Çıkarım
Çıkmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genelde çıkarım Alışveriş yapmak, kişiden kişiye değişen şekillerde stres atabilir. Bazı insanlar için alışveriş yapmak, endişe ve stres seviyelerini azaltmak için bir yöntem olabilir. Alışveriş yapmak, yeni bir şeyler almak veya beğendiği şeylerin peşinde koşmak insanları mutlu edebilir ve hayatlarına bir anlam katabilir. Ancak, alışveriş yapmanın stresi artırıcı etkileri de olabilir. Bütçe kaygıları, yanlış ürünlerin satın alınması veya kalabalık alışveriş merkezlerinde dolaşmak gibi faktörler, alışveriş yaparken stres kaynağı olabilir.
Cevap
13Cevap
Stresliyken kendime bir şey almam alışveriş yapamam.
Aynen bende stresli olduğum zamanlar hiçbir şey yapasım gelmiyor. Alışveriş o zaman bana biraz işkence gibi geliyor. Aslında alışveriş yapmak stresi azaltıyor diyorlar ama bende bir işe yaramıyor sanırım
Bende de işe yaramıyor.
Tek sevmiyorum alışveriş yapmayı birisi olmalı bişey giydiğimde yakışıp yakışmadığını söylemeli 😬
anlık huzur veren bırsey o gunu kurtarıyor sonra kredı kartı ekstresını gorunce aynı stres gerı gelıyor... baskasının parasını harcayana kolay tabıı
Çıkcam ama stresten değil kendime değer verdiğim için maaşa 5 6 gün kaldı yazılık gömlekler vs alcam.
Çok param olsa saat başı çıkardım. Gerçi çok param olsa stresli olmazdım ama olsun.
Oyun oynamak ya da antreman daha iyi stres artırıyor bana
Evet ama fiyatları görünce daha kötü oluyorum.
Ama ben markete girince alacagim yoksa bile birşeyler kesin alirim
Yani bazen ihtiyacın olmadığı halde bile alışveriş yapar insan ya. Ben şahsen ihtiyacım olmadığı halde alışveriş yapmayı seven biri değilim o yüzden alışverişe sadece ihtiyacım olduğu zaman çıkarım.
param olsun hemen harcarım kendime hediye almaya bayılırım bazen yemek yemiyorum makyaj alıyorummm
Para harcayınca daha çok stres oluyorum
Evet genelde bazı insanlar para harcadığı için daha çok strese giriyor. Ama para harcamadan da olmaz bence ya sonuçta mecbur alacağız ihtiyaç bu. Almasan olmuyor mecbur bir şekilde harcıyoruz o parayı.
Beni daha çok strese sokar jdıdjdo
Evet genelde daha çok strese sokar insanı çünkü para harcıyorsun. Birde insan stresli anına denk geldiği zaman genelde o alışverişten keyif falan alamıyor bence. Yani en azından bu benim için böyle.
Alış verişe çıkınca daha da kötü oluyorum.
Yani evet hem para harcıyorsun hemde sevmiyorsan o alışveriş biraz insana işkence gibi geliyor. Bazıları alışverişi stres atmak için yapar bazıları ise ihtiyaç için yapıyor. Ben tam tersi ihtiyaç için.
Evet en çok yaptigim şey.
Çıkarım
Çıkamıyorsam online alışveriş yaparım
Hayır onun yerine mutlu olduğumda çıkarım
Ben daha çok yemek yiyorum.
Alışveriş sevmem
Zaten erkekler alışveriş yapmayı genelde pek sevmezler. O yüzden alışveriş yapmaktan çok çabuk sıkılırlar. Kadınlar genelde alışveriş yapmayı daha çok seven taraf olduğu için keyif alırlar.
Doğru
yanlış davranış stresli alışveriş
çıkarım
En sevdiğim
Cikmam
Çikarim hoşuma giden herşeyi alırım
Çıkarım
Hayır
Çıkmam
Par yokki cikacamda
Para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?