Bir kere yaptığınız hatalar için duyduğunuz pişmanlık zamanla geçer.. Fakat hata yaparım korkusuyla gerçekleştiremediniz şeyler için duyulan pişmanlığın çaresi yoktur..

Bir kere yaptığınız hatalar için duyduğunuz pişmanlık zamanla geçer.. Fakat hata yaparım korkusuyla gerçekleştiremediniz şeyler için duyulan pişmanlığın çaresi yoktur..

Hayır elbette. Her keşke hala keşke olarak kalmışken hayatımda iyi ki de var ve onları seviyorum ama bana göre hiçbir keşkeyi bir iyi ki yok etmez ve yerini alamaz.
Evet çoktan aldı. benim hayatımda aslında sürekli keşkeler vardı ama son yıllarda fark ettim ki zaten benim elimde değil çoğu bu yüzden de elimde olmayan şeyler için üzülmek ya da yas tutmak veya keşke demek bana saçma geliyor. mesela bir kişi yurt dışına çıkıp yaşamak isteyebilir ama parası yoksa keşke demesi saçma olur. parası varken yanlış karar alıp da gidemiyorsa o zaman keşke demesi gerekir. çünkü hata ile zaten elimizde olmayan şeyler farklıdır. bende hatalarımı her zaman bilirim ve düzeltirim ya da tekrar yanı hataları yapmam bu yüzden de hayatım çoğu zamanda sadece iyi ki ile geçiyor. verdiğim kararlardan oldukça memnunum mesela.. ve kendimi tanıyorum..
Yaşam boyunca insanlar, hatalar yapar, pişmanlık duyar ve ders çıkarır. Bu deneyimler bizi büyütür ve olumlu değişikliklere yol açabilir. Olumsuz deneyimlerden ders alıp, gelecekte daha iyi kararlar vermek ve olumlu deneyimleri çekmek mümkündür.
Aldığı oldu çok
Ne geldi aklınaa
Ne anladın acabaa
😃😃 tamam
Teşekkürler meleğimsi 😬✨
😬😬😬😂
Cevap
6Cevap
Genelde keşke demem zaten ben.. Çünkü olan olmuştur ve bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek daha mantıklıdır.. Keyifli günler..
Hiç keşkem yok sadece kardeşim keşke hayatta olsa diyorum buda benim elimde olan veya hatam degil.
Pişmanlığı ve pişmanlık içeren kelimeleri sevmiyorum o yüzden iyi ki baz alıyorum..
Birçok kişinin hata gördüğü şeylere ben hep iyi ki dedim çünkü onlar olmasa ben böyle olmazdım yinede bir tane keşkem var ve iyi ki olacağını hiç sanmıyorum.
Keşke sözünü hiç sevmeyen biriyim.. keskelerimin yerini iyi ki almadı açıkçası ne üzücü... iyi ki istiyorum artık hayatımda
Keşke dediğim yerde olaya pozitif bakınca iyi ki diyecek bir şeylerde bulabiliriz. Her zaman iyi ki diyecek bir şey vardır
Almaya başladı yolun başındayım henüz boşanarak başladım iyi ki
Hiç keşke demedim hep iyi ki yaşamışım derim ben hep.. İyiyiki iyi ki... 🙏☺️
Keske demek pişmanlıktır. Dememeyi tercih ediyorum
Pişmanlık duymam, hayatımı iyi ki'lerle donatmak amacım ~ ℳ
Teyze keşke iyi ki filan yok yaşıyoruz işte hayatı çok ciddiye almaya gerek yok
İnsan oğlu nankör bir varlık hiç birimiz halimizden bence mutlu değiliz
Keşke dediğimi hatırlamıyorum ama güzel şeyler hep şiddetli fırtınalardan sonra geldi.
Bende herşeye rağmen alıyor çoğu zaman
ALMADI
Hayır
Yavaş yavaş alıyor
Yokkk
Ehhh yokkbee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?