Kişilik & Karakter Alışveriş yapmak gerçekten strese iyi geliyor mu? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bence kesinlikle iyi geliyor terapi gbi 😅 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Alışveriş yapmak gerçekten strese iyi geliyor mu? Alışveriş yapmak gerçekten strese iyi geliyor mu? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence de çok iyi geliyor Seyda, yani gezmek stres atmak bunlar güzeldir kızlar daha çok sever zaten. 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl 😅😅😅👍🏻 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😅😊
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Erkek olarak bana bile iyi geliyor. Ta ki ay sonu ekstreler gelene kadar.. 😄 0 3 Yorumla seyda028 +1 yıl 😅😅😅 dmi Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Dm kullanmıyorum, sağ ol.. 😅 Yorumla seyda028 +1 yıl Dm ne alaka diyorm ya 😅😅🤪 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Nar ekşisi 85tl olmuş. Hayır artık stres yapıyor. 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Alışveriş yapmak artk stres mı yapıyor 😅 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Evet. Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Beni daha çok strese sokuyor :D 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Hcbsi almio musn o zmn Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Hayır alıyorum. Ama beğenmekte zorlanıyorum zor beğenen birisiyim. Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevdiğin ürünler ise az buçuk hafifletir 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bugün yaptım yogruldum. 0 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl ödeyen sen değilsen iyi stres atar :) 1 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Evet 😅 Yorumla
godsavethequeen Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl para benden çıkmıyorda gelir tabi ahbsjahs💃💃 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Para bol tabi 😀😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence de çok iyi geliyor Seyda, yani gezmek stres atmak bunlar güzeldir kızlar daha çok sever zaten.
😅😅😅👍🏻
😅😊
Erkek olarak bana bile iyi geliyor. Ta ki ay sonu ekstreler gelene kadar.. 😄
😅😅😅 dmi
Dm kullanmıyorum, sağ ol.. 😅
Dm ne alaka diyorm ya 😅😅🤪
Nar ekşisi 85tl olmuş. Hayır artık stres yapıyor.
Alışveriş yapmak artk stres mı yapıyor 😅
Evet.
Beni daha çok strese sokuyor :D
Hcbsi almio musn o zmn
Hayır alıyorum. Ama beğenmekte zorlanıyorum zor beğenen birisiyim.
Benim için terapi
Sevdiğin ürünler ise az buçuk hafifletir
Bugün yaptım yogruldum.
ödeyen sen değilsen iyi stres atar :)
Evet 😅
Şeyda Abla, ☺️
harika bence harcadikca insan rahatliyor
para benden çıkmıyorda gelir tabi ahbsjahs💃💃
Evet iyi geliyor :D
Bazenn
Evet
Tabikde iyi geliyor