İlk uyuşmazlığa düştükleri zaman birbirlerinden ayrılmalı insanlar sonra bir çıkmaza giriliyor.." diyen Oğuz Atay'a katılıyor musunuz?

İlk uyuşmazlığa düştükleri zaman birbirlerinden ayrılmalı insanlar sonra bir çıkmaza giriliyor.." diyen Oğuz Atay'a katılıyor musunuz?
Her zaman sorunlar çıkabilir insanlar birbirlerini yanlış anlayabilir orta yolu bulmaya hevesliyse iki tarafta ve pürüz çıkarmamaya gayret edeceklerse ayrılmaya gerek yok. Karşılıklı değer ve önem yoksa ayrılmak tek çare.
Cevap
2Cevap
Hayır tabi ki de yani insanlar tamamen kusursuz anlaşamaz zaten ama çok zıt ise sürekli tartışıyorsa o zaman ayrılık düşünebilirler.
Yani baştan anlaşamayan sonradan hiç anlaşamaz. Zaman kaybetmeye gerek yok.
Katılmıyorum, önemli olan o uyuşmazlığı çözmeyi bilmek. Aksi halde her uyuşmazlıkta iş ayrılığa gidecekse beraberlik kalmaz ortada :D
Kesinlikle öyle olmalı. Çünkü bir süre sonra "slk gibi önemsemedim keşke o zaman ayrılsaydım" diyor insan
Ondan sonra konum kaybedenler kulübü😂o uyuşmazlıklar iki tarafında birbirini tolere etmesiyle giderilebilir. İlişki de sağlamlaşır böyle böyle.
Ayrılsınlar aga kasmaya gerek yok. Milyarlarca insan var 😂
Bence emek sarf edilmesi gerekiyor biraz çaba ister ilişkiler karşılıklı toleranslar olmalı bir taraf diğerine kıyasla bir yere kadar fedakâr davranır sonra baktın olmadı ayrıl değmez çünkü
Evet 😂 balık baştan kokar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?