Kişilik & Karakter Hangisinin özel yeteneğiniz olmasını isterdiniz? Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnsanların zihnini okuma Görünmez olma Zamanda yolculuk yapmak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisinin özel yeteneğiniz olmasını isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Zamanda yolculuk yapmak tabi ki de hem geleceğe giderdim hem de geçmişe 0 0 Yorumla
cdhayat Takip Et Xper 3 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl zihin okuma derdim. insanların kafasından geçenleri bilerek hamlelerimi yapmak beni çok başarılı kılardı. 0 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Ne görünmezliği hiç Dr. Who izlemediniz mi :) uzay - zamanda sınırsız hareket etmek varken 0 0 Yorumla
Aylindurmazz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Engelimi açsana son kez konusalim hadi 0 1 Yorumla Cemilclk +1 yıl Takip et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zamanda yolculuk yapmak tabi ki de hem geleceğe giderdim hem de geçmişe
zihin okuma derdim. insanların kafasından geçenleri bilerek hamlelerimi yapmak beni çok başarılı kılardı.
Ne görünmezliği hiç Dr. Who izlemediniz mi :) uzay - zamanda sınırsız hareket etmek varken
Zamanda yolculuk
Engelimi açsana son kez konusalim hadi
Takip et
Insan zihnini okumak
Görünmez olma
Görünmez olmak