Teşekkürler @Bgyontar
Sürekli sizden çabalamanız istenirse, istediğiniz şeyi istemeye devam eder misiniz?
Teşekkürler @Bgyontar

Birisinin benden bir şeyi çabalamamı istemesine gerek yok zaten yani ben zaten istiyorsam gerçekten bir şeyi o zaman yaparım birisi söylediği için yapmam yani bunun dışında iş olur ya da o tarz bir şey olur o zaman meslek olduğu için zaten yapmamız çalışmam gerekiyor ama bunun dışında kendi hayatımda kimsenin bir şey demesine gerek duymam kimseyi de dinlemem
Bu benden beklenildi aslında benimde istediğim birşeydi. Hemde çok istiyordum. Fakat o kadar çok dile getirildi ki sevdiğim şeye karşı içimde bir nefret doğmaya başladı. Ve sonra o şeyi istememeye başladım. Emin ol bu bir çok insanın başına geliyordur.
Cevap
8Cevap
Ben istediğimi alırım. Çünkü alana kadar değil, ölene kadar ajsjs
İstediğim şeyin ne olduğuna bağlı.
Devam ederim istediğimi almadığım sürece de vaz geçmem
İstediğini aldıktan sonra da sende kalması için bu çabanın devam ettiğini varsay..
Madem her şey çıkar ilişkisi bizde buna uyarız. Kim nasıl gelirse, ben de öyle giderim. Benden çok şey beklenirse ben de beklentimi sıfırlar kaçarım ~ ℳ
biri bana yapacağım şeyi söyleyince tilt olurum oluyorum. Bunun dışında bir ilişkide emek , çaba , anlayış vs vs isteniyorsa bunu yaparım ama Suriyeli işçi modeli uygulanıyorsa onada yokum
Şu an da gerçekten bu durumdayım ama düzeltiyor tekrar bozulacak ise çabam boş ise incelediği yerden kopsun...
Sürekli benden çaba bekleyen birini hayatımda barındırmam, kendim istiyorsam sonuna kadar mücadele ederim.
Zaten hayatımda ki çoğu şeyi kazanıp bu noktaya gelebilmek için çok çabaladım.
Yok istemem, vazgeçtim de zaten. Biraz da beni arasınlar sorsunlar.
Eğer beklenti içerisine kendim giriyorsam çabalarım ancak başkasının istemiyle çaba sarf etmem..
Bir yere kadar.. Sonra salarım çayıra..
O yer neresi.. 🙄
Sadece benim çabamla bir şeylerin olduğuna ikna olana kadar olan yer..
Allahın dediği olur diyip mücadeleye devam
Bence karışılıksız gayret gereksiz bir yoruluştur.
Hiç çabalamam
İstediğim şey nedir
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?