Selam ✨ keyfinizi durduk yere kaçırmayı deneyen ya da beli etmese de sizi sinir etmek için uğraşan kişilere karşı neler yapıyorsunuz. Veya sizi sinir eden insanlarla aynı ortam kalıp yüzlerine mi gülersiniz ya da uzaklaşır mısınız

Selam ✨ keyfinizi durduk yere kaçırmayı deneyen ya da beli etmese de sizi sinir etmek için uğraşan kişilere karşı neler yapıyorsunuz. Veya sizi sinir eden insanlarla aynı ortam kalıp yüzlerine mi gülersiniz ya da uzaklaşır mısınız

Aslında kafama takmıyorum desem yalan olur Yine birtakım insanları kafama takarak moralim bozuk bir şekilde davranmaya devam ediyorum ama genel anlamda artık insanların yaptığı hiçbir şeyi beni şaşırtmıyor yani birinden biri yanlış gördüğüm zaman insandır yapar diyorum birisine çok güvenip de beni üzdüğü zaman ya beklediğim bir şeydi diyorum, artık insanlar ben de öyle bir noktaya geldiler ki Gerçekten anlam veremiyorum ve anlam vermeye de uğraşmıyorum herkesi kendi haline bıraktım kendi halimde mutlu olmaya çalışıyorum.
Hayat boyu karşımıza böyle leşler çıkacak, bu kaçınılmaz. Herkes insan değil çünkü. Birisini sevmezsin, mesafeli davranırsın, olur biter, kimsenin bir başkasının ayarlarını keyfiyeten kaçırmaya hakkı yok. Ben şuna da çok inanırım, insan kendi karmasını oluşturur, onun için birisine çelme takmamak lazım. Bir dizi repliğinde duymuştum; ''İnsanın bir başkasına çelme takması, kendine çelme takmasıdır aslında '' Öyle doğru ki, kötülüğü de insan kendine yapıyor, iyi niyetliymiş gibi bir başkasına incitici sözler söyleyen, o kişinin duygularını önemsemeyen, kırmaktan keyif duyan kişi kendi karmasını böyle böyle işliyor. Bir insan hakeder, sürünür gerektiği kadar kırarsın lakin zulmetmek olmaz, alay etmek olmaz. Keyfimi kaçırmaya çalışsan kişileri hayatımda tutmuyorum, numaralarını siliyorum, selam vermiyorum, bedel ödetiyorum, hakkımı helal etmiyorum, bir dahası olmuyor benim için. Düşmemi isteyen kişilerle görüşecek değilim, ben de onların canını sıkıp, yaptıklarına pişman edip hayatımdan atıyorum, isteseler de hayatıma almıyorum.
Aynı şeyi karşıya uygulamaya çalışıyorum, anca öyle anlıyorlar.
Rica ederim kankam 2 sjsjsj 🌸
Takmıyorum umursamıyorum
Cevap
15Cevap
Uzaklaşmak en iyisidir mesela son zamanlarda sosyal medya sinirimi bozuyordu kapattım kızlarsoruyor bu platformda hem soru sorarak insanlarla konuşuyorum hemde buradaki insanlar daha kibar ve olgun Instagram da 17 lık ergen dolmuş taşıyor öyleki Instagram da yapılan seçim anketlerine göre %70 le zafer partisi kazanıyordu yani o kadar geç bir kitle ta i siyasi görüşlerine saygı duyuyorum fakat zp nin kitlesi çok genç olduğu için bu örnegi vermek durumda kaldım :) bu arada yeni bir soru sordum istiyorsan bakabilirsin
Öyle bi yoksayıyorum ki varmıymışım ben acaba gorunmezligimi bulmuşmuşum diye ortalikta dolaştiririm adami😂
Süper :D
Sorduklari soruyu sorguluyorum
Neden ayrıldın?
Neden bunu bunu bilmek istiyorsun? Gibi. Olay şu; Kasia Wezowski ye gore soran hakimiyeti olandır cevap veren ise boyun eğen oluyor sorguladığı da bu durum tam tersine dönüyor.
Kendimi tanıtırım kendilerine aynısını yapamazlar :D
Allah seni kahretmesin uyuzzzzz😅😅
Allah günah yazmasın ama cok cirkinmissin be kuscammm😅😅😅
Bence gayet sevimliyim
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Buna yakın bir tepki verebilirim 😅
Keyfimi kaçırmaya çalışan insanlar olduğunda genellikle o ortamdan uzaklaşmayı tercih ediyorum, ben de onlarla uğraşmıyorum çünkü zaman değerli ✨
Ruh halime göre tepkim değişiyor bazen ters köşede yapabiliyorum ya da uzaklaşabilirim de sadece o zamanki ruh halime bağlı.
@cptsimonriley şuraya güzel bi yorum yaz sen bu konularda aklımdan geçeni yazıyon ben yazmaya üşendim like vermek daha kolay😅
Hiç bir şey yapmıyorum Yok sayıyorum zaten Yok oluyor benim için
Ağzım açık boş boş bakarım ve arkamı döner yürürüm :D
Kim olduğuna ve o insanın benim için ne anlam ifade ettiğine bağlı.
Hiç umursamıyorum görmezden gelmek en iyisi oluyor. Fazla sınırı aşarsa ben de onun sinirini bozarım
Hayatımdan uzaklaştırıyorum. Dayanamam öyle insanlara.
Çok fazla umursamadığım için keyfimi kaçıramıyorlar..
Muhattap olmuyorum, uzaklaşıyorum
En iyisi
Genelde bağırırım 🤷onlarında hoşuna gider çünkü pislikler ve ben daha çok sinirlendim sonra da çeker giderim o ortamdan
kaale almam yok sayarım onu işe yarıyor
Hic umursamam valla cekip giderim
Yok ediyorum kökten çözüm
Bende onların keyfini kaçırıyorum 😄
Kimse keyfimi kaçıramaz
Hayatımdan şutluyorum
Sürekli yapıyorsa hayatımdan çıkarırım
Sitedeyse laf atıp yorumunu siliyorum
Direk uzaklaşırım anında
bol bol kufur ediyorum 😂 başka türlü olmaz çünkü
Sevdiğim insana gülerim tek sorun gülmek ise :))
I don't muhatap😂
Bende 😂
Duymazdan görmezden gel
Ortami terk ediyorum
Hayatım dan çıkarıyorum
Uzaklastiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?