Selam ✨ Hayatınızda bu saatten sonra büyük bir değişim yaşayacağınızı düşünüyor musunuz, Kişilik karakter olarak veya dönüm noktası gibi.

Selam ✨ Hayatınızda bu saatten sonra büyük bir değişim yaşayacağınızı düşünüyor musunuz, Kişilik karakter olarak veya dönüm noktası gibi.

Açıkçası dostum samimi ve dürüst olmak gerekirse bir insan 7 yaşından ise 70 yaşında olur kelimesini göz önüne alacak olursak, insanın karakteri yapısı kötü huyları hiçbir zaman değişmez belki bunu dizginlemek için birtakım yollara başvurabilir dini hassasiyeti kuvvetlenir dinine uygun yaşamaya başlar kalbini temizler kötülüklerden uzak durursun bir ihtimal ama bunları yapmadıktan sonra bir insan sözde Ben düzeldim ben eskisi gibi değilim dese bile belli bir zaman sonra o eski hatalarını tekrar yapmaya başlayacaktır.
Karakterinin tam olarak oturduğunu düşünmüyorum. Ama bence herkes değişir ve değişmeye devam eder. Hiç birimizin hayatı monoton değil, kötü ya da iyi olaylar hayatımızı ve karakterimizi fazlasıyla etkiliyor.
Evet, gün geçtikçe tecrübelerim artıyor, öğrendiğim şeyler çoğalıyor bu yüzden de degişebilecegimi düşünüyorum.
Mümkün değil
Cevap
17Cevap
Bu durum hayatımı nasıl devam ettirdiğime göre değişir. İyi yönde kendimi geliştireceğime inanıyorum. Tersi olsun istemem.
Degişmek istemiyorum kiii😅 ben degisirsem 10. Kattan 1. Kata düşerim zirvedeyim ne gerek var😅😅😅
İnsanların bazıları değişir, bazıları sabittir, evet ben değişiklikten yana biri olarak krndimde dahil her şeyin değişebileceğine inanıyorum.
Karakterimin, kişiliğimin değişmesini beklemiyorum ama kısa bir süre içinde hayatımla ilgili büyük bir değişim bekliyorum 🙂
Değişimin duracağını sanmıyorum, ilerde ne olur bilemem. Belki aynı kalırım belki bambaşka birine dönüşürüm. Değişeceksem de iyi anlamda olur umarım.
Çok gencim ve bence olabilir, hayatın bize ne yapacağı nereye sürükleyeceği hiçte belli olmaz.
Hayır desem de insan zamana bağlı isteme de en degisiyor
Dönüm noktası belki olabilir ama kişilik karakter olarak sanmıyorum
İnsanoğlu değişir. Bazen iyi bazen kötü ama muhakkak minik minik değişimler yaşar.
İnşAllah Allah büyük kaderime ne zaman yazdıysa o zaman değişecek
insanın kendi elindendir degisimler
Tabiki , her gün bir fırsat olabilir, ama köklü değişiklikler kolay olmuyor
Her an her şeyimi değiştirebilecek bir kafa yapısına sahibim..
Yeteri kadar değiştim, bundan sonra değişmem heralde.
Ata köklerimi tam anlamıyla bulmak için DNA testi yapacağım , değişime burdan başlamayı planlıyorum
Bitiş noktasına doğru gelmek üzereyim. Artık çok zor.
İyi yönde evet daha da iyi olacağıma inaniyorum
olmaz derler ama ben yaşadım o büyük değişimi
hayır
değişmekte istemem
Değişebilirim ama istemiyorum.
Değişmek gibi bir düşüncem yok
Hayır düşünmüyorum.
Hayır ben halimden memnunum.
Çok zor
Sanmıyorum büyük bir değişim yaşicağımı
Tabii ki, her gün değişiyorum ve gelişiyorumm.
Hiç değişmedim, yine değişmem.
Hayır ben ben olmaktan vazgeçmem ☝️
Bilmem...
Yok bea.
Hayır...
Evet
Bence hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?