Her gün için bir planın var mıdır, yoksa nereye sürükleneceğin gün içerisinde mi belli oluyor?

Her gün için bir planın var mıdır, yoksa nereye sürükleneceğin gün içerisinde mi belli oluyor?

Hepsi. Yani uzun vadeli planlar yapmak için hayat zaten yeterince kısa. Fakat mevcut durumunu da değerlendirerek hareket ediyor insan. İmkansıza oynamamak da lazım diye düşünüyorum ve mantık, duygu kombinasyonu ile yaşıyorum diyelim. Keyifli günler..
Ben hayatımı her zaman planlı yaşıyorum aslında plan derken mesela bazen canım sıkılıyor direk film açar izlerim ya da son anda fikir değiştiririm ama bunun dışında hayatımı uzun dönemli düşünürsek her zaman plan yaparım ya da hedef belirlerim kendime çünkü plansız yaşadığımız zaman beklenmedik şeyler olur ya da istediğimiz şeyleri tam tutturamayız
Bugüne kadar doğaçlama idi ama bu saatten sonra işleyişine plana programa ben karar vereceğim dizginleri ele alma vakti geldi de geçiyor...
Amen
İşim gereği her şeyim planlı olmak zorunda. Zaten her yere ajandamla gidiyorum. Her şey her an değişebilir, mutlaka not düşmeliyim.😅😂
Cevap
5Cevap
Doğaçlama yaşarım, planlar bana göre değil...
Rutinim ayni ya benim, en fazla salondan mutfağa falan sürüklenirim.😄 Cumartesi, pazar akışı değiştiririm..
Hem planlı hem doğaçlama yaşıyorum ben ya. Tek bir yöne bağlı değilim. 😂
Yapacağım her şeyi planlarım, ben planlamasam bile yapacağım işler kafamda dönüp durur. Sadece bazen keyfi olarak gerçekleşecek olaylar doğaçlama olabiliyor.
Planlı programlı genelde ama akışına bıraktım artık. Çabaladıkça olmuyor, olmadıkça yoruyor
Spontane yaşayalım biraz da
Yerine göre iş hayatım planlı özel hayatım bazen doğaçlama yaşıyorum
Planlı yaşıyorum, belirsizlikler beni geriyor.
Hayır planım yok pire gibi ne yapacağım belli olmaz kafam nasil eserse
Plansız tuvalete bile gitmem😅
doğaçlama yaşarım 😄
:D
Plansız yaşıyorum kaygılarım yok..
İkisinden de biraz bende
uzun süreli planlama.. kısa süreli doğaçlama
Anı yaşıyorum reis
Random
Doğaçlama ~ ℳ
Planlı
dogaclama. plandan nefret ederim