Selâmlar!!
Takıntılı mısın, yoksa umursamaz mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Takıntılı mısın, yoksa umursamaz mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ben takıntılı değilim ya da umursamaz da değilim. aslında sevdiğim konulara karşı ilgiliyim sadece. ve zaten genelde benim için boş kişiler ya da boş konular olursa onlara karşı hep umursamaz olurum. ama değer verdiğim biri ya da bir şey olursa genelde takıntı demeyelim de işte onu başarmak için her şeyi yaparım inat yaparım diyelim. ama bu saplantı olmaz. sadece vaz geçmemek sonuna kadar gitmek olur. olmuyorsa da zorlamam
Planlıyım. Birisiyle daha arkadaşlık kurma başlangıcında nereye gitmesi gerektiğini ve ne zaman biteceğini kafamda en baştan kurgularım. Ve plana sadık kalırım. Sana merhaba dediysem, güle güle diyeceğim zamanı kafamda çoktan tayin etmişimdir.
Umursamaz olmayı bir öğrenemedim.. Bazen aşırı derecede takıntılı olabiliyorum.. Genelde bu sevdiğim insanlar için acaba rahatsızlık veriyor muyum.. Bir şaka ya da bir şey söylesem acaba kırıcı oldum mu.. Bir şey sorsam rahatsız eder miyim gibi şeyleri çok düşünüp takıyorum.. Benimki biraz da ince düşünmekten oluyor sanırsam..
İkisinden de var ben de ya. Ne değerli gördüğüm insana umursamaz olabilirim ne de değer vermediğim birine takıntılı kalırım. Kişiye göre muamele iyidir her zaman
Cevap
33Cevap
Daha çok Umursamazım. Takıntı yapacağım konular, kişiler çok az.
Uzun zamandır unursamazım.
Bu kişiye veya yaşadığım olaylara göre şekil alır takıntılı ya da umursamaz olmam.
umursamazım ben abi
neden takıntılı olayım hayat çok kısa bunun için
Ben takıntılıyım ya evet itiraf ediyorum. Taktım mı fena takıyorum kafamda dönüyor duruyor o şey neyse artık.
Umursamazlığın da fazlası iyi değil gibi.😄
Yanimda olan insana cok sevgi saygı gosteririm sadigim da fakat benden giderse giden gitmiştir umursamam yoluma bakarim. Hayat cok kisa hayatımızı bize deger vermeyen insanlarin sevgileri icin harcamamaliyiz.
Bazı şeylere çok takarım yaa.. Allah'tan sayıları az da kafayı yemiyorum.. :/
Maalesef Takıntılıyım.
Umursamaz olayom desem bile bunu nasıl derim diye takıntı yaparım. Sorumluluk sahibi olup net bi yaşam tarzına bağlıyorum bunu
İkisi de olumsuz terimler, en azından bir olumsuz bir olumlu olsaydı 😂 Takıntılıyım diyeyim😂
Kişiye göre değişiyor bu 😄 çok umursamaz da olabilirim çok takıntılı da 😂 ortası yok galiba
Bazen takıntılı bazen umursamaz, duruma göre değişir
Takıntı hastalıktır. Takıntılı olduğumu zannetmiyorum. Umursamaz hiç değilim.
Bazen çok takıntılı oluyorum, bazen ise biraz umursamaz oluyorum 🙁
Bazen takıntılı ba, en umursamaz tamamen keyfime bağlı
Takıntılıyım ama bazen tam tersi çok umursamaz olabiliyorum
Çokta kasmam kendimi bir şeyler için. Olursa olur modundayım uzun zamandır.
Aşırı aşırı takıntılı biriyim umursamaz insanlara tahammülüm hiç yok ama keşke umursamaz olsaydım
Yerine göre ama takıntılı olma özelliğim daha fazla
Ne takıyorum, ne de umursuyorum. Bende böyleyim 🤷🏼♀️ Allah beni de böyle yaratmış.
Ve aleyküm selam.
Umursamazım §
Takıntılı değilim ama umursamaz da değilim olamıyorum lanet olsun
Takıntılıyım, bazen bazı şeylere çok takarım 🤔
Eğer birşeye takıntılı hissetmişsem çok takarım.. umursamıyorsam umursamam
Takıntı konusunda kimse benle yarisa giremez pireyi deve yaparım dururdurur kendi kendime oflenirim nedenbunu yapmadim neden söylemedim diye kendime hesap sorarım
Umursamazım çok şükür
Herkesi takmam. Sevdiklerimi umursarım.
Duruma göre değişiyor benin ki bazen aşırı takıntılı olup pireyi deve yapıyorum
Bazen aşırı umursamaz oluyorum ☺️
Neye göre? Takıntı yaptığım şeyler de var hiç ama hiç umurumda olmayan şeyler de kişiye ya da konuya göre değişiyor
Aşırı derecede takıntılı yım hatta takıntılı olduğuma bile takıyorum
Bazen takıntılı bazen de umursamaz kişiye göre.
Kesinlikle takıntılı bir hastayım sevgilimi asla paylasamam
takıntılı yönüm ağır basıyor
Çok fazla takmamayı öğrendim
Takıntılı olduğum için sıkıntı yaşıyorum
Takıntılı olup umursamaz görünen biriyim.
Takıntılı değilim
Umursamaz bir yapıya sahibim
Artık umursamaz
Kişiye göre değişiyor.
Takıntıdan panik atak oldum
Yerine göre İkiside var.
Konuya göre değişiyor
Bazen ikisi de olabiliyorum.
İŞ çok boş yapmaya zaman yok
her ikiside 😂
konuya göre değişiyor genel olarak umursamazım
çokta fifi diyenlerdenim
Takıntılıyım umusamazım😄
Takıntılı biri degilim
Samimiyetime göre değişir.
Umursamaz görünen takıntılı
Konuya göre değişir, genel olarak umursamaz.
Umursamaz olmak daha iyi tavsiye ederim.
Takintiliyim ya keske umursamaz olsaydim
aşırı takıntılıyım ben çok fazla hemde küçücük bı çoçuğun dedığı bı cumleyı bıle kafaya takarım gunlerce
Bir çok konuda umursamaz bir insanım..
İkisi de
Takintili
Umursamaz
umursamaz olcam artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?