Kişilik & Karakter Hayır diyemeyeceğiniz neler var? KtatsK Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çikolataya hayır diyememmüzik ve kitaplara hayır diyemem mesela Hayır diyemeyeceğiniz neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sigara var sadece sigara çok seviyorum hayır demem 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. çilingir sofrası, dost meclisi, yeni yerler keşfetmek 0 0 Yorumla
Furkankoper Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ona asla hayır diyemem. Belkide bu yüzden kaybettim. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kahve ve çikolataya hayır diyemem. 0 0 Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır diyemeyeceğim bir şey yok sanırım 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Temel anlamda dürüstlüğe asla hayır demem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ona hayır diyemiyorum 0 2 Yorumla hakancan3 +1 yıl alskfjlsafjn aynı düşüncedeyiz :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağaaaaa Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sigara var sadece sigara çok seviyorum hayır demem
çilingir sofrası, dost meclisi, yeni yerler keşfetmek
ona asla hayır diyemem. Belkide bu yüzden kaybettim.
zamanı gelince herşeye hayır derim
Yeni bir hayata hayır diyemem
Kahve ve çikolataya hayır diyemem.
Aşka ve sevgiye
Yavru köpek ve çiğ köfte ~ ℳ
Hayır diyemeyeceğim bir şey yok sanırım
Temel anlamda dürüstlüğe asla hayır demem
Her şeye hayır diyebilirim
çekirdek çikolata cinsellik
Ona hayır diyemiyorum
alskfjlsafjn aynı düşüncedeyiz :)
Ağaaaaa