Michele 😃
- +1 yıl
Ünlü olmak varmış hayatta beee baksana ne yapsalar moda oluyor dkdk
- +1 yıl
😃😃
+1 yılBu kıyası yapabilecek bir yabancı erkek çevrem yok. Ancak alman bir patron ve ekiple çakışıyorum diyeceğim ruhsuzlar duygusuzlar!!!
21 Yorumla- +1 yıl
Vaaay ruhsuzlar!!! Evet Almanlar öyle ya robot gibi :D
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılYabancılar aşk ve tutku nedir bilmez. İstemeyene, azıcık naz yapanın yanına bile yanaşmaz, kendi haline bırakırlar.
29 Yorumla- +1 yıl
Sanki Türk erkekleri farklı
- +1 yıl
Türk erkekleri tam tersi. Sanada denk gelir merak etme.
- +1 yıl
Ağır saçmaladın ama neyse :D
- +1 yıl
Her önüne gelen erkek istemediğin tipte ise sıkıntıyı kendinde ara.
- +1 yıl
Sen neden saldırma gereği duydun onu anlamadım :D sıkıntı Türk erkeklerinde, çoğu aşk nedir bilmiyor bile. İstisnalar kaideyi bozmaz.
- +1 yıl
Saldırmadım ya rahat ol aaaaa :) Bir sürü var adam gibi seven erkek, bulman lazım.
- +1 yıl
Aramıyorum.
- +1 yıl
O zaman denk gelenleri de hedefe kitleme ;)
- +1 yıl
Oldu o zaman, iyi günler
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılKabalık konusunda tabii ki bazen Türk erkeklerle konuşuyorum selam yazıyor birkaç ay sonra 2024’e girecek olmaması dışında bir problem yok😂
13 Yorumla- +1 yıl
Güzeldi bu 😅
- +1 yıl
Bende selam ye nbr yazmıştım kfkck
- +1 yıl
Nbr cınımss djdj süper 😅
Yabancı erkekler kim mk, gelsinler vs atalım her konuda asddjdk
23 Yorumla- +1 yıl
Kafa tutuyor tipik Türk djdj
- +1 yıl
Bıyıklı Türk kedisi djdjs
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKurban derisi yüzme, mangal için ateş yakma gibi şeyler ahsjs
28 Yorumla- +1 yıl
shsh mangal yakma şampiyonları 😅
- +1 yıl
Çok güzel piknik yeri bulup organizasyonu da ayarlarlar bu arada ahaha
- +1 yıl
Ohoo on numero 😃 bunu yabancı adamlar nerden bilsin hıı?
- +1 yıl
Bilemesleerr ki türk erkeği bi başka
- +1 yıl
Bir başka bakıyor, bir başka seviyor, bir başka kıllı sjdj
- +1 yıl
Ahshshs son özellik olmasa iyiydi
- +1 yıl
Ama biz döşü kıllı severiz 😃
- +1 yıl
Ben yooook
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBizim erkeklerimizde giyimine kuşamına çok özen gösterir. Çoğu kaliteli kıyafet giyer. Son zamanlarda fazla süslüler bi de güzel parfümleniyorlar. Bakan kendine çok iyi bakıyor. Karizmayı ortaya döküyor.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Değerimiz hiç bilinmiyor hiç :D elimize her konuda su dökebilirler bence ahah
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de kskd
Yakışıklılık dan 😄 ama ben onlardan daha iyiyim 😎
13 Yorumla- +1 yıl
😃 kendi adına konuş sen kuzuş
+1 yılSahiplenme ve samimiyet konusunda kesinlikle, her gün yabancı erkeklerle iç içeyim allahın hanzoları gerçekten. Biriyle de saçma sebeple tartıştım hatta.
10 Yorumla
+1 yılYabancı erkeklerle derdim yokta bakımlı , donanımlı , ahlaklı bir Türk erkeğiyle pek yarışabileceklerini sanmıyorum 😅 Kızlarımız içinde bu durum geçerli.
10 YorumlaYabancılar ellerini bile yıkamıyor şaşırılacak ne var korona zamanı dışarıdan eve girildiğinde ellerin yıkanmasını gerektiğini öğrenen insanlar
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYabancı erkekler çok daha iyi. Anlayışlı güler yüzlü aitlik hissi veriyor. Bazı Türk erkekleri gibi kaprisli ve egolu değil.
20 Yorumla
+1 yılYa dışarda veya başka bir yerde tanıdık görünce sahiplenme vardır ya nereye gidiyosun, bişey lazım mı filan o huyları çok iyi bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bizim erkekler, yabancı erkeklerin eline su dökemez. Tanıdığım yabancı erkekler saygılıydı hep. Bizimkilerin çenesi bozuk, aldatmaya meyilli. Ayrıldıktan sonra birçoğu (Tümü demiyorum.) ardından abuk subuk konuşabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılKadına şiddet, saygısızlık, ego ve bakımsızlık konusunda kesinlikle😌(Not: İstisnalar kaideyi bozmaz).
11 Yorumla- +1 yıl
Sorunun sahibine sesleniyorum, bu cevap en iyi görüş seçilmeli kızlar tarafında çünki evet Türk erkeği bu konularda çok iddaalı…
+1 yılhangi yabancı erkekler.. Avrupalılar dersek sanırım magandalık konusunda Türk erkeklerinin eline su dökemezler 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılİlgi diyebilirim yabancı kadınlar ilgisizlikten yakınıyor.. biz selam versek sapık damgası yeriz
10 YorumlaKadınlarda güzellik sıralamasında 2 sırada yer aldı. Birinci sırada kim var biliyor musun? Hindistan! Sanrı bunların hepsi, sanrı. Külliyen yalan bu…
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılTurk erkekleri bence daha evcimen... aileye anne babasina düşkün
20 Yorumla
+1 yıltc erkeğinin iyi olduğu tek konu var o da öldürmek, kavga, yalan, şiddet
10 Yorumla
+1 yılÇok çalıştık hakettik, Türk kızlarıda biraz gayret etse keşke
11 Yorumla- +1 yıl
he hee
Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Valla her türde yapabilirler her zaman yabancı seviyorum.
11 Yorumla
+1 yılkafir olan hiçbir yabancı Müslüman bir türk erkeğinin yerini tutamaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadığım için ne desem boş olur yaşasın türk erkekleri
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu veriler neye göre kime göre alınmış öyleyse toplu taşımalarda ter kokanlar kimler
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılBu anketi yapan kişi bizim erkekleri tanımıyor galiba 😄
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılyabancı erkekler gö. tündeki kılları bile almıyorlar yaaaaaaa
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeği ve bakım mı? Buna güldüm işte :) bu yazıyı yazan büyük mizahşör olmalı.
16 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeği , İtalyan erkeğinin eline su dökemez. Bu kadar basit
- +1 yıl
😁😁
- +1 yıl
😄🙏 bence istatislikleri hazırlayanlar bizimle dalga geçiyor
- +1 yıl
Güney Amerika’da yayımlanan moda ve magazin dergisi Wapa, 'Social Indicators Research' araştırma şirketi ile yaptığı bir ankette, Türk erkeklerinin bakım konusunda rakiplerine büyük fark atmaya başladığını açıkladı.
Dergideki araştırmaya göre Türkiye’de yaşayan erkekler, haftada 18,8 saatini kişisel bakımına ayırıyor; en fazla özeni ise elbise seçimine veriyor.
Dergideki araştırmaya göre Türk erkekleri her geçen gün depilasyon, saç bakımı ve parfüm kullanma konularına daha fazla zaman harcamaya başladı.
Araştırmada Türklerin ardından ikinci sırayı Koreli erkeklerin alıyor. Koreli erkekler ise haftada 8,8 saatlerini kişisel bakım için ayırıyor. Japon ve Brezilyalı erkeklerinin üçüncü ve dördüncü olduğu sıralamada çapkınlıkları ile ünlü İtalyan erkekleri ise haftada 7 saat ile beşinci sırada yer aldı.
:D - +1 yıl
İnternetteki her yazıya inanmamam gerektiğini kanıtlayan bir örnek oldu teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
😅 inanmak güzeldi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancilar kav dicemde turk erkegininde kavdan bi farki kalmamis
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBilgim yok tek hedefim Türk erkeği 😎.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden şaka olsunki. adamlar ne kıllarını alıyor ne bir şey yapıyor.
20 Yorumla Türk erkekleri ve bakım 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Benim de kafamda soru işaretleri oluşmadı değil :D ama berberlerini seviyorlar puzzle gibi oturdu kafamda sjsj
+1 yılBi de pis, bakımsız derler bize 😌🤣
24 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma 😃
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
Anketler ortada acık ara bakımlıyız.
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 🤪😃😃 - +1 yıl
Evet gördük :D
Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Kavgada dövüşt3, kıskançlıkta :)
22 Yorumla- +1 yıl
Kavgada falan olmasalar keşke
+1 yılSapıklık konusunda olabilir
40 YorumlaTabiki olur avrupa'da sümsük erkeğin bile etrafında 10 kız tr bakımlı olursan bir sıfır öndesin diğerlerine göre :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılBu çakma Michele Morronenin gerçek ismi nedir
12 Yorumla- +1 yıl
Mert Ekin daymaz
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılSadakat, bağlılık
15 Yorumla- +1 yıl
Hayret soruma gelmiş
- +1 yıl
Gelmiyor muyum🤔
- +1 yıl
Ne bileyim yasaklısın falan sandım ilginç
- +1 yıl
Saçmalama😂 Her soruna geliyorum, gelmediğim soruların cevap bulamadığım sorular😂
- +1 yıl
Anlıyorum tabii. Ben de cevap bulamadıklarıma gelmeme kararı almıştım
Nerde okuduysan yalan bu :D
13 Yorumla- +1 yıl
Google dedi bunu
- +1 yıl
Diyorsa doğrudur djdj
+1 yılYakışıklılık konusunda elime su dökemezler varsa kendine güvenen gelsin düelloya davet ediyorum hahha
10 Yorumla
+1 yılHer konuda Türk erkeklerinin eline su dökebilirler
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir çok konuda Türk erkekleri koruyucu bir yapıya sahip , yabancılarla yaşıyorum netice hüsran.
20 YorumlaGereksiz aksiyon, kıskançlık, ben hallederimcilik, tek elle araç direksiyon hakimiyeti v. b.:)
10 YorumlaSabır konusunda kimse Türk erkeklerinin eline su dökemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBubekin Mert daymaz maşallah ha yakışıklı
11 Yorumla- +1 yıl
Bi içim su 😅
+1 yılAnkette bir karışıklık olmuş sanki sdjsjsb
20 Yorumla
+1 yılVatanseverlik konusunda
20 Yorumlaİrade sahibi olan bozkurtların tabiki.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kadına şiddet konusunda
20 YorumlaOdunluk ve düz mantıklık konusunda net olarak 😄
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanma konusunda diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKültürel paylaşım ( aynı coğrafya kültürü)
10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat