Çevremdeki insanlar ile sorunlar yaşıyorum onlar beni istemediklerini söylüyorlar hareketlerin çok farklı bunun sebebi nedir peki?

Ben ilk okul yıllarımda zorbalık gördüm (hem erkeklerden hemde kızlardan) bundan dolayı korkumu yenemiyorum. Ve hareketlerin çok değişik diyorlar etraftaki arkadaşlarım örnek biri el kaldırdığında ellerimle kendimi korumaya çalışıyorum bunu isteyerek yapmıyorum ellerin benden bağımsız hareket ediyor kendimi savunamıyorum savunma gücünü kendimde bulamıyorum (Bunla bir anım var anlatırsam yazacak yerim kalmaz) arkadaşlarıma kendimi ezdiriyorum:( bunu bede istemiyorum yapamıyorum :( büyük ihtimalle bir piakolajik hastalığım var :( Ve beni kimse sevmiyor istemiyorlar benden nefret ediyorlar beni tehdit ediyorlar artık ölmek istiyorum hayat bana zehir oluyor ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık piskolağa verecek param yok yaşım 12 çocuk olabilirim bundan rahatsızım lütfen yardımcı olun büyüğüne sorunlarla yaşamak istemiyorum geleceğimi batırmak istemiyorum lütfen yardımcı olun:(

Çevremdeki insanlar ile sorunlar yaşıyorum onlar beni istemediklerini söylüyorlar hareketlerin çok farklı bunun sebebi nedir peki?