Kişilik & Karakter 3 ay Gece uyku sersemi kalktın tuvalete gidiyorsun. Holde kimi görsen korkarsın? SugarDenizz Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Normalde yurt dışında yaşayan teyzeni Rahmetli dedeni Kendi çocukluğunu Beyaz çarşaflı birini (Yani bir hayaleti) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece uyku sersemi kalktın tuvalete gidiyorsun. Holde kimi görsen korkarsın? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı. Korkmam hiç 1 0 Yorumla
Montenq1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Rahmetli dedemi görsem kaskatı kesilirdim ama bir yandan da sevinirdim onu özlüyorum çünkü rüyalarıma uzun süredir gelmiyor 1 0 Yorumla
m inciitanesiii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Babami görsem korkarim buda sorumu kendi gölgemden korkmuş biriyim kskksjs 1 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 3 ay Kendi çocukluğumu görmek cidden garip olurdu. 1 0 Yorumla
sSormadantTakılan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 3 ay Gece uyku sersemi tuvalete gitsem önümde yastık görsem korkarım mk 1 1 Yorumla SugarDenizz 3 ay 😁😁😁 Yemin Ediyorum Kardeşim Aynıyız Yorumla
Sevdam2121 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 3 ay o değilde ben gece uyur gezer olduğum için herkes benden korkuyor 1 0 Yorumla
LittleArte Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Babamdan korkarım ki oluyor arada dösöaçsözö 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 56% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Beyaz çarşaflı birini (Yani bir hayaleti) 1 0 Yorumla
s seymabasu1Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kimi görsem korkarım 1 0 Yorumla
adriii Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Senii 1 1 Yorumla SugarDenizz 3 ay Neden ben korkutucu birisi değilim 😁 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 96% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı. En son şık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Korkmam hiç
Rahmetli dedemi görsem kaskatı kesilirdim ama bir yandan da sevinirdim onu özlüyorum çünkü rüyalarıma uzun süredir gelmiyor
Babami görsem korkarim buda sorumu kendi gölgemden korkmuş biriyim kskksjs
Kendi çocukluğumu görmek cidden garip olurdu.
Gece uyku sersemi tuvalete gitsem önümde yastık görsem korkarım mk
😁😁😁 Yemin Ediyorum Kardeşim Aynıyız
o değilde ben gece uyur gezer olduğum için herkes benden korkuyor
Babamdan korkarım ki oluyor arada dösöaçsözö
Beyaz çarşaflı birini (Yani bir hayaleti)
Kimi görsem korkarım
Beyaz çarşaflı birini hayalet
Senii
Neden ben korkutucu birisi değilim 😁
kendimi görsem korkarım :D
En son şık