Selam ✨ Bu hayatta sizin mücadeleniz ve savaşınız kiminle ya da neyle. En çok neye sabrediyorsunuz, sizi en çok zorlayan konu veya kişiler neler oluyor.

Selam ✨ Bu hayatta sizin mücadeleniz ve savaşınız kiminle ya da neyle. En çok neye sabrediyorsunuz, sizi en çok zorlayan konu veya kişiler neler oluyor.

En çok kendimle savaşırım. Başkalarını gözünde büyüten, bu kadar öfkelenen benim, onlar sadece kötü, olduğu gibi kabul etmekte zorluk çektiğim zamanlar oluyor insanları
Benim savaşım sadece kendimle. Çünkü biliyorum ki eğer hayatımızda herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsak kendimizden başlamalıyız. Çevremizi, insanları değiştirmek neredeyse imkansız ve bu ancak kendi davranışlarımızı değiştirmekle mümkün olabilir. Bu yüzden bence bir insanın savaşı sadece kendisiyle olmalı, bu sayede istediği sonuca ulaşabilir..
Aynı zamanda kişi hayatta herhangi bir şey için mücadele ederken, savaşırken kendiyle barışık olmayı da ihmal etmemelidir. Çünkü çoğu zaman barış savaştan daha önemlidir... ✨
Teşekkürler ✨
Ricalar 🙂
Teşekkür ederim ☺️🌸
Rica ederim :)
Bu gece modum hiç iyi değil 😭dizi izlerken hem üzüldüğüm için hem sinirimden ağladım 😭😭o yüzden bu dizilerin final sahnelerinde neden gereksiz yere oyuncuları öldürüyorlar ki😬ne gereği var bizi ağlatmaya 😬😬😂o yüzden savaşım senaristlerle çok kızgınım şu an 🤦♀️
Bende film izlediğim zaman duygulanıyorum abla 😂 hatta bazen ağlıyorum 😬
Hangi dizi abla, en son önerdiğin film de çok duygusaldı 😬 :D
Rica ederim Barış 🙂adı aklımda yok. Hapishane dizisi. Aslında öyle çok güzel bir dizi değil. Öylesine izledim bir iki karakter vardı onlar hoşuma gittiği için baktım. Finale doğru son üç bölüm duygusaldı. orada bir karakteri boşu boşuna öldürdüler😠bak yine aklıma geldi 😭😂yoo ne gereği var niye öldürüyorsunuz 🤦♀️
Bence de abla yani dram olmasına gerek yok ama şimdi dram güzel bazen ağlatıyor ya 😂😬🌺
Evet abla karakterler gereksiz yere ölünce ya da haksızlık içinde harcadıkları zaman bende üzülüyorum kötüler dururken iyiler neden ölüyorsa dimi :D 😬
Oda kıyamıyordur annesinin ağlamasına 😬😂 gerçi ben küçükken film sahnelerini gerçek sanıyordum 🤭🤦♀️ sonra öğrendim ki çoğu efektmiş
Haklısın abla 😂😂😬
Savaştığım bir şey yok ama savaşıcak olursam bu kişi direk kendim olurum.
Cevap
10Cevap
Bir zamanlar vardı savaşım ama artık bitti.. kimse ile savaşım Yok
Kimseyle bir savaşım yok, her zaman dediğim gibi bana dokunmayan yılan 🐍 bin yaşasın.
Malum kişi diyeyim siz bilin
Ooo fenomen olmuşsun
Teşekkür ederim
Ailemle.
Kalbim ve beynim sürekli savaş halindeler💁♀️
Kendimle
En çok kendimle
Kalıplaşmış düşüncelerle
Hayatın ta kendisiyle
kendimle
sürekli savaş haldeyim
Savaşmayalım barışalım sevişelim bea