Kişilik & Karakter Hayır diyemediğiniz ne var? bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 1000000 kere kendime söz versemde şu merete yok diyemiyom deli olacağmmm Hayır diyemediğiniz ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Yemek teklifine hayır diyemem. Tabii bu teklif sevdiğim insanlar tarafından yapıldığı takdirde. 0 0 Yorumla
MühendisMelih Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 6 tane ilaç içmesem ben de hayır demem. Tadını unuttum. 0 1 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Geçmiş olsun kardeşim Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uykuya hayır demem. 😄 0 2 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Aha bi de bu var iyi hatirlattin jdjd Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Her zaman Yorumla
MissBartleby Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Cuara.. bende bu illete hayır diyemiyorum :/ 1 6 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl İçme yeğenim içme Zamanında ben 5 paket içiyodum bi faydasını görmedim Yorumla MissBartleby +1 yıl Höh sigara ile mi intihar etmeye niyetin vardı :'((( Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Masum hdjd Yorumla MissBartleby +1 yıl Desene yine saflığım üzerimde hqhs Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Kandırırlar seni akıllı ol djjf Yorumla MissBartleby +1 yıl Pekala apiii :'(( Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Köfte ekmek 0 6 Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Damak zevkin var serefime Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Üf bir değiş Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Adamsın kuarejmaa Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Fatiiiii Yorumla bığtıhyabığtıh +1 yıl Handeeeeğğ Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Uwuwuwuwww Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kokoreç 🥰 1 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 672 cevap paylaştı. hicbisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yemek teklifine hayır diyemem. Tabii bu teklif sevdiğim insanlar tarafından yapıldığı takdirde.
6 tane ilaç içmesem ben de hayır demem. Tadını unuttum.
Geçmiş olsun kardeşim
Uykuya hayır demem. 😄
Aha bi de bu var iyi hatirlattin jdjd
😄Her zaman
Bana da yolla be sana zahmet
Cuara.. bende bu illete hayır diyemiyorum :/
İçme yeğenim içme
Zamanında ben 5 paket içiyodum bi faydasını görmedim
Höh sigara ile mi intihar etmeye niyetin vardı :'(((
Masum hdjd
Desene yine saflığım üzerimde hqhs
Kandırırlar seni akıllı ol djjf