Kişilik & Karakter Güzellik kadınlardan gider gitmez bilgelik gelir kadına yerleşir sözünden ne anlıyorsunuz? AArtisMühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta arkadaşlar. Güncellemeler+1 yıl Güncel Güzellik kadınlardan gider gitmez bilgelik gelir kadına yerleşir sözünden ne anlıyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yani zeka önemli 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşlı ve ya çirkin kadın güzeldir diyor sanırım, yazar. Fakat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 0 10 Yorumla AArtisMühendis +1 yıl Akıl ile güzellik aynı anda kadında bulunmuyor demek istiyor bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu şimdi, ben biraz eyva biraz armut dedim; siz de yok biraz armut biraz eyva dediniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayvaaa 😂😂😂 Yorumla AArtisMühendis +1 yıl Senin söylediğinle benimkisinin alakassı yok:) buda bu sorunun başlığını doğruluyor. Sen sadece güzelsindir ahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkçenin katili olmuşum.. Ya o da değilsem 😔 Yorumla AArtisMühendis +1 yıl Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakımlıysa güzel mi oluyor :)) Yorumla AArtisMühendis +1 yıl Tabiki. Makyajına giyimine kilosuna dikkat eden her kadın kafadan 10 üzerinden 5 puan alır. Kendi mayasında 3 puan varsa otomatikmen 8/10 kadın oluyor zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle kişisel hepsi. Yorumla AArtisMühendis +1 yıl Öyle. Yorumla
ThisİsOnly Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ne anlayalım 0 1 Yorumla AArtisMühendis +1 yıl Sana ne lazımdı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani zeka önemli
Yaşlı ve ya çirkin kadın güzeldir diyor sanırım, yazar. Fakat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Akıl ile güzellik aynı anda kadında bulunmuyor demek istiyor bence
Ne oldu şimdi, ben biraz eyva biraz armut dedim; siz de yok biraz armut biraz eyva dediniz
ayvaaa 😂😂😂
Senin söylediğinle benimkisinin alakassı yok:) buda bu sorunun başlığını doğruluyor. Sen sadece güzelsindir ahah
Türkçenin katili olmuşum.. Ya o da değilsem 😔
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır:)
bakımlıysa güzel mi oluyor :))
Tabiki. Makyajına giyimine kilosuna dikkat eden her kadın kafadan 10 üzerinden 5 puan alır. Kendi mayasında 3 puan varsa otomatikmen 8/10 kadın oluyor zaten
Kesinlikle kişisel hepsi.
Öyle.
Ne anlayalım
Sana ne lazımdı