Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı.
Ben takıntılı değilim eskiden olsa evet derdim ama şu an hiç bir şeyi takmıyorum kafama yani aşırı umursamaz bir insanım diyebilirim. çünkü takıntılar öyle zarar veriyor ki insana en önemlisi zaten zamanı çalışıyor insanın bu yüzden de takıntı yapmamaya dikkat ediyorum. bir şey olduğunda bile aman salla gitsin diyorum nasıl olsa önemi yok. ya da düşünmeye değmez diyorum
Bir yazı okumuştum bu kadar benlik olamaz, “ Ben bir insanı hayatımdan sildiğim zaman, neden sildiğimi de unuturum. Bu da benim serbest umursamaz stilim..” diye 😅
Takıntılıyım ama böyle şeylere takıntılı olanlara takıntılıyım. Gereksiz şeyler bence. İnsanın derdi olmazsa kendine dert edinecek bişey arar bulurmuş. Bu da o hesaptan bence. Bu arada o fotoğraftan bahsediyorum. Onun dışında takıntım var mııı var hem de çeşitli ve ilginç. Anlatmaya kalkmiycam anlatması da zor. Daha doğrusu yazması zor. Takıntılarımı seviyorum ama😅
Kız ilişki işlerinde hiç takıntılı değilimdir gidenin arkasından hiç ağlamadım aşk acısıda çekmedim bu zamana kadar kendi bilgisayar telefon vb şeylere benim ileri derecede takıntım var kız gitmiş gelmiş umursamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Ben takıntılı değilim eskiden olsa evet derdim ama şu an hiç bir şeyi takmıyorum kafama yani aşırı umursamaz bir insanım diyebilirim. çünkü takıntılar öyle zarar veriyor ki insana en önemlisi zaten zamanı çalışıyor insanın bu yüzden de takıntı yapmamaya dikkat ediyorum. bir şey olduğunda bile aman salla gitsin diyorum nasıl olsa önemi yok. ya da düşünmeye değmez diyorum
Bir yazı okumuştum bu kadar benlik olamaz,
“ Ben bir insanı hayatımdan sildiğim zaman, neden sildiğimi de unuturum. Bu da benim serbest umursamaz stilim..” diye 😅
Ya 😄
Umursamaz olmayı hiç beceremiyorum
Takıntılıyım ama böyle şeylere takıntılı olanlara takıntılıyım. Gereksiz şeyler bence. İnsanın derdi olmazsa kendine dert edinecek bişey arar bulurmuş. Bu da o hesaptan bence. Bu arada o fotoğraftan bahsediyorum. Onun dışında takıntım var mııı var hem de çeşitli ve ilginç. Anlatmaya kalkmiycam anlatması da zor. Daha doğrusu yazması zor. Takıntılarımı seviyorum ama😅
Ne eksik ne fazla
😀😀
Bide şey var bunun günaydın tek "n li kdkdidid basın şuna 4 tane "n" li günaydınnnn'ı nolcak ölür müsünuz? 🤣
😀
Sonra kadınlar cok hassas hayir iste 4 n ile mutlu oluyoruz kdkdjdj
Kız ilişki işlerinde hiç takıntılı değilimdir gidenin arkasından hiç ağlamadım aşk acısıda çekmedim bu zamana kadar kendi bilgisayar telefon vb şeylere benim ileri derecede takıntım var kız gitmiş gelmiş umursamam
Aslında umursamaz bir yanımda var lakin bazı husular da öyle çok takıntılıyım ki
İçinden geldiği gibi söylenen her şeyi umursarım azı çoğu fark etmez yapmacık olursa herşeyi çok söylese umursamam
Umursamazım.
Takıntılıyımdır değer verdiklerim için ama şu an umurumda değil kimse ve değer vermiyorum artık :D
Umursamazım galiba. Neden öyle dedi, niye böyle davrandı çoğu zaman sorgulamam bile. Böyle şeyleri kafama takıp kendime dert edemem.
Çok fena takabilirim ama aynı zamanda çok fazla da umursamaz olabilirim 😅 tamamen o anki duruma bağlı
Takıntılıyız da yaaa aşkım bu biz değil mi HAHSJDDJDJDJCJ @__Efe❤️
Değil miyiz*
Konuşmamızı sen mi attın JFJDJGJDJFENGNENGNENGNENFNENGHJGNEJFEJFNEJFNENGJE ❤️
O mesajı atarken ben çoktan çıkmışımdır biraz fazla umursamazım
Sevmedigim insanlara karsi umursamaz sevdigim insanlara karsi takintili
Taktığım şeyler de var umursamaz olduğum zamanlar da var
Bazı şeyleri çok takarım bazı şeyleri hiç takmam bu aralar takmıyorum hicbirseyi ama
Ben direkt takıntının ta kendisiyim en güzel ifadeyle...
umurumda değil dünya bir elimde cımbız bir elimde ayna
diyenlerdenim