Milyon tane anın varken, neden özellikle o anıya takıldın?
Oradaki duygu neydi?
O duyguyu tekrar mı yaşamak istersin, yoksa hiç yaşamamış olmayı mı dilersin?

Milyon tane anın varken, neden özellikle o anıya takıldın?
Oradaki duygu neydi?
O duyguyu tekrar mı yaşamak istersin, yoksa hiç yaşamamış olmayı mı dilersin?

Ben kendim için konuşursam beni etkileyen anılar daha çok. yani mesela bir duyguyu yaşadığım kişi oluyor bazen. sevgilim olsa mesela onunla geçirdiğim an benim için önemli olurdu. başka bir sevgili ile belki de o kadar mutlu olamazdım. ama kişiye göre değişiyor bu, anılarda gizli olan duygular da son derece önemlidir. Anılar, o anki duygusal deneyimlerimizi yansıtır ve bu duygusal içerik, anıları etkileyici ve anlamlı kılar. Örneğin, bir anı, sevinç, hüzün, aşk, kaygı veya korku gibi yoğun duyguları içerebilir. Bu duygusal içerik, anıların bize derin duygusal tepkiler ve hatıralar yaratma yeteneği verir.
Hem anılar hem de içinde taşıdığımız duygular
Hem anılar hem duygular hem yaşanmışlıklar... O andaki duygumun karşısında gerçek bir Duygusu olsaydı eğer tekrarıni isterdim... ama. insanlar o kadar yalan o kadar sahte o kadar iyi rol yapıyor ki bunu görmek beni paramparça etti onun için anlık Duygu dahi olsa bir daha asla asla yaşamamış olmayı dilerdim.. sahte olan hiç bir duyguya kalbimde yer vermezdim
Umarım
teşekkür ederim 🤗
Bizi etkileyen anılar çünkü kalbimizde ve hayatımızda iz bırakan insanlar olmaz. İnsanların açtığı yaralar ve anıların izleri kalır. İnsanlar sadece o yaranın sanatçısıdır ~ ℳ
Cevap
0Cevap
Bence anıları yaşrken hissettiğimiz duygular bizi etkileyip kolay unutmamamızı sağlıyor
Özellikle bir yaştan sonra biliriz ki o anıları tekrar yaşasak bile o duyguyla yaşayamayız o nedenle duygular
Anılara saklanmış iyi ya da kötü tüm duygular
Anılarda kalmış güzel duygular
Duygu
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?