AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
7 24 öyle olmak kötü arada bir gülmek makara yapmak falan lazım yoksa itici olabilirsin kimilerine
Aşmak istiyorum ama o ilk samimiyet kolay olmuyor. Sonrası rahatım belli bir sınırda.
Ciddi de olsan her zaman güler yüzlü ol
Tabiki de kötü değil. Daha iyi.
Ama böyle olunca, samimiyet oluşmuyor ilk aşamada. Sizli bizli konuşmak kimilerine göre mesafe koymak gibi görünüyor.
Bence cıvık olmaktan daha iyidir
Burcun nedir
Burçla ne alaka bilmiyorum ama Yengeç.
Bir kız sana günaydın dese ne yaparsın
Aynı şekilde günaydın derim. Başka söz söylemem.
Duvara bakan da var 😀 iyi iyi senden olur
Neden öyle yapıyorlar ki? Benim de yaptığım belki olmuştur tabi hoşuma gitmeyen bir şey olduysa.
Kadınlar küçük şeyleri sever zatn onu sevdiğini, belli edecek ince düşünülmüş küçük şeyleri bunun için kendini değiştirmene gerek yok 🤷♀️
Kadınlar özelinde konuşmadım ama söylediniz ekleyeyim. Kadınlar benim için çok karmaşık geliyor. Onlara karşı daha mesafeli oluyorum istemsizce. Dik dik bakan kızlara bile kolay kolay dönüp bakmam belki kibirli görünüyorum bilemiyorum. Ayrıca burçla alakası neydi?
Yengeç bağlanmaktan korkar çünkü başka bir kafa yapısı var yani birisini sevdiğinde, ayrı bir dünyaya geçiş yapıyor izdirap çektiyor kendine. Bende sen gibiyim açıkçası beni soğuk bulurlar, çok kimse muhattap bile olamaz bu soğukluktan iste biz daha çok seçici taraf oluyoruz avcıyık
Sizde mi Yengeçsiniz?
Terazi burcuyum
Bağlanmaktan falan değil esasında böyle olmak hem yapım hem de çok cazip geliyor bir çok yönden. İnsanları daha çok gözlemleme tanıma fırsatı buluyorum ve hak edenleri almak daha akılcı geliyor ama şu var o samimiyeti başlatmak devam ettirmek çok çok zor.
O geçişi sağlamak, kaç yaşıma geldim hala zorlanıyorum.
Gözlem yapa yapa gözleme oldun yani er e bir ayran aç yanına🤷♀️ evet haklısın ben reelde soğuk ve dominant birisiyim samimiyet aranmaz yani, çoğu bedensel failiyetle sevgi gösterme şekillerini sevmem.
Açarız, içeriz tabi de kalp kırmak, üzmek ve üzülmek var. Daha tutarlı olmaya çalışıyorum belki de bu yüzden asamiyorum bu durumu. Ben de sevmem açıkçası en fazla tokalasma o kadar. Peki sizdeki sorun ne? Sizde mi aşamiyorsunuz. Ayrıca burcumu pek yansıtmıyorum sanırım şimdi baktım.
İşte o sevgisizlikten, sevgi ihtiyacından kaynaklanıyor nasıl seveceğini, nasıl sevildiğini bilmiyorsun. Bu da belli bir yaştan sonra daha zor mantık devreye girince pek bir önemi kalmıyor
Olabilir tabi ama benim için sevmek, sevilmek çok mühim değil. Yeter ki niyetim bu yönde ciddi olsun. Sevmek, sevilmek için uyum sağlayabilirim ama kendimi çeken bir nokta olmalı. Tabi ki mantık çok önemli ama salt mantık insanı kalbinden uzak eder.
Hakkınızda hayırlısı olsun ama zaman geçiyor insafsız ve faşist bir şekilde, samimi olamasanız bile ciddi olduğunuzu belli edecek adımlar atın gösterin.
Dediğiniz gibi, zaman geçiyor lakin ciddiyete önem veren çok kadın var belli bir yaştan sonra. Inşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Dominant bir kadın bir çok erkek için geri adım atmasını sağlar. İnsalllah siz de mutlu olursunuz dilediğiniz şekilde en kısa sürede. Sizin için de hayırlısı olsun.
şimdi ilişkiler hızlı tren gibi yaşandığı için normal ağır gelebilir znjfd yalnız olmak yanlış kalpte olmaktan daha iyidir
Anladım :D ağır geldiği için değil. Daha çok erkek özelliği gibi geldiği için. Aynen öyle. Allah doğru kalplere yönetsin bizleri.
Amin tesekkurler
kesin aslansın
kötü değil
Neden kötü değil?
insanlarla yeni tanıştığında aynen böylr ol gerçekten güvenilir olursa kendini açarsın zaten
Açmak pek elimde olmuyor maalesef. Biraz karşı tarafın samimiyeti gerekli.
o samimiyet göstermiyorsa seninde göstermene gerek yok 🤷🏻♀️
Teşekkür ederim cevabınız için. İyi günler dilerim.