İyi insan ; aklından hiç kötülük geçirmeyen saf insan değildir..
İyi insan ; her kötülüğün farkında olup, iyiliği tercih edendir.. 🙏🥀
İyi insan ; her kötülüğün farkında olup, iyiliği tercih edendir.. 🙏🥀
Bana göre iyi insan önce kendine saygı duyan insandır sonra da karşısında ki kişiye saygı duyan insandır. İyi insanlar, başkalarının duygularını anlama ve onlara destek olma yeteneğine sahiptir. Empati yaparlar ve merhametli davranırlar. İyi insanlar dürüstlüğü önemserler. Başkalarına karşı doğru ve etik davranırlar. İntegriteleri yüksektir ve değerlerine bağlı kalırlar. İyi insanlar, adaleti savunur ve insanlar arasında eşitlik ve fırsat eşitliği konusunda önemli değerlere sahiptirler. Herkesin haklarına saygı duyarlar ve adaletli davranışlar sergilerler. İyi insanlar, başkalarına yardım etmeyi ve topluma katkıda bulunmayı önemserler. Cömertlik ve yardımseverlik, onların davranışlarının temelini oluşturur.
İyi insanlar, başkalarının duygularını anlamaya ve onlara karşı empati göstermeye yatkındır. Karşılarındaki insanların perspektifini anlamaya çalışırlar ve başkalarının ihtiyaçlarına duyarlıdırlar.
Başkalarına saygı gösterirler. Farklılıklara hoşgörüyle yaklaşırlar ve başkalarının haklarına, düşüncelerine ve duygularına saygı duyarlar.
Rica ederim 🙏🥀
Kendini bilen, kendisine, karşısındakine saygısı olan, kalbinde hainlik olmayan kişi,
İYİ İNSANDIR 👌
😊🥀🥀🥀🙏
Hı hı 😉
Hıhı😅🤭🤭
Cevap
5Cevap
Gölge benliğini ile bütünleşmiş insandir
Bana göre has Müslüman dır.
İyi insan yoktur , iyi veya kötülük görecelidir
iyi insanın tanımı @novel dir
Öyledir evet
Bu xper ne saçma bir şey ya