Kum kabının dışına tuvaletini yaptığı için veterinere götürdüm hanımefendiyi. Veteriner ablamızın cevabı ne olsa beğenirsiniz ilgisiz kalmış strese girmiş. Len ben oruçlu oruçlu aç karnına terk edildim de strese girmedim 😃 8 saat ben yokum diye strese girmiş kedim. Ah bu kadınlar her türde aynı. 😃
İlgi görmeyi beklediğim birinde süreklilikte ilgisizlik hakimse hırçınlaşıyorum direk. Ruh halimi, düşüncelerimi, hislerimi de gizlemem öyle durumlarda
Kedinin belki strese girmesinin başka bir sebebi vardır. Her kedinin ya da köpeğin sahibi sürekli yanında mı oluyor. Kedin hassas bir dönemden geçiyor olabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abi ilginin sevginin kılığı kıyafeti yok ki su gibi bulunduğu kabın şeklini almaz yani herkes ilgi sevgi ister bir müddet sonra bunları görmezse o ortamdan sessiz sedasız kaçar gider.
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Veteriner derken aklıma geldi soracağım.
Bir köpek var doğuştan kör bu köpeğin ameliyatla görmesini sağlamak mümkün olur mu?
Hocam onu veteriner bilir zaten onlar yapar ameliyat işlerini ama bugüne kadar hiç göz bakımından ameliyat edilen bir hayvana denk gelmedim. Emin olmak için veterinere götürün siz
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Evet ilgisizlik insanı mutsuzluğa ve strese götürür her zaman. ben de ilgi görmediğim zaman genelde sinirlilik ya da bir bıkkınlık oluyor ya da can sıkıntısı oluyor. ama o kadar alışıyor ki insan zamanla boş ver olmasa da oluyor diyor kendi kendine takılmaya kafa dinlemeye ve yalnız kalmaya devam ediyor.