Kişilik & Karakter Hayallerinizi gerçekleştirme yolundaki en büyük engeliniz nedir? hdjhddjd Takip Et Xper 6 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Maddi imkansızlıklar Ailem Ben ve korkularım Yaşadığım coğrafya Diğer ( yorumlarda belirtiniz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler5 ay Dikkatimi çekti aile baskısını sadece kızlar seçmiş. Hayallerinizi gerçekleştirme yolundaki en büyük engeliniz nedir? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 85,3b cevap paylaştı. Maddi imkansızlıklar ve sağlık sorunları sadece. başka bir engel yok önümde ha bir de bu ülkede yaşamak var 0 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 33 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Maddiyat maalesef. Biraz ailevi şeyler de var. 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 5 ay Gerçekleştirmeye çalışıyorum, olumsuz durumlar oluyor tabii hayat zor ama hedeflere ulaşmak bazen maalesef emek isteyebiliyor 1 0 Yorumla
ballistic Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. Kendi adıma konuşacak olursam eğer benim iki sebebim var. Birincisi ruhsal olarak yorgunum canım bir şey yapmak hiç istemiyor. İkinciside ailem… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Aileme desem ki; anne ben uzaya gideceğim. Git kizim der sonuna kadar destek olur ama para yok, gram korkma endise falanda olmaz 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 88% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanlar. Çok yavaşlar 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 69% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Maddi imkansizliklar 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Şu an bir engelim yok çk şkr 0 0 Yorumla
zıplayanpire Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 5 ay bence ailemi çöpe atarsam başarılı olurum 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 29 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hepsi gerçek olmadi hayal bulamamak diyelmv 0 0 Yorumla
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 5 ay Hepsi 0 2 Yorumla hdjhddjd 5 ay Öyle bir seçenekte koyacaktım. Unutmuşum 😅 Yorumla Garezimmivar 5 ay Olsun ben hatırlattım işte 😂 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 65% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. her zaman maddi 0 0 Yorumla
Gaye_0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 5 ay Atamaların az verilmesi, haksızliklar olması 0 1 Yorumla ciroesxxfm 5 ay Torpil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Maddi imkansızlıklar ve sağlık sorunları sadece. başka bir engel yok önümde ha bir de bu ülkede yaşamak var
Maddiyat maalesef. Biraz ailevi şeyler de var.
Gerçekleştirmeye çalışıyorum, olumsuz durumlar oluyor tabii hayat zor ama hedeflere ulaşmak bazen maalesef emek isteyebiliyor
Kendi adıma konuşacak olursam eğer benim iki sebebim var. Birincisi ruhsal olarak yorgunum canım bir şey yapmak hiç istemiyor. İkinciside ailem…
Aileme desem ki; anne ben uzaya gideceğim. Git kizim der sonuna kadar destek olur ama para yok, gram korkma endise falanda olmaz
İnsanlar. Çok yavaşlar
Maddi imkansizliklar
Maddi imkansızlıklar
Maddi imkansızlıklar
Şu an bir engelim yok çk şkr
bence ailemi çöpe atarsam başarılı olurum
Hayallerim.
Hepsi gerçek olmadi hayal bulamamak diyelmv
Hepsi
Öyle bir seçenekte koyacaktım. Unutmuşum 😅
Olsun ben hatırlattım işte 😂
her zaman maddi