AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
251Cevap
Çocuk hattı fikri çok güzel ve güven verici.
ben rahat olurdum ama kontrolcu olmam gerektigi yerde de gerektigi gibi biri olurum
Rahat olurdum onun istekleri neyse ona zarar vermeyecek istekleri onayladım
Ebeveyn olsaydım eğer hem kontrolcü hem de rahat olurdum.
İnşallah ebeveyn olduğumda en doğrusu olacağım ama daha yıllar var❤️
Çok güzel bir yazı olmuş bir anne olarak tebrik ediyorum sevgiler 🌸
Sınırları çizer içerisinde özgür bırakırım.
Kontrolcu olmayi severim herseyden haberim olsun çoçugum napiyor kiminle çevresi iyi olsun isterdim.
Merhaba
Kontrolcü bir anneyim. Bu hattı ben kullanıyorum.😅İlerde çocuğumda kullanır.
Olacağım ama ben liyakatli disiplinli olurum
#Mirliva
Ebebeyn değilim ama duruma göre kontrolcü olurum kesinlikle.
köpek annesi olduğum için şimdilik kontrolcüyüm ama ilerde nasıl olurum bilmiyorum mxlflf
Ebeveyin sglm ama kesin kontrol eden olurdum
Şuanda değilim ama olsam rahat görünürün ama asilda kontrolcü olurum
Çocuğum yok olanlar için gerekli tavsiye güzel olmuş ellerine sağlık
Küçükken biraz korumacı olmak iyi ama büyüdükten sonra gereksiz
Rahat bırakıyorum çünkü kontrol ettikçe daha çok hircinlasiyr
Ebeveyn olmadım daha ama kontrolcü olacağım kesin
Ben ebeveyn değilim çocuk yetiştirmek çok büyük bir sorumluluk korkuyorum yani
Kontrolcüyum genelde bebeğim daha küçük olduğu için
Güzel bir fikir. Çağımızın sorunlarından bir tanesine karşı iyi bir çözüm yöntemi
Çocuğumu kontrol etmek. yerine kontrol olmayı öğrenmeliyiz.
Armut dibine düşer sen ne isen çocuğundan o olur zorlamaya gerek yok su akar yolunu bulur
Kizim icin kontrolcu olurum, ama baskıcı olmam. Kizimin her seyi bana anlatmasi icin onun icin guvenilir bir ebeveyn olurum ki, asla benden bri sey saklamasin. Ben kizimin her aninda yaninda olurum
Kontrolcu ebeveyn olmak gerek
Bir çocuğum yok fakat olursa muhtemelen çok fazla kontrolcü olurum kardeşlerime ve yeğenlerime karşı fazla kontrolcüyüm yeni çağ beni çok rahatsız ediyor
Daha ebeveyn değiliz ama umarım günün birinde aklı başında hem eğlenceli bir anne baba olacağız
Çocuğumu kontrolsüz de bırakmam ama kontrolcü değilim, kızım ya da oğlumla arkadaş gibi olup benim kontrol etmem gerekmeden onun hakkında neredeyse her şeyi bilip ona güvenmeyi tercih ederim
var mı çocuğunuz
Hayır
Evli misiniz peki
Evlenince olsaydım, büyük ihtimalle kontrolcü olurdum. En azından yetebildiğim kadar zira başı boş çocukları görüyoruz.
Ne fazla kontrolcü olup çocuğu sıkmak, ne de fazla rahat olup 'çocuk' diye nitelendirdiğin kişinin kendi kaderini mahvetmesini izlemek gerekir. Yeri geldiğinde rahat, yeri geldiğinde de kontrolcü olmasını bilmelidir bütün ebeveynler...
Tabi orta ayarı tutturmak lazım çok serbest bırakırsan elinden kayıp gider ama sıkmam da. Çocuğum benle herşeyi paylaşabilsin isterim benden habersiz bir şey yapmasın ben ne olursa olsun ona yardımcı olmaya çalışırım
Henüz bir anne değilim ama çok rahat bir anne olcağım, çocuğum benimle istediklerini paylaşsbilcek, first kissini, erkek arkadaşını günlük yaşamını v. b v. b onu kısıtlamam yeterki benden gizli bir şey yapmasın bana herşeyini danışabilsin 🥺
Sizde vladnız için Turkcell Çocuk paketini deneyin.
Rahat bir ebeveynim kendi fikirlerini belirten bir çocuk yetiştireceğim
Kontrolcü ebeveynim bu hayatta bir sürü kötülükler var çocuklarımı korumam lazım
Hayatta kötülükler kadar iyiliklerin de olduğunu unutmamak lazım
Kontrolcü olmak isterdim özgürlük bir yere kadar.
Çocukların sağlıklı gelişimi için sınırlara ihtiyacı var.
Kişi bence ne kontrolcü ne de cokmrahat olmalı çocuğuna özgür olabileceği bir ortam yaratmalı
Kontrolcü ben rahat olamam ebeveyn olarak
#Hükümdar
Ebeveyn daha değilim ama hem kontrolcu hem rahat olurum muhtemelen konuya göre değişir
Hersey yerinde güzeldir bi çocuğu gereksiz yere çok sıkarsanız sizin yanınızdan ayrılmaya bakacaktir ama herseyi yerli yerinde yaparsanız o çocuktan daha mutlusu olmayacaktır:)
Yerine göre serbest bırakmalı yerine göre terbiye etmeli.
Ben öyle yapardım 😉
Henüz ebeveyn değilim. Ama oğlan çocuklara sert kız çocuklarıma yumuşak bir baba olacağım gibi 😁
Rahat bırakmalısın evladını. Düşe kalka öğrenmeli
annem asiri kisitlayici ana ben rahat bir ebeveyn olacagim
İyi bir ebeveyn direkt kontrolcü değilde uzaktan ne yaptığını kontrol eden ve gerektiğinde müdahalede bulunabilecek yapıda olması uygun bir ebeveyn olabilir
Bir çocuğum olsa muhtemelen disiplinli bir anne olurdum ama dozu bilmek lazim. Çocuklar yanımda rahat hissetmeli bana güvenmeli ama yeri geldiğinde de çekilmeliler bence
Ben her zaman rahat olanı seçerdim arkadaş gibi olup bana ne derdi varsa anlatmasını isterdim kontrolcü olunursa kısıtlanırsa gizli yapmasından ziyade bana anlatıp öyle yapmasını isterdim
Ebebeyim olmadım ama ne baskıcı ne de rahat olmam rahat bırakmak ve çok sıkmak iyi değil arkadaş gibi olmak yeri geldiğinde de bir baba olmak isterdim saygının ve sevginin bitmediği bir ilişki kurmak
Yol göstermeyi, tavsiye vermeyi çocuklar bazen sıkıştırmak darlamak olarak görüyor ama burada belli bir yaşa kadar sizin kontrolcü olarak sıfatlandırdığınız gruba girmeyi tercih ederim.
Anne degilim, ama kontrolcu birisi olurum bu kesin cocugu cok gözetirim sanirim
Ebeveyn değilim ama ebeveynliğin kontrolcü olması gerektiğini düşünüyorum.
gerektiği yerde ve tabii ki yaşı gerektiği yerde kesinlikle kontrollü olmak gerekiyor yaşi büyüdüğünde daha rahat olunur tabiki ama küçüklükten nası yetisirse oyle gider
kontrolcü olurdum. kontrollü ailede büyüdüm.
Hayatı kontrolcü yaşıyorum henüz bekarım o zaman da kontrolcü olurum
kontrolcu olmak cocugu biyerden sonra sıkar diye düşünüyorum (kendi deneyimlerime dayanarak) dozunda özgün bırakılmalı bence
Daha nasip olmadı ama inşallah olursa rahat olurum ama tabi çocuklarımı korumaya da özen gösteririm ama asla baskıcı olmam
Otoriter olurdum maalesef
Hiçbir zaman babamın telefonundan kısıtlanmadı annem de öyleydi
Yerine göre benimde 2 cocugum var yeri gelince kontrollu yeri gelince rahat oluyor
Eğer olsaydım kontrolcü olurdum ne çok sıkardım nede gevşek bırakırdım