Estetik yaptıran insanlara zorbalık yapıyor musunuz, zorbalık yapanları nasıl karşılıyorsunuz?

İnsan kusursuz bir varlık değil. Kimimiz kusurlarımızla barışık olabilirken kimimiz barışık olamayabiliyor. Kimimiz kulaklarını kimimiz burnunu kimimiz yamuk ya da dişlek dişlerini. Bende kemerli burnumu yaptırdım. Önceden de güzel bulanlar vardı ama o burun yapılınca ister istemez daha bir uyumlu oldu yüzüm. Eee haliyle eski halimi bilen eski arkadaşlarım “özellikle güzel olanlar” zorbalamaya başladılar. Eski fotoğrafımı (burundan dolayı kötü çıkacak diye bir kaide yok ama kötü çıktığım bir fotoğrafı) bana atmış. Bunu kasten yaptığını biliyorum. Çünkü storysinde yandan kendini çekip burnunu yaptırmayanlardan kaç kişi kaldık diye fotoğraf atmıştı. Yani bu çok anlamsız. Zaten çok güzel burnun var neden yaptırasın ki? Doğuştan kusursuz olmak başka bir insanın kusuruna karşılık bizi daha şanslı yapmaz ki. Evet belki başka derdin mi yok diyebilirsiniz ama ben insanların kendisi için yapmış olduğu pozitif hamlelere karşı insanların bu moral bozma girişimlerinden çok sıkıldım. Bu resmen sen aslında çirkindin dayatması. Sürekli burnunu yaptırdın imaları çok kaba çok kırıcı. Kendimizi biz tayin etmiyoruz. Evet o şekilde kendimi kabul edenlere de saygım sonsuz. Ama kendisiyle barışık olmadığı bir özelliği ile başa çıkamamış bir insana bu yapılan çok anlamsız. Hassas bir nokta diyelim

Estetik yaptıran insanlara zorbalık yapıyor musunuz, zorbalık yapanları nasıl karşılıyorsunuz?