Yabancı erkekler hangi konuda Türk erkeklerinin eline su dökemez?

Selamss
bugün merak konusu; “Güney Amerika'da yapılan bir ankette Türk erkekleri, kişisel bakım konusunda dünya sıralamasında birinci oldu.”
şaka mı bu¿ 😃
Şaşırtıcı ama doğru yabancı erkekler öyle sizin gördüğünüz algıladığınız gibi değil davulun sesi uzaktan hoş gelir, sivas temizliği gibi temizlik yapıyoruilar😆çoğu küçük abdestini yaptıktan sonra fermuarı çekip çıkıyor, sidikli sidikli dolanıyorlar😆taharet musluğu yok adamlarda hatta çoğunun dötünde bir batman poke var😄tuvalet kağıdına silip çıkıyorlar ne kadar temiz olursa artık, kadınlarda çok farklı değil kadınlar sadece cinsel ilişkide hijyene önem veriyor, erkeklerde o da yok, yabancı erkekler için kadın obje hatta çoğu hayvan gibi davranıyor, ilişki öncesi türk erkeği kadar hijyene önem vermiyor, türk erkeği tek gecelik ilişki için bile çiçek alıyor, Avrupalı erkekler tip olarak daha iyi olduğu için piste olsa göze batmıyor. Onların sokakları temiz kendileri pis lavaboya işerken dişini fırçalayan gördüm.
Siz beğenmiyorsunuz avrupalı kadınlar türk erkeğine hayran kalıyor centilmenliğinden ötürü tabi türk kadını öküzün altında buzağı aradığı hıyarı bulmuş bademini aradığı için türk erkeği odun gibi görünüyor 😄
Doğru noktalar var :D
Acaba hangileri o noktalar😄
Hepsi olsun tamam şimdi salatadan sevmediğim malzemeleri ayıklamayla uğraşmak gibi olacak
Peki tamam😆
Tuzunu atıyorum öyleyse
ahah tamam
Ülkemizde az gibi görünsede aslında ciddi rakamlara ulaşmış ve Türkiye'de yerleşik hayata geçmiş bir grup maymundan hallice erkek türüdür bunlar (soylarının yakın zamanda tükeneceğini düşünmüyorum). Türk kadınlarını kötülemek, kendi söylemleriyle kullanıp atmak zihniyetinde, sadece kendilerine hizmet için dünyaya gelmiş olduklarını düşünmek, kızları ezmek, üzmek, hor görmek, yaşadığı ilişkiyi içki masalarında eğlence mezesi yapmak, bir kadınla yaşadıklarını, diğer kadına fütursuzca anlatarak saygısızlığını gözler önüne sermek, başka ülke kızlarıyla kıyaslamak, saygı duymayıp sevgisine de layık görmemek, hizmetçi olarak görmek, aşırı baskılamak, eve kapatmak, zihinsel ve fiziksel şiddet uygulamak, çocuklarını döverek veya kızarak sindirmek, "hayat müşterektir" sözüne kesinlikle sıcak bakmayan, oturduğunda altındaki soğumasın diye wc ihtiyacı dışında asla yerinden kalkmayan, sadece ona sıcak bakan bir türdür bunlar. Bütün bunları yapıp yinede kendini haklı gören. Bizi beğenmiyorsunuz diye kadınlara kan kusan. Haksız bir sitemkarlıkta bulunduğunun bile bilincinde olmayan, böyle bir güruh var maalesef. İşte o yabancı erkekler bu konularda azınlık olan bu zihniyetin eline su dökemezler.
Her konuda eline su dökebilir. ama bir konuda dökemez bence oda kızları kötülemek ya da kötü davranmak bu konuda türk erkeklerinin eline su dökemezler. çünkü bu ülkede kadına değer veren gerçekten seven kimse yok çoğu kişi aldatıyor ya da kadını yemek yapması için hizmetçi mantığı ile evleniyorlar. zaten günümüzde kadın erkek de aynı gibi ortak çıkarları olmasa evlenemezler. birde zaten romantik de değiller çoğu odun gibi davranıyor.
Cevap
49Cevap
Sadece ünlü erkekleri baz almışlar 🤣🤣🤣🤣
Neyse, soruya gelecek olursak sahiplenme konusunda diyeyim.
evet shsh amaç bu değildi 😅
Şu Ekin Mert çok karizma adam yav
Sorunu sabote etme
Sorumu soba etmiyorum
Soru benim zaten 😅 sjsj soba demedim sabote dedim
Yoooo öyle dedin
Körsün kör
Nankörrr kıymet nedir bilmezsin
Körsün körrr
Kendini yüne aslan sandı kedicik 😅
Zirvedeyim canım sesin az geliyor ne dedin duyamadım 🤪
İn tahterevalliden öyle konuşalım :D orası zirve değil ayrıca djdj
İndi bindi 5 lira 😂😂
Sudan ucuz. Sen oradayken kendini aslan sanıp kükremeye çalışıyorsun :D
Arkamı döneyim de oraya da anlat bunları 😃
Yersin tekmeyi dön dön 😒
Yani ben garipsiyorum bunları, benim bakiş açim bunlar aklıma da başka gelmedi 🙄
Ah erkolarımızın kıymetini bilin 😬🙂
Her Türk asker doğar.
Dünya araştırmalarında vatan ve bayrak kelimesi ve ülkesi için en gönüllü savaşacak millet Türkler birinci sırada İskoçlar ikinci sıradaymış.
Tarihte dünyaya yön vermiş ve yine tarihin tekerrür etmesine istinaden Dünyaya yön verecek potansiyeli genlerine kodlanmış olarak doğarlar. Haritayı gözünüzün önüne getirin doğu batı komşularımızı görün, hatta aşağı inin Suriye Lübnan, Mısır, Libya. Türkiye’nin komşularının içinde hangisi Türkler kadar zengin bir tarihi, zengin mutfağı var hiç birinin.
Hangisi savaşa hazır durumdadır; Türkler!
Komşularımızın içinde en iyi üniversiteler ve bu üniversitelerde en iyi öğretim üyeleri Türklerdir. Bir yenilik çıkarsa bu bölgeden her zaman Türklerden çıkacaktır.
Yani bu konuda net bir şey söyleyemem çünkü sosyo kültürel ve kişilik özellikleri açısında çok fazla değişken var. İllaki bir şey söylemem gerekirse bence bu gelenekçi tutumlar konusunda elimize su dökemeyecekleri olurdu. Muhtemelen bizden daha rahat ilişki anlayışları vardır.
Amerikada Türklerin daha önce bulunduğu bir yerde yasamissaniz genelde kadınların Türküm deyince biraz temkinli davrandıklarıni görebilirsiniz. Bunun sebebi kadınlara kene gibi yapışma. Duygusal bağımlılık. Ozguvensizlik. Kadını tasiyamama ve aldatma. Avrupa'da genel olarak düşük statüdeki kadınlar Türk erkeklerini seçiyor. Kaliteli bir insansanız şaşırıyorlar ve ilgilerini çekiyor. Yabancı erkekler diye bir genelleme yaptığın için birsey demiyorum. Hintlisi cinlisii korelisi var. Hangisi için ne diyebiliriz. Kıyas yapmak için data lazım ama amerikada beyaz kadınların küçük bir bölümü zencilerli seviyor. Oysa revaçta olan beyaz amerikallilar ve İtalyan erkekleri hakkında kulaktan dolma bir hayranlıklari var. Sosyal zekamiz iletişim yetersizliğinden sınıfta kalıyor bizi az istenilen bir tip yapıyor.
Bir istisnamiz daha var Alperen duymazz😂 bu ikisi tek başına ülkenin yakışıklılık ihtiyacına ve derecesine hiç de cüzi sayılmayacak bol gönüllerinden gani gani katkıda bulunmakta😂
Alperen çirkin oldu artık
Ego diye dizi vardı :D soğudum orada Alperen’den ıyy oldum
:D zevkler renkler tipler meselesi
Bende şaka sanıyordum djdk işte mertler oldukça ülkede çıtayı yükseltirler daha nice mertler gelir 😉
Bi bu bir de Michele 😃
Ünlü olmak varmış hayatta beee baksana ne yapsalar moda oluyor dkdk
😃😃
Bu kıyası yapabilecek bir yabancı erkek çevrem yok. Ancak alman bir patron ve ekiple çakışıyorum diyeceğim ruhsuzlar duygusuzlar!!!
Vaaay ruhsuzlar!!! Evet Almanlar öyle ya robot gibi :D
Yabancılar aşk ve tutku nedir bilmez. İstemeyene, azıcık naz yapanın yanına bile yanaşmaz, kendi haline bırakırlar.
Sanki Türk erkekleri farklı
Türk erkekleri tam tersi. Sanada denk gelir merak etme.
Ağır saçmaladın ama neyse :D
Her önüne gelen erkek istemediğin tipte ise sıkıntıyı kendinde ara.
Sen neden saldırma gereği duydun onu anlamadım :D sıkıntı Türk erkeklerinde, çoğu aşk nedir bilmiyor bile. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Saldırmadım ya rahat ol aaaaa :) Bir sürü var adam gibi seven erkek, bulman lazım.
Aramıyorum.
O zaman denk gelenleri de hedefe kitleme ;)
Oldu o zaman, iyi günler
Kabalık konusunda tabii ki bazen Türk erkeklerle konuşuyorum selam yazıyor birkaç ay sonra 2024’e girecek olmaması dışında bir problem yok😂
Güzeldi bu 😅
Bende selam ye nbr yazmıştım kfkck
Nbr cınımss djdj süper 😅
Yabancı erkekler kim mk, gelsinler vs atalım her konuda asddjdk
Kafa tutuyor tipik Türk djdj
Bıyıklı Türk kedisi djdjs
Kurban derisi yüzme, mangal için ateş yakma gibi şeyler ahsjs
shsh mangal yakma şampiyonları 😅
Çok güzel piknik yeri bulup organizasyonu da ayarlarlar bu arada ahaha
Ohoo on numero 😃 bunu yabancı adamlar nerden bilsin hıı?
Bilemesleerr ki türk erkeği bi başka
Bir başka bakıyor, bir başka seviyor, bir başka kıllı sjdj
Ahshshs son özellik olmasa iyiydi
Ama biz döşü kıllı severiz 😃
Ben yooook
Bizim erkeklerimizde giyimine kuşamına çok özen gösterir. Çoğu kaliteli kıyafet giyer. Son zamanlarda fazla süslüler bi de güzel parfümleniyorlar. Bakan kendine çok iyi bakıyor. Karizmayı ortaya döküyor.
Değerimiz hiç bilinmiyor hiç :D elimize her konuda su dökebilirler bence ahah
Bence de kskd
Yakışıklılık dan 😄 ama ben onlardan daha iyiyim 😎
😃 kendi adına konuş sen kuzuş
Sahiplenme ve samimiyet konusunda kesinlikle, her gün yabancı erkeklerle iç içeyim allahın hanzoları gerçekten. Biriyle de saçma sebeple tartıştım hatta.
Yabancı erkeklerle derdim yokta bakımlı , donanımlı , ahlaklı bir Türk erkeğiyle pek yarışabileceklerini sanmıyorum 😅 Kızlarımız içinde bu durum geçerli.
Yabancılar ellerini bile yıkamıyor şaşırılacak ne var korona zamanı dışarıdan eve girildiğinde ellerin yıkanmasını gerektiğini öğrenen insanlar
Yabancı erkekler çok daha iyi. Anlayışlı güler yüzlü aitlik hissi veriyor. Bazı Türk erkekleri gibi kaprisli ve egolu değil.
En İyi Cevap