The person you have called can not be reached at the moment lütfen try again later.. ☎️🤪✨

Evrenin bir mesajı olmaz bana :D bunun yerine kötülük ne varsa onu getirirdi sanırım büyük bir ihtimal
O zaman olumlama yapalım, evrene biz mesaj atalım 😅✨ ya da tersini söylersen belki gerçek olur 🤪
Zaman sıkıştırıyor az kaldı sabret bir patlama olacak senin için ya aşağı doğru ya da yukarı doğru...
İnstami veremem derdi shshs
Shshshs
Cevap
10Cevap
Evren benden bezmiş bana mesajı yok.
Ben Chad'im olduğum için evrenden mesaja almaya ihtiyacım yok. Evren Chad'e mesaj göndermez, Chad evrene mesaj gönderir 🗿
Chad olduğun için*
Son tahlilde şöyle derdi muhtemelen. ''Artık senin için Orta Çağ karanlığı bitti. Yeni Çağın aydınlığını müjdeliyorum sana.
Teşekkür ederim.
@Zümra526 Tarih 20 Nisan 2023. Öyle kötü bir deneyim yaşadım ki. Bundan yıllar önce 12 Haziran 2009'da bir başkası tarafından aynı muameleyi gördüğümde tüm özgüvenimi ve yaşam enerjimi kaybederek bugünlere geldim ve dibe vurdum. 20 Nisan 2023'te aynı hezimeti yaşayıp farklı bir istikamete girmem adeta üniversitelere tez konusu olacak niteliktedir.
Bu lütfen kelimesi niye bu kadar batıyor bu KSye, yalnızca onu düzeltiyor 😅💁♀️
Bana da çok yaptı yaralıyım o yüzden 😅🙈
🌹😅🥰
Bilakis benim evrene bir mesaım var lütfen artık iyi şeyler olsun..
kötü günleri geride bıraktın yaşasın ileri de daha kötü günlerin var nihehehe olurdu. nerede bahtsız bedevilik orada ben.
Sen daha çok alıp kabul edersin deyip fırtınalar kopartırdı evren zmmxmdmfmfmf
Doğalgazı ödedinmi olurdu
Başka ne mesajı olacak bize 🤦😊
İyi dileklerin için teşekkürler ama hiç sanmıyorum olacağını 🤦
Rain rain come again :D :D :D :D
beğenmenize sevindim ben teşekkür ederim
Seninle daha çok oynayacam 😂
Yok bana güzelim demesin hoş olmaz. En fazla Allah sahibine bagıslasın derim 😂😂
Sana Büyümeyi Emrediyorumm 😂😂
Yük gelen herşeyi bırak
dur artık
Kupon yapmayı bırak
Uyuma olurdu
Kendine gel
şu an burayı kapat ve çığlık atarak uzaklaş))
Evren kiz mı
Seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?