Ben galiba kaybettim. Odaklanamıyorum ve hemen sıkılıyorum poff.

Ben galiba kaybettim. Odaklanamıyorum ve hemen sıkılıyorum poff.

Hayır maalesef yani bu sıralar zaten sevdiğim dizilerde yok film de en son zaten marvel filmi izlemiştim gayet güzeldi ama canım sıkıldığı için şimdilik ara verdim en son the witcher 3 sezonu bekliyordum hala da bekliyorum Haziran sonu gibi çıkıyor çıksın direk izleyeceğim zaten. uzun süredir izlemediğim için de güzel olur. bu tür fantastik dizileri ve filmleri izlemeyi seviyorum can sıkıntıma çok iyi geliyor benim
Benim yeni sezonlara heyecanım da yok gelmeseler de olur
Öyle abla, bu arada nasıl oldun daha iyi misin
Yerinde olmasına yerinde de bmdiziler eskisi kadar güzel değil mesela eski dizileri açıp izlesem gayet odaklaniyorum ama yenileri çok saçma hikayeler
Cevap
11Cevap
Dizi izlemeyi zaman kaybı olarak görüyorum
Bu aralar öyleyim..
Film hastasıydım şimdi uygulamaya boş yere para ödüyorum..🙄
Yeni dönem dizileri ilgimi çekmiyor, filmler desen emeksiz, sanki çekilmek için çekilmiş gibi..
Aslında sorun bizde değil önemsiz tapılan işler dikkat çekmiyor..
Eski kaliteyi şimdi görebiliyor musun?
Konular bile birbirinin tekrarı..
Bilemiyorum, bizimde tabiki etkimiz olabilir ama yapımcıların ve senaristlerin artık hevesi kalmadığını düşünüyorum..
Yanımda birileri olursa odaklanabiliyorum yalnız izlemeyi pek sevmem😊
Zamanım pek olmuyor ama bu aralar nostalji yapıp Supernatural dizisine başladım.😈
Biz? :D
Doğu demirkolun dizisini izledim yarım yamalak güzelde dizi yapmış eğlenceli :))
İlk 15 dakika dikkatli sarmadiysa atlayarak izliyorum
Ben sevmiyor dizi falan izlemeyi
Güzel dizi yok ki izleyelim ya 😄😄
Sarsa aslinda olur bence ama hala savunuyorum ben güzel dizi yok 😄😄 kafada bir şeyler varsa olmaz ama sarmaz😄😄
maalesef bende aynı konular aynı anlatılanlar dolaylı yoldan benzer ya da basit işlenince yani
Ekmek teknesi finalle kaybettim onu
Yaşlanıyorsun Kesi
ben de ôyleyim bu aralar, üyelik başlattım ama bir şey izleyesim gelmiyor
The vampire diaries sarmadı deme bana jsdd
sarmamış puu ajskdasd
😂😂 bazen böyle bir duraklama dönemi olur ya normalde yaptığı şeyler insana sıkıcı falan gelir
o yüzden bir müddet şöyle ara verip başka şeyler yapmak daha sonrasında biraz daha can isteyince gitmek daha iyi oluyor sanırım :D
o zaman ben de yaşlıyım :D
zaman bırak djsd
You hariç benimde kayboldu 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?