Hallo 🎈🎈🎈 Herşeyim planlıdır bir haftadan diğer haftaya kadar hepsi yazılı olarak planlı oluyor bence böylesi bana göre daha verimli oluyor veya da düzeni seviyorum bu yüzden 🎈🎈🎈
Yazılı değil ama kafamda her şey planlıdır. Nereye gideceğim, nereden gideceğim, ne yiyeceğim, arabayı nereye bırakacağım gibi gibi öncesinde her şeyi kafamda organize ederim
Merhaba, hayatmı planlı yaşamayı tercih ediyorum elbette. Çünkü planlı yaşamak ruhum daha az yoruyor, bana keyif veriyor ve işlerimi de tek tek halledebiliyorum böylelikle. O yüzden bana zaman kazandırması açısından, manevi olarak daha huzurlu olmamı ve düzeni yakalamam açısından rasgele bir yaşama kıyasla planlı bir hayat her zaman birinci önceliğimdir mutlaka. Hayatı akışına bırakarak yaşamayı severim ama o akış da bir plan dahilinde olsun isterim ya da planımı çok sarsmayacak biçimde kendiliğinden arada öylece gitmesini beklerim. Her şeyin gönünüzce olması dileğiyle...
şaka mısın sen kardeş :D tamam ben de düzenliyim planlıyım. şu gün şunu yapcam bugün bunu diye hayatım düzen içinde gider ama aklım da tutarım yani bir yere yazmam. tebrik ederim iyi geceler