1 ayda kendi çalıştığım işten hariç ek işlerle 500(12,5k TL) Euro kazandım, kendimi yazın Türkiye'ye gelip keyif çatan Almancılar gibi hissediyorum. Umarım Erdoğan'a oy veren varlıklar da benim gibi ekonomiden memnundur.🐸

1 ayda kendi çalıştığım işten hariç ek işlerle 500(12,5k TL) Euro kazandım, kendimi yazın Türkiye'ye gelip keyif çatan Almancılar gibi hissediyorum. Umarım Erdoğan'a oy veren varlıklar da benim gibi ekonomiden memnundur.🐸

450 € var orada 11,226 ₺ ediyor karşılığı güzel para ama yinede tatil için az bir bütçe daha fazlası ile gel çünkü yurt dışında bir ürüne 200 € sahip olurken burada aynısına ₺ çevirerek 500 € bozdurman gerekiyor 😂
Kardeşim kendi paramı benden daha iyi biliyor gibisin. Sağdaki kapalı olan iki adet o kadar dikkatlice saymışsın keşke ona da dikkat etseydin.😑 Ayrıca bu bir aydan kazanılan para tatil için az demişsin de.🤔
Cevap
5Cevap
Memnunlar hatta kutlama yapıyorlardı en son kutlasınlar bakalım
Kemal'e oy veren varlıklar koltuk sevdalısı diktatörün hala istifa etmeyişinden ne kadar memnunlarsa aynı şekilde delikanlı
Hahah euro'ya dolar diyen arkadaşın beyninden istiyorum, kocası beyin de alsın ona
almanya da kimin sayesinde durduğunu sanıyorsun bay rıza döşdösms
TR'de yaşıyorum Ferhoş keşke Almanya'da yaşasam 😑
keşke ben de yaşasam 😕
Evet memunum benim gibi insanlar böyle şeylere takılmazlar hiçtee sıkıntı yaşamıyorum
Dolar 50 tl olsun bunların anası çatlasın
memnunlar soğana ver soğan ye
Gayet memnunuz
Memnunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?