Kişilik & Karakter Herkes sormuş, ben de sormalıyım. Beni ne kadar tanıyorsunuz? En çok tanıyanı en çok sevecem? Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor .Yakın çevrem tanımaz ise uzak çevrem olacak onlar bilgilerine 😃 Güncellemeler+1 yıl www.matequiz.com/.../start.html Güncellemeler+1 yıl Link koymayı unutan şaşkın ben 😃 Herkes sormuş, ben de sormalıyım. Beni ne kadar tanıyorsunuz? En çok tanıyanı en çok sevecem? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Link yok diyecektim güncelleme de varmış :D 1 yaptım 1 3 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Helal olsun hahah sallasan daha çok tutardı u Barış_LonelyForever +1 yıl sdfsd uykuluydum biraz 1,5 metre zıplarım da şaşırttı beni değişik cevap görünce budur dedim kesin Abdurrahman00t +1 yıl Öyle kolay yok fjdks 1.5 metre zıplayan insan sayısı az
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl 3/9 iyi gene bence. daha yeniyiz senle ya...🤣 1 10 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Evet, hiç kendimi sana amlatmadan 3 doğru yapmışsın. İdare eder diyelim 🧐 Yorumla zzzmmmyyy +1 yıl İyi iyi... Bir daha yaparsın başka zaman, o zaman 9 da 9 yaparım 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Güveniyorum sana 😎 Yorumla zzzmmmyyy +1 yıl Bir yengeç olarak sen gibi hislerime güveniyorum 😎😂 Yorumla zzzmmmyyy +1 yıl Bir tane hisli misli soru vardı onu doğru yaptım 🤣 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Sende mi yengeçsinnn Yorumla zzzmmmyyy +1 yıl 9 Temmuzlu yengeç. Memnun oldum 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Ben de 7 temmuzlu yengeç. Ben de memnun oldum 😬 iyi anlaşacsağız seninle 💪🏻 Yorumla zzzmmmyyy +1 yıl Bakalım yaşayıp görücez 😎 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 💪🏻😎 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İşte benim farkım 😎 ilk ben bildim herşeyi ona göre 😏 1 6 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Full çalmış yaa kimin ponçiği buuu 😃 arkadaşlarda şu anda zirvedesin. Aferin asker 👌🏻💪🏻 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Şu an derken😒 ilk ben fulledim Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Fulleyenler için 2. Bir yarışmamız var! Sandalye kapmaca oynayacaksınız 😂😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Kalkmamki sandalyeden 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Kendi sandalyen ile gelirsin sen 😂😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Herhalde 😎 bu oyunu kaptırmam🥳 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. 5 bilebildim😬 1 15 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl utan utan 😃😃 Yorumla 54srp +1 yıl Valla utandım 🙈işte bu yüzden çemkirip üste çıkamıycam😬çok merak ettim acaba sen kaç tane bilirdin🙈🙈😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Yap da bakayım ben de.😬😬 Yorumla 54srp +1 yıl Sen linki atsana bana 😬😂Allah'ım yanlış bir şeyler yapmam inşallah 🤦♀️😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Sen benim girdiğim linkten gir ve oluştur şıkkı çıkmalı 🙄 ben de o yöntemi biliyorum Yorumla 54srp +1 yıl Sanki çok emin değilsin gibi 😳dur bakayım yapayım ters giden bir şey olursa senin yüzünden derim 😬😬😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Tamam 😂 Yorumla 54srp +1 yıl Yolluyorum burdan yanlış bir şey çıkarsa hemen kaldır😬😂çünkü konu ben olunca yanlışlık yapmam an meselesi 😬😬www.matequiz.com/.../start.html Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Oldu da ben olduramadım 😬😂😂 3 doğru.😐 Hapı yuttumm Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Ve sen nasıl tarih dersin, müzik daha yakındıı Yorumla 54srp +1 yıl 3 mü 😳nerde ve nasıl utanıyorsun 😏neyse benim utanılacak bir şeyim kalmadı şimdi çemkirebilirim😬😬ayrıca en sevdiğim ders resim ve tarih ikisi arasında hangisini seçsem diye kararsız kaldım. Ama bunu unutmam ben😏😏vay be demek üç 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 3 diye küçümseme lütfen 😂😂Bunları bilemesem de senin meleğimsin olduğunu biliyorum. Bu da 10 puan demek ve yarışma bitti 😬 Yorumla 54srp +1 yıl Onu bi geç sen tutmaz çünkü 😬😬😂düne kadar inkar ediyordu şimdi meleğimsi diyo 😏😏 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 😬😂😂😐 Yorumla 54srp +1 yıl Kaç bakalım 😏 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 4 doğrum var hiç fena değilm bence 1 4 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Bence de 💪🏻 Yorumla Sorucannn +1 yıl Hep bilmediğim yerden geldi diye savunmaya geçiyorm ajsjajd Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Normal ya. Sen yapsan ben o kadar da bilemeyebilirim 😬 Yorumla Sorucannn +1 yıl 😂😂 olabilir ihtimal dahilinde Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hiç tanımıyorum yazıklar olsun bana 4 nedir ya 1 2 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Yıkılll Yorumla u _Süveyda +1 yıl 🥺🥺😀😀 Yorumla
LacivertGandalff Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl 6 yaptım kafi olumlama ne bu arada la xdd 1 3 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl İyi düşünmek, hissetmek gibi gibi Yorumla LacivertGandalff +1 yıl Ne yapıyorsun mesela günün belli bir saatinde yarın daha güzel bir gün olacak tarzı meditasyon mı yapıyorsun? Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Onu şimdi yapmıyorum ya. Yaparsam da şu anki zaman için yapıyorum. Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gözüm bir yerden ısırıyor sizi :D 1 13 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Gözüne 💦💦💦💦 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 7 yapmış püü! Prenses daha çok tanırsa beni sen bittin başoo 🧐Etiketle gelsin bakalım Yorumla İrsisback +1 yıl Ya yanlış işaretledim heycandan🥺@starwarsprensesi buyrunuz Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Neyse 7 rakamını severim 🧐Gelirim ben 20 dakikaya Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Bu sonuç üzerine ben gideyim o zaman 😬 🤦♀️ Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl @StarWarsPrensesi O kadar kötü diyosunn Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Dur bakayım Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Başo kurtuldu sayende. Seni yadırgamam ya Yorumla İrsisback +1 yıl 7 kötü değil bence 🙄 zaten bir taneyi de kabul etmiyorum😂 Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl @abdurrahman00t zaten her şey Başo'nun kurtulması içindi 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Kötü değil değil. Kabul etmiyormuş muş. Sen kabul etmezsin hiç birşeyi zaten. Yorumla İrsisback +1 yıl @abdurrahman00t bak bana herkesin içinde trip atıp gönderme yapma yengeççç🔪@starwarsprensesi tam bir prenses ya😄 Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl @irsisback indirin bıçakları ne oluyor ayol size 😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. En çok mu bilmem ama tanıyorum yengeç. 1 10 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Tanırsın ya var öyle yönün Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Anket yeni geldi 😂😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl https://ibb.co/p4NM9Nb Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Fena değil harbiden hee 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tanıyorum dedim sana 😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Adaaam 😂💪🏻 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tabi ki ayooll 💅🏻 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Ya ne yapıyorsun 😂😂😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yükseldim 😂😂😂 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Tanımıyorum ama gördüm sanırım daha önce. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. 7:).. 1 2 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Gayet iyisiin Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. 8 yaptım 😎👌 1 5 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl İyisin iyisin 😬👌🏻😎 Yorumla Suvenir +1 yıl Bunu da 3 yaparım diye çok korktum 🙄 😃 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 😂😂 Yorumla Suvenir +1 yıl Çok zor şıklar eklemişsin ama arada kaldım Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Eee kolaya kaçmak yok. Geç fark ettim şık eklemeyi yoksa bitmiltiniz heheh Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tanımıyorum 🙄 1 5 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Olsun ✨ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙃 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Tanıyorsun kesin dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sadece hesabını biliyorum görüyorum arada bir Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Anladım. İyi akşamlar 🌸 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3/9 🤭. 1 8 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Dur sen dur 😃 Cevap sahibi +1 yıl kaçıyorum 🙄😅 Abdurrahman00t +1 yıl Tamam ben de sende hile yapmış olabilirim fjdks. Dedim bu kadar yanlış olamaz, hemen bi tilkilik yaptım 😂😃 Cevap sahibi +1 yıl bak yaa 😂 Abdurrahman00t +1 yıl 😂😂☹️Yeniden tanışalım sizinle en iyisi. Merhaba ben Abdurrahman fkdkdkdkd Cevap sahibi +1 yıl 😂😂merhaba bende emerald çok memnun oldum djsjdj Abdurrahman00t +1 yıl Bende fjkd artık 1 ay sonra devam ederiz tanışmaya 😂 Cevap sahibi +1 yıl ahaha 😂😂
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. 9 da 2 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Link yok diyecektim güncelleme de varmış :D 1 yaptım
Helal olsun hahah sallasan daha çok tutardı
sdfsd uykuluydum biraz 1,5 metre zıplarım da şaşırttı beni değişik cevap görünce budur dedim kesin
Öyle kolay yok fjdks 1.5 metre zıplayan insan sayısı az
3/9 iyi gene bence. daha yeniyiz senle ya...🤣
Evet, hiç kendimi sana amlatmadan 3 doğru yapmışsın. İdare eder diyelim 🧐
İyi iyi... Bir daha yaparsın başka zaman, o zaman 9 da 9 yaparım 😂
Güveniyorum sana 😎
Bir yengeç olarak sen gibi hislerime güveniyorum 😎😂
Bir tane hisli misli soru vardı onu doğru yaptım 🤣
Sende mi yengeçsinnn
9 Temmuzlu yengeç. Memnun oldum 😂
Ben de 7 temmuzlu yengeç. Ben de memnun oldum 😬 iyi anlaşacsağız seninle 💪🏻
Bakalım yaşayıp görücez 😎
💪🏻😎
İşte benim farkım 😎 ilk ben bildim herşeyi ona göre 😏
Full çalmış yaa kimin ponçiği buuu 😃 arkadaşlarda şu anda zirvedesin. Aferin asker 👌🏻💪🏻
Şu an derken😒 ilk ben fulledim
Fulleyenler için 2. Bir yarışmamız var! Sandalye kapmaca oynayacaksınız 😂😂
Kalkmamki sandalyeden 😂
Kendi sandalyen ile gelirsin sen 😂😂
Herhalde 😎 bu oyunu kaptırmam🥳
5 bilebildim😬
utan utan 😃😃
Valla utandım 🙈işte bu yüzden çemkirip üste çıkamıycam😬çok merak ettim acaba sen kaç tane bilirdin🙈🙈😂
Yap da bakayım ben de.😬😬
Sen linki atsana bana 😬😂Allah'ım yanlış bir şeyler yapmam inşallah 🤦♀️😂
Sen benim girdiğim linkten gir ve oluştur şıkkı çıkmalı 🙄 ben de o yöntemi biliyorum
Sanki çok emin değilsin gibi 😳dur bakayım yapayım ters giden bir şey olursa senin yüzünden derim 😬😬😂
Tamam 😂
Yolluyorum burdan yanlış bir şey çıkarsa hemen kaldır😬😂çünkü konu ben olunca yanlışlık yapmam an meselesi 😬😬
www.matequiz.com/.../start.html
Oldu da ben olduramadım 😬😂😂 3 doğru.😐 Hapı yuttumm
Ve sen nasıl tarih dersin, müzik daha yakındıı
3 mü 😳nerde ve nasıl utanıyorsun 😏neyse benim utanılacak bir şeyim kalmadı şimdi çemkirebilirim😬😬ayrıca en sevdiğim ders resim ve tarih ikisi arasında hangisini seçsem diye kararsız kaldım. Ama bunu unutmam ben😏😏vay be demek üç 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏
3 diye küçümseme lütfen 😂😂
Bunları bilemesem de senin meleğimsin olduğunu biliyorum. Bu da 10 puan demek ve yarışma bitti 😬
Onu bi geç sen tutmaz çünkü 😬😬😂düne kadar inkar ediyordu şimdi meleğimsi diyo 😏😏
😬😂😂😐
Kaç bakalım 😏
4 doğrum var hiç fena değilm bence
Bence de 💪🏻
Hep bilmediğim yerden geldi diye savunmaya geçiyorm ajsjajd
Normal ya. Sen yapsan ben o kadar da bilemeyebilirim 😬
😂😂 olabilir ihtimal dahilinde
Hiç tanımıyorum yazıklar olsun bana 4 nedir ya
Yıkılll
🥺🥺😀😀
6 yaptım kafi olumlama ne bu arada la xdd
İyi düşünmek, hissetmek gibi gibi
Ne yapıyorsun mesela günün belli bir saatinde yarın daha güzel bir gün olacak tarzı meditasyon mı yapıyorsun?
Onu şimdi yapmıyorum ya. Yaparsam da şu anki zaman için yapıyorum.
Gözüm bir yerden ısırıyor sizi :D
Gözüne 💦💦💦💦
7 yapmış püü! Prenses daha çok tanırsa beni sen bittin başoo 🧐
Etiketle gelsin bakalım
Ya yanlış işaretledim heycandan🥺
@starwarsprensesi buyrunuz
Neyse 7 rakamını severim 🧐
Gelirim ben 20 dakikaya
Bu sonuç üzerine ben gideyim o zaman 😬 🤦♀️
@StarWarsPrensesi O kadar kötü diyosunn
Dur bakayım
Başo kurtuldu sayende. Seni yadırgamam ya
7 kötü değil bence 🙄 zaten bir taneyi de kabul etmiyorum😂
@abdurrahman00t zaten her şey Başo'nun kurtulması içindi 😂
Kötü değil değil. Kabul etmiyormuş muş. Sen kabul etmezsin hiç birşeyi zaten.
@abdurrahman00t bak bana herkesin içinde trip atıp gönderme yapma yengeççç🔪
@starwarsprensesi tam bir prenses ya😄
@irsisback indirin bıçakları ne oluyor ayol size 😂
En çok mu bilmem ama tanıyorum yengeç.
Tanırsın ya var öyle yönün
Anket yeni geldi 😂😂😂
https://ibb.co/p4NM9Nb
Fena değil harbiden hee 😂
Tanıyorum dedim sana 😂
Adaaam 😂💪🏻
Tabi ki ayooll 💅🏻
Ya ne yapıyorsun 😂😂😂😂
Yükseldim 😂😂😂
😂😂😂😂
Tanımıyorum ama gördüm sanırım daha önce.
7:)..
Gayet iyisiin
Teşekkür ederim 😊
8 yaptım 😎👌
İyisin iyisin 😬👌🏻😎
Bunu da 3 yaparım diye çok korktum 🙄 😃
😂😂
Çok zor şıklar eklemişsin ama arada kaldım
Eee kolaya kaçmak yok. Geç fark ettim şık eklemeyi yoksa bitmiltiniz heheh
Tanımıyorum 🙄
Olsun ✨
🙃
Tanıyorsun kesin dimi
Yok sadece hesabını biliyorum görüyorum arada bir
Anladım. İyi akşamlar 🌸
3/9 🤭.
Dur sen dur 😃
kaçıyorum 🙄😅
Tamam ben de sende hile yapmış olabilirim fjdks. Dedim bu kadar yanlış olamaz, hemen bi tilkilik yaptım 😂😃
bak yaa 😂
😂😂☹️
Yeniden tanışalım sizinle en iyisi. Merhaba ben Abdurrahman fkdkdkdkd
😂😂
merhaba bende emerald çok memnun oldum djsjdj
Bende fjkd artık 1 ay sonra devam ederiz tanışmaya 😂
ahaha 😂😂
9 da 2
1 fire verdim