Selam ✨ Hayatınızda her şey yolunda mı, yoksa şu an canınızı sıkan ve çözmeniz gereken sorunlar var mı. Ve sizce Hayatta her şey dengeli olmak zorunda mı.

Selam ✨ Hayatınızda her şey yolunda mı, yoksa şu an canınızı sıkan ve çözmeniz gereken sorunlar var mı. Ve sizce Hayatta her şey dengeli olmak zorunda mı.

Kararlarım diyeyim bu aralar öyle kararsızım ki bir çıkmazda gibi bocalıyorum bir sonuca varamıyorum ruhum daralıyor.
Hayatta her şey bir dengede olamaz, keşke olsa.
Özel hayatım yok ve bu hepsi babamın gereksiz endişesi yüzünden aslında benim bakıcıya ihtiyacım yok çoğu işimi kendim yapıyorum yemek bile dahi kendim pişiriyor ama beni yalnız bırakmaya korktuğu için işe gittiği zamanlarda o ruh hastası kardeşine katlanmak zorundayım erkeklere düşman 47 yaşında olmasına rağmen bu yaşa kadar hiç evlenmemiş bir kadına katlanmak zorundayım en büyük şikayetim bu
Dengesiz bir durum yok şu an. Olması gereken olur, olmaması gereken olmaz. Yani her olayda keşke vah vah falan demiyorum.. İnsan en önemlisi vicdanen ve kafa olarak rahat olsun gerisi boş. Keyifli günler..
Teşekkürler Barış :D ✨✨
Rica ederim abla :D ✨💫
Beni çok rahatsız eden bir durumum yok. Sadece eskiden 22:00 da uykuya geçerdim bu aralar onu yapamadım. Ama yine o uyku düzenini sağlıcam.
Cevap
16Cevap
Dengesiz bir durum yok. Her şey yolunda
Uyku düzenim çok dengesiz, onun dışında çözülmesi gereken birkaç konu daha var.
Çözülür umarım
Denge de olan neler var olsaymış keşke soru bence bu daha doğru olur çünkü o daha azınlık da, hayatı dengede tutmak zor en basittinden kendimiz bile denge de değiliz.
Her şeyi dengeledim Barışcım..😌
Çok sevindim abla. ☺️
Mesleğim yok gelirim yok aşk yok
Daha ne olsun benim ilk olarak bir mesleğe ihtiyacım var ama o da olmuyor
Şöyle bir bakıyorum hayatım hiç olmadığı kadar dengede bu sıralar
Psikolojim ve cahil insanlarla olan mücadelem arasında denge kurmakta zorlanıyorum.
Tek düze devam her şey olacağına varır diyorum.
Dengede olan bir şey yok ki dengesizim genel olarak
Hayatım yolunda gibi ve canımı sıkan olaylar yerine kişiler var.
Hayatımın ta kendisi.
Bazen dengesizlik iyidir ne demiş ŞEMS-İ TEBRİZ "Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?”
Kahve gelen orantısız zam. Bu ne alaka ne şimdi dıdı dı sinirlerimi bozuyorlar durduk yere
valla ben dengesizim ahaha
Bence hic bisey tam dengede olamaz
Cevap basit Hayatım 😂
Kendime bu sene vakit ayıramamak.
Ben dengesizim daha ne olsun
Her şey dengede veya dengede olmaya çalışıyor
İnsanlarla var olan ilişkilerim dengeli değil.
Çok karmaşık aslında inşallah duzelir
Ruh halim
Şu anlık bir sıkıntım yok.
Hislerim, düşüncelerim genel olarak bunlar.
Ekonomi dışında bir şey yok,
Pek bişey yok genelde dengeyi kurarım hertürlü😅
Duygularım. Oldukça dengesizler.
Uyku, kilo, aile iliskileri
Uyku düzenim çok dengesiz, bu aralar az uyuyorum.
@Magnor ya ne alaka ne alaka😂
@Magnor djsfkdwhzkx
Merhaba ben bay sorun 😊
Kilom, işim, ailem
Genel olarak hayatım
Ruh halimdir.
Ben.
Yaşamım ve kendim.
hayatımın ta kendisi
Meslek hayatım
Neler neler...
Hayatın kendisi.