Kişilik & Karakter 3 ay En sevdiğin ve sevmediğin özelliği yan yana sıralar mısın? SugarDenizz Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Duygusal Ve Fazla Hassasım Sevdiğim İnsanlar İçin 😅 Çalışkan - Sabırsız Çekici - Dikkatsiz Özverili - Miskin Duygusal - Fazla Hassas Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin ve sevmediğin özelliği yan yana sıralar mısın? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı. İnatçılık. duygusallık 1 0 Yorumla
Montenq1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Dobralik ve gerçekçi oluşum kötü özelliğim de kinci biri olmam en ufak hatada insan silebiliyorum ama seviyorum bu huyumu aslinda 1 1 Yorumla SugarDenizz 3 ay İnsan kaybetmek kolaydır aşkım ama insan kazanmak zordur Yorumla
Kraliçenisz Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 3 ay En sevmediğim özelliğim her şeyi biliyor olmamEn sevdiğim özelliğim özgüvenim 1 1 Yorumla SugarDenizz 3 ay Herşeyi biliyor olman neden kötü bir özellik olsun ki Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay duygusal ve fazla hassas. özellikle sevdiğim birine karşı çok hassasım her bakımdan. normalde pek duygusal değilim. 1 0 Yorumla
1000sigimegidelim Takip Et Xper 5 Yaş: 20 3 ay Sert mizaçlı oluşum beni kendimden irrite ediyor vallaha 😃 1 4 Yorumla SugarDenizz 3 ay Sert mizaçlı mısın 😁 Yorumla 1000sigimegidelim 3 ay Evet 😃 Yorumla SugarDenizz 3 ay Sert mizaç senin gibi güzel bir kadına yakışmaz ya 😁😁 Yorumla 1000sigimegidelim 3 ay Yakışmıyor zaten napayim doğuştan gelen bir özellik 🙃 Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 94% 3 ay Duygusal fazla hassas 1 8 Yorumla Nestleseverxxx 3 ay * duygu = biz 🦀 ler 😏 Yorumla SugarDenizz 3 ay Bende öyleyim Akrep Burcu musun ben terazi 😁 Yorumla Nestleseverxxx 3 ay Donng yanlış gorsel şaşırtmacalı oldu tabi 😅 yengecim Yorumla SugarDenizz 3 ay Ha pardon ya 😁 yengeç kafam karıştı Yorumla Nestleseverxxx 3 ay Gelmeyen uyku seni de benim gibi kendinden etti galiba 😅 bazı fonksiyonlar ( görme algılama) devre dışı Yorumla SugarDenizz 3 ay Sorma sorma her gün spor yap okula git eve gel derken gece bide üstüne uyumayınca algılarım kapalı oluyor 😁😁😁 Yorumla Nestleseverxxx 3 ay Gece uykusunun yerini hicbisey tutmuyor yia Denendi kanıtlandı sjsj Yorumla SugarDenizz 3 ay Hahaha sen dün galiba uyuya kaldın zaten anladım direk 😁 Yorumla
EdaAda41 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 3 ay Duygusal ve çok hassasım gerçekten hiç bu huylarını sevmiyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 95% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. zeki ama fazla hırslı 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dürüstlüğüm ~ Rahatlığım 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 56% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sempatik - fevri 1 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. Fazla hassas olmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnatçılık. duygusallık
Dobralik ve gerçekçi oluşum kötü özelliğim de kinci biri olmam en ufak hatada insan silebiliyorum ama seviyorum bu huyumu aslinda
İnsan kaybetmek kolaydır aşkım ama insan kazanmak zordur
En sevmediğim özelliğim her şeyi biliyor olmam
En sevdiğim özelliğim özgüvenim
Herşeyi biliyor olman neden kötü bir özellik olsun ki
duygusal ve fazla hassas. özellikle sevdiğim birine karşı çok hassasım her bakımdan. normalde pek duygusal değilim.
Sert mizaçlı oluşum beni kendimden irrite ediyor vallaha 😃
Sert mizaçlı mısın 😁
Evet 😃
Sert mizaç senin gibi güzel bir kadına yakışmaz ya 😁😁
Yakışmıyor zaten napayim doğuştan gelen bir özellik 🙃
Duygusal fazla hassas
* duygu = biz 🦀 ler 😏
Bende öyleyim Akrep Burcu musun ben terazi 😁
Donng yanlış gorsel şaşırtmacalı oldu tabi 😅
yengecim
Ha pardon ya 😁 yengeç kafam karıştı
Gelmeyen uyku seni de benim gibi kendinden etti galiba 😅 bazı fonksiyonlar ( görme algılama) devre dışı
Sorma sorma her gün spor yap okula git eve gel derken gece bide üstüne uyumayınca algılarım kapalı oluyor 😁😁😁
Gece uykusunun yerini hicbisey tutmuyor yia
Denendi kanıtlandı sjsj
Hahaha sen dün galiba uyuya kaldın zaten anladım direk 😁
Duygusal ve çok hassasım gerçekten hiç bu huylarını sevmiyorum
zeki ama fazla hırslı
Dürüstlüğüm ~ Rahatlığım
Sempatik - fevri
Fazla hassas olmam