Kişilik & Karakter Sizce siz beni tanıyor musunuz? frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 98 Yapay Zekaya Sor Hadi cevaplayın 😃😂https://www.matequiz.com/tr/start.html?quiz=64825f502de55acb09eab9bf Güncellemeler+1 yıl Bazılarınız her şeyi ciddiye alarak beni geriyorsunuz. Sizce siz beni tanıyor musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben tanımıyormuşum :D ama 2 de iyidir. stalk konusu beni kandırdı biraz stalk seviyormuşsun sdfsd https://www.matequiz.com/tr/start.html?quiz=6482619f2de55acb09eabaca bu da benim çözmek isteyen varsa 3 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İçten tanıyorum kap gözüyle bakıyorum ben olur mu dijital robot olaylara ben inanmam 1 2 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Olur abla 🥹 ben biliyorum zaten Yorumla Gardenyas +1 yıl Canım😇❤️🌹 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. 5 doğru ile çok altta kaldım :Dwww.matequiz.com/.../start.htmlsıra sende 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yarısını bilebildim :) www.matequiz.com/.../start.html 0 5 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Dört tanecik bildim 😬 korku filmi izleyeceğini düşünmedim yaa sjsjs Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ +1 yıl 9alında korku ile bilim kurgu arasında kaldım ve kendin de şık ekleyebiliyormuşsun sonradan gördüm :)www.matequiz.com/.../start.html Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Evet bende yarıda farkettim eklendiğini 😃😂 sonradan attığın yeni miii Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ +1 yıl Ben de soracağım bu ya :) Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam sor sor 😃😂 Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Buradan tanıdığımı sanmıyorum fakat aynı şehirdeyiz elbet binlerce insan içinde 2 saniyelikte olsa yan yana gelmişizdir..🙂 0 2 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tabi doğru Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Birgün tesadüf eseri 2 saniyelik değilde 2 saatlik bir kahve sonrası 40 yıl hatır olması dileğiyle..🙂 Yorumla
münchenTürkgücü Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bilim kurgu ve stalkçı olduğunu bildik sadece, doğada uygun koşullarda yaşayan french insanını tanımıyormuşuz arkadaşlar :d 0 4 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ahahshshdhsh doğada uygun koşullarda ahahshdjsj Yorumla münchenTürkgücü +1 yıl L&M belgesel havası sezdim anket bitince mecnun insanı gibi yatıp yuvarlanıyoruz bizde işte sdhs Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ahahaha çok iyi ya Yorumla münchenTürkgücü +1 yıl 😄😄 Yorumla
soooofeelsad Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Aldınız 4/9!Fena değil ama daha iyi olabilirdi! Arkadaşınızla daha fazla zaman geçirin ve yakında sizi hiçbir konuda şaşırtmayacaktır! 0 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tanıdığımı sanırdım ama tanımıyormuşum 😂Fevo kim acaba 🤔 😂 0 2 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ülen keşke ilk başta başka isimle cevap verip sonra 9/9 yapsaydım 😂 şimdi aklıma geldi be 😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tüh ajsjsjsjsm Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Siteye 320 saat 45 dakika 23 saniye önce katıldım, tanımıyorum. 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ya ahsjssjjsjs Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Tofite nedir? 😂 0 doğru bence bu da bir başarı sayılır 😂😂 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. 5 bilmişim :D 0 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yaptım 😂 off ama yaa spor sorularında elendim 1 6 Yorumla ꕤlilylu +1 yıl 5 kötü müüü 😓 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yine iyi yapmışsın uzun süredir görüşemiyoruz … Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Nesi kötü hayır tabi ki de 😃😘♥️ Yorumla ꕤlilylu +1 yıl Yazmak istiyorum aslında ama yazacak konu bulamıyorum... 👉🏻👈🏻 Dc'de olduğumda da zaten hepiniz kendi ortamınızdasınız rahatsız ederim diye çekiniyorum Yorumla ꕤlilylu +1 yıl Bi tık rahatladım 😅❤️🤩 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Rahatsız olmam aslında ben 😒 o kadar şey dedim bana rahat olun diye ama :/ ve evet rahatla yavrum benle rahat ol sen 😃♥️ Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Bence ben seni tanıyorum 0 6 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Hadi canım sende 😂 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Bak kaç yapmışım 😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bakmamıştım dur hemen bakıyorum😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Hangisi sensin bacım sjdjsjd Yorumla AliceMixfield +1 yıl Kız hangisi benim cidden 6 puan aldım Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Adını H ile yazmışsın sanırım sjdns Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 2 tane bildim rezillik jfıdjdk 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Şşş çaktırma sjxjsj Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. 9 da 4 yaptım fena değil 😄 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bence de ksjsjsn Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Sallamak için güzel quiz :D 0 8 Yorumla muhammets8 +1 yıl Futbol olsun isteyerek işaretledim 😂😂😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😂 Yorumla muhammets8 +1 yıl Allah aşkına herşeyi stalka bağlamışsın o kadarda olma be :D :D Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ondan hemen önce soru sordum stalk ile ilgili ajdjs Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ondan yani yoksa hepsi eğlenmek için 😂 Yorumla muhammets8 +1 yıl He illa beni görmüş olun diyosun :D :D Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yok yaa benim kafa öyle çalışıyor anlık Yorumla muhammets8 +1 yıl :D :D Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. 6 çıktı bu da iyi bir rakam bence 😂 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bence de çok iyi bu arada shdjsjxn Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hepinizi 4 yapıyom jdjfjf 0 6 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Şaka yapıyon sjdjsjdj Yorumla theastro +1 yıl Jfjffk niye öyle anlamadım Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ben bilmem 😃 Yorumla theastro +1 yıl Ama biri var ayar oldum 😒 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Kimmiş o hı Yorumla theastro +1 yıl Yazdım Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Tofife ne be djdj 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Çok güzellll Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Üf çok fena tanıyormuşum seni stalker. :D 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ahashshhdjs Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sallayarak 6 doğru çıktı shdjdj 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😂 Yorumla
Fevzi34 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tanıyormuşum nasıl olur. 0 14 Yorumla Fevzi34 +1 yıl bir yerden hatırlıyor gibiyim ama Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ben seni tanıyorum da sen beni tanımıyorsun bence Yorumla Fevzi34 +1 yıl nerden tanıyorsun Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tanırım ben Yorumla Fevzi34 +1 yıl isimin hatırlıyorum demen gerkekiyor o zaman. tanımak çok farklı bir şey Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yok tanıyorum seni Yorumla Fevzi34 +1 yıl ahahah gece gece git başkasıya eğlen kanka Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Emin ol seninle eğlenmiyorum ahsjsksjdksjcös Yorumla Fevzi34 +1 yıl 3 mesaj öncesinden fark ettim ciddi olduğunu. kim olduğunu söylersin diye uzattım da ağzından laf alınabilecek gibi değil. kim bilir kimin fakesisin Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ahah tamam öyle olsun bakalım Yorumla Fevzi34 +1 yıl öyle olacak tabii. neyse agam merak ta etmiyorum zazten. iyi günlerin olsun Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😂 senin de olsun hadi bakalım Yorumla Fevzi34 +1 yıl merak ta yazmışım xd Yorumla frenchgirl16 +1 yıl İşte sjdjsj Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 9-1 demek tanımıyorum 😬 0 3 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Atsaydın belki tutardı sjdjsjdn Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Düşünerek cevapladığım halde tutmadı Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😃😂 canın sağolsun Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Ahahaha 4 iyi bari jşahjsahğ. 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😂😂😂 bence de Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. 4 bildim 💅🏻🥳😄 0 5 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ahahahs olsun ben 3 bildim sjdjsjdn güzel ama Yorumla SenacCc +1 yıl Güzel sonuçlar tabiii ajdj Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ahahsha harikasın ♥️ Yorumla SenacCc +1 yıl Sendee🤍🪽 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 🥰💆🏻♀️ Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tanıyorum ama uğraşamam şimdi quiz falan. 0 4 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ahahahsdhhasj Yorumla Regnanspiritus +1 yıl bende öyle güldüm soruyu görünce :D Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam Yorumla Regnanspiritus +1 yıl ok Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tanıyorum ama tam anlamıyla değil 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. İyi tanıyormuşum :D 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır tanımıyorum : ) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şey... Ben susma hakkını kullanmak istiyorum 🤭🤐 0 4 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Muuuaahhh 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😶😽🌻 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Sen bi dc ye gel hele Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvahh hfkcjkd 👉🏻👈🏻Geliyorum... 🚶🏻♀️ Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. hic tanimiyorum 0 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 4 tane bildim geçer miyim dersi 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. 9da 1 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tanımıyoruz 😇 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Güzel sallarım 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır tanımam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben tanımıyormuşum :D ama 2 de iyidir. stalk konusu beni kandırdı biraz stalk seviyormuşsun sdfsd https://www.matequiz.com/tr/start.html?quiz=6482619f2de55acb09eabaca bu da benim çözmek isteyen varsa
İçten tanıyorum kap gözüyle bakıyorum ben olur mu dijital robot olaylara ben inanmam
Olur abla 🥹 ben biliyorum zaten
Canım😇❤️🌹
5 doğru ile çok altta kaldım :D
www.matequiz.com/.../start.html
sıra sende
Yarısını bilebildim :)
Dört tanecik bildim 😬 korku filmi izleyeceğini düşünmedim yaa sjsjs
9alında korku ile bilim kurgu arasında kaldım ve kendin de şık ekleyebiliyormuşsun sonradan gördüm :)
Evet bende yarıda farkettim eklendiğini 😃😂 sonradan attığın yeni miii
Ben de soracağım bu ya :)
Tamam sor sor 😃😂
Buradan tanıdığımı sanmıyorum fakat aynı şehirdeyiz elbet binlerce insan içinde 2 saniyelikte olsa yan yana gelmişizdir..🙂
Tabi doğru
Birgün tesadüf eseri 2 saniyelik değilde 2 saatlik bir kahve sonrası 40 yıl hatır olması dileğiyle..🙂
Bilim kurgu ve stalkçı olduğunu bildik sadece, doğada uygun koşullarda yaşayan french insanını tanımıyormuşuz arkadaşlar :d
Ahahshshdhsh doğada uygun koşullarda ahahshdjsj
L&M belgesel havası sezdim anket bitince mecnun insanı gibi yatıp yuvarlanıyoruz bizde işte sdhs
Ahahaha çok iyi ya
😄😄
Aldınız 4/9!
Fena değil ama daha iyi olabilirdi! Arkadaşınızla daha fazla zaman geçirin ve yakında sizi hiçbir konuda şaşırtmayacaktır!
Tanıdığımı sanırdım ama tanımıyormuşum 😂
Fevo kim acaba 🤔 😂
Ülen keşke ilk başta başka isimle cevap verip sonra 9/9 yapsaydım 😂 şimdi aklıma geldi be 😂
Tüh ajsjsjsjsm
Siteye 320 saat 45 dakika 23 saniye önce katıldım, tanımıyorum.
Ya ahsjssjjsjs
Tofite nedir? 😂
0 doğru bence bu da bir başarı sayılır 😂😂
5 bilmişim :D
Yaptım 😂 off ama yaa spor sorularında elendim
5 kötü müüü 😓
Yine iyi yapmışsın uzun süredir görüşemiyoruz …
Nesi kötü hayır tabi ki de 😃😘♥️
Yazmak istiyorum aslında ama yazacak konu bulamıyorum... 👉🏻👈🏻 Dc'de olduğumda da zaten hepiniz kendi ortamınızdasınız rahatsız ederim diye çekiniyorum
Bi tık rahatladım 😅❤️🤩
Rahatsız olmam aslında ben 😒 o kadar şey dedim bana rahat olun diye ama :/ ve evet rahatla yavrum benle rahat ol sen 😃♥️
Bence ben seni tanıyorum
Hadi canım sende 😂
Bak kaç yapmışım 😂
Bakmamıştım dur hemen bakıyorum😂
Hangisi sensin bacım sjdjsjd
Kız hangisi benim cidden 6 puan aldım
Adını H ile yazmışsın sanırım sjdns
2 tane bildim rezillik jfıdjdk
Şşş çaktırma sjxjsj
9 da 4 yaptım fena değil 😄
Bence de ksjsjsn
Sallamak için güzel quiz :D
Futbol olsun isteyerek işaretledim 😂😂😂
😂
Allah aşkına herşeyi stalka bağlamışsın o kadarda olma be :D :D
Ondan hemen önce soru sordum stalk ile ilgili ajdjs
Ondan yani yoksa hepsi eğlenmek için 😂
He illa beni görmüş olun diyosun :D :D
Yok yaa benim kafa öyle çalışıyor anlık
:D :D
6 çıktı bu da iyi bir rakam bence 😂
Bence de çok iyi bu arada shdjsjxn
Hepinizi 4 yapıyom jdjfjf
Şaka yapıyon sjdjsjdj
Jfjffk niye öyle anlamadım
Ben bilmem 😃
Ama biri var ayar oldum 😒
Kimmiş o hı
Yazdım
Tofife ne be djdj
Çok güzellll
Üf çok fena tanıyormuşum seni stalker. :D
Ahashshhdjs
Sallayarak 6 doğru çıktı shdjdj
😂
tanıyormuşum nasıl olur.
bir yerden hatırlıyor gibiyim ama
Ben seni tanıyorum da sen beni tanımıyorsun bence
nerden tanıyorsun
Tanırım ben
isimin hatırlıyorum demen gerkekiyor o zaman. tanımak çok farklı bir şey
Yok tanıyorum seni
ahahah gece gece git başkasıya eğlen kanka
Emin ol seninle eğlenmiyorum ahsjsksjdksjcös
3 mesaj öncesinden fark ettim ciddi olduğunu. kim olduğunu söylersin diye uzattım da ağzından laf alınabilecek gibi değil. kim bilir kimin fakesisin
Ahah tamam öyle olsun bakalım
öyle olacak tabii. neyse agam merak ta etmiyorum zazten. iyi günlerin olsun
😂 senin de olsun hadi bakalım
merak ta yazmışım xd
İşte sjdjsj
9-1 demek tanımıyorum 😬
Atsaydın belki tutardı sjdjsjdn
Düşünerek cevapladığım halde tutmadı
😃😂 canın sağolsun
Ahahaha 4 iyi bari jşahjsahğ.
😂😂😂 bence de
4 bildim 💅🏻🥳😄
Ahahahs olsun ben 3 bildim sjdjsjdn güzel ama
Güzel sonuçlar tabiii ajdj
Ahahsha harikasın ♥️
Sendee🤍🪽
🥰💆🏻♀️
Tanıyorum ama uğraşamam şimdi quiz falan.
Ahahahsdhhasj
bende öyle güldüm soruyu görünce :D
Tamam
ok
3 tane bildim 😅
Tanıyorum ama tam anlamıyla değil
İyi tanıyormuşum :D
Tanımıyorum seni
hayır tanımıyorum : )
Şey... Ben susma hakkını kullanmak istiyorum 🤭🤐
Muuuaahhh 😘
😶😽🌻