Kişilik & Karakter Dominant mısınız itaat eden mi? GedsonFer Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Baskın zor musunuz sessiz sakin uysal mı Güncellemeler+1 yıl @irrae Dominant mısınız itaat eden mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kaybolmuşzabit Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Vallahi bilemedim nasılım diye belli olmuyor desem daha mantıklı gelir konudan konuya değişir 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne var baskınım 1 24 Yorumla GedsonFer +1 yıl Kölen olacağım Yorumla İrrae +1 yıl Hayırlısı Yorumla GedsonFer +1 yıl Böyle hayırlı uğurlu olsun ☺️ Yorumla GedsonFer +1 yıl Bir mesaj kadar yakınım sana Yorumla GedsonFer +1 yıl Anlaşmamızı yapalım artık Yorumla GedsonFer +1 yıl Günaydın Efendi Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayaklarınızın altına ne zaman paspas olacağım Yorumla İrrae +1 yıl Yakın zamanda böyle bir planım yok Yorumla GedsonFer +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsunuz Yorumla GedsonFer +1 yıl Gerçekten birinin kölen olmasını ister misin Yorumla İrrae +1 yıl İstesem olurdu istiyorum diye nerede dedim Yorumla GedsonFer +1 yıl İstesen 100 kölen gene olur ama ben şunu da okumadım köle istemiyorum Yorumla İrrae +1 yıl Köle istemiyorum Yorumla GedsonFer +1 yıl Sırf ben okuyayım diye yazdın inatlıkdan Yorumla GedsonFer +1 yıl Baskın bir karaktersin diye köle de isteyecek değilsin Tabiki herkes yapamaz bunu Yorumla GedsonFer +1 yıl Hanımcı erkek seviyorsun ama sana köle olmasını da istemiyorsun Yorumla İrrae +1 yıl Yo istiyorum sadece rastgele birini istemiyorum Yorumla GedsonFer +1 yıl Rastgele biri değilim Yorumla İrrae +1 yıl Oylesin Yorumla GedsonFer +1 yıl Hiçte bile Yorumla İrrae +1 yıl Bir köle için fazla fikir belirtiyorsun Yorumla GedsonFer +1 yıl Fikir sunabilirim ama senin dediğin olacak Yorumla İrrae +1 yıl Sunamazsin nyse senle işim yok zaten Yorumla GedsonFer +1 yıl Kimle işin var Yorumla
gizliüye2115 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl neye göre 0 10 Yorumla GedsonFer +1 yıl Kölen olmasını ister miydin Yorumla gizliüye2115 +1 yıl köle olmak isterdim Yorumla GedsonFer +1 yıl İtaatkarsın demek Yorumla gizliüye2115 +1 yıl evet Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayağımı öper misin Yorumla gizliüye2115 +1 yıl ıy hayır Çok kötüsün dalga geçiyodum Yorumla GedsonFer +1 yıl Defol Yorumla gizliüye2115 +1 yıl UEHDŞIGHSKDJGHAŞSKDJGHSUIPGHASIDJGHASKÇDJG KOMİKTİ Yorumla GedsonFer +1 yıl Aferin Yorumla gizliüye2115 +1 yıl TEŞEKKÜRLEERR <3 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İkisi de 1 111 Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayaklarınızı öpebilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpebilirsin Yorumla GedsonFer +1 yıl Hiç utanmadın yazarken 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden utanayım 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Önceden böyle emoji koyuyordun koymayınca şaşırttın beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmmmm 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayaklarınla ilgilenilmesi neden hoşuna gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem 🤷🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayaklarımı seviyorum Yorumla GedsonFer +1 yıl Bende sevebilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevebilirsinn Yorumla GedsonFer +1 yıl Ben her gün ayağına bakım yapardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapardınn Yorumla GedsonFer +1 yıl Önce bir güzel ılık suda böyle köpürterek yıkardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka Yorumla GedsonFer +1 yıl Sonra bir güzel havlu ile kurulardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Sonra o sudan bir bardak içerdim 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Karnım doyduktan sonra en güzel en özel kremlerle bir güzel yağlardım ayaklarınızı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee başka 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayaklarınızı pambuk gibi yaptıktan sonra parmaklarınızı tek tek ağzıma alırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm başka Yorumla GedsonFer +1 yıl Ondan sonra ayaklarınızı şapur şupur yalardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰, Yorumla GedsonFer +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara Yorumla GedsonFer +1 yıl Çok şanslıymış Ankara ayaklarınız onun yollarında yürüdüğü için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅🥰 . Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayaklarınızı yalamayı o kadar çok istiyorum ki şu an 🙈🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mmm 🥰 Yorumla GedsonFer +1 yıl Köpeğin olurdum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayaklarımı kucağına koyardım Yorumla GedsonFer +1 yıl Bende onları yüzüme yerleştirirdim 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mmhh yala em onları Yorumla GedsonFer +1 yıl Öyle bir yalar yutarım ki her bir zerresine dilimle masaj yaparım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzell 🥰 Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayaklarınızın kokusunu ezberlerdim içime çekerdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öper misin onları Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayaklarınızın her bir zerresini öperdim öpülmedik yer bırakmazdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet küçük küçük öp Yorumla GedsonFer +1 yıl Böyle dudaklarımı minik minik değdirip küçük dokunuşlar ile öpebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahh evet Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayaklarınıza Nutella sürüp yalardım 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ya yapma öyle 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Sadece öpülsün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla GedsonFer +1 yıl Günaydın ayakları güzel olan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günaydınnn Yorumla GedsonFer +1 yıl Sabah namazına mı kalktın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır gece uyuyakalmıştım arada uyanınca yazdım Yorumla GedsonFer +1 yıl O ne güzel araydı öyle ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰,, Yorumla GedsonFer +1 yıl Muhtemelen sana aşık olacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedenn Yorumla GedsonFer +1 yıl Ayaklarınla oynamama müsade ettiğin için 🙈☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm 🥰 Yorumla GedsonFer +1 yıl Benim için çok kıymetli ayaklarınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi öp onları 🥰 Yorumla GedsonFer +1 yıl Böyle söyleyince içim gidiyor yağlarım eriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öp kokla istediğin kadarr Yorumla GedsonFer +1 yıl Çok naziksin çok cömertsin çok bonkörsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅) Yorumla GedsonFer +1 yıl Ben ayaklarınızı bağrıma basardım öper koklarım misss gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰🥰,,. Yorumla GedsonFer +1 yıl Beni unuttun sandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır aktif oldukça yazıyorum Yorumla GedsonFer +1 yıl Ben parmaklarınızın ucundayım hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle mi 🥰 Yorumla GedsonFer +1 yıl Keşke Ankara da olsam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅🥰,., Yorumla GedsonFer +1 yıl Günaydın ayakları güzel kız:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla GedsonFer +1 yıl Günaydıııınnn dünyalar güzeli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi gecelerr Yorumla GedsonFer +1 yıl Hesabım dondurulmuştu o yüzden yazamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladımm Yorumla GedsonFer +1 yıl Günaydıııınn güzellik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi gecelerrr Yorumla GedsonFer +1 yıl Neredesin sen ne zamandır Yorumla GedsonFer +1 yıl İyi geceler deyip gittin demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Girmiyorum pek Yorumla GedsonFer +1 yıl Özelden yazsanız bana lütfen ben insan yemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem belki Yorumla GedsonFer +1 yıl Lütfen seninle konuşalım daha iyi ve sağlıklı iletişim kuralım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşuyoruz işte burdan Yorumla GedsonFer +1 yıl Özelden de konuşsak yine böyle seviyeli sayılı olacak gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman buradan farkı ne 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Eğer hesaplara siteye bir şey olursa bir daha seni bulamam diye endişe ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Bir fırsat ve şans tanı bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam düşünürüm Yorumla GedsonFer +1 yıl Asla pişman olmayacaksın ve sana inanıyorum umarım bir fırsat verirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam düşünücem 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Bugün beni mutlu edebilirsin 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle mi 😅, Yorumla GedsonFer +1 yıl Şu an atacakmışsın gibi bir his var kırma bu garibanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok şu an atmıcam 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Ne istersen yaparım desem 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne isteyebilirim ki 😅 Yorumla GedsonFer +1 yıl Onu da sen bilecen 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmmm Yorumla GedsonFer +1 yıl Lütfeeeennn diğer kutuma bakıyorum hala boş 🙈 Yorumla GedsonFer +1 yıl Bugün sanki beni kırmayacak gibisin Yorumla GedsonFer +1 yıl Çıktın mi Yorumla GedsonFer +1 yıl Bunalttım seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmıştım Yorumla GedsonFer +1 yıl hoş geldin yazdın mı 🙈 Yorumla GedsonFer +1 yıl Yine yazmamışsın 😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmadım Yorumla GedsonFer +1 yıl Galiba bir ömür sana yalvaracağım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vallahi bilemedim nasılım diye belli olmuyor desem daha mantıklı gelir konudan konuya değişir
Ne var baskınım
Kölen olacağım
Hayırlısı
Böyle hayırlı uğurlu olsun ☺️
Bir mesaj kadar yakınım sana
Anlaşmamızı yapalım artık
Günaydın Efendi
Ayaklarınızın altına ne zaman paspas olacağım
Yakın zamanda böyle bir planım yok
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
Gerçekten birinin kölen olmasını ister misin
İstesem olurdu istiyorum diye nerede dedim
İstesen 100 kölen gene olur ama ben şunu da okumadım köle istemiyorum
Köle istemiyorum
Sırf ben okuyayım diye yazdın inatlıkdan
Baskın bir karaktersin diye köle de isteyecek değilsin Tabiki herkes yapamaz bunu
Hanımcı erkek seviyorsun ama sana köle olmasını da istemiyorsun
Yo istiyorum sadece rastgele birini istemiyorum
Rastgele biri değilim
Oylesin
Hiçte bile
Bir köle için fazla fikir belirtiyorsun
Fikir sunabilirim ama senin dediğin olacak
Sunamazsin nyse senle işim yok zaten
Kimle işin var
neye göre
Kölen olmasını ister miydin
köle olmak isterdim
İtaatkarsın demek
evet
Ayağımı öper misin
ıy hayır Çok kötüsün dalga geçiyodum
Defol
UEHDŞIGHSKDJGHAŞSKDJGHSUIPGHASIDJGHASKÇDJG KOMİKTİ
Aferin
TEŞEKKÜRLEERR <3
az baskınım, ayrıca sessizim
Normal insanım
dominantım kral
İkisi de
Ayaklarınızı öpebilir miyim
Öpebilirsin
Hiç utanmadın yazarken 😃
Neden utanayım 😅
Önceden böyle emoji koyuyordun koymayınca şaşırttın beni
Hmmmmm 😅
Ayaklarınla ilgilenilmesi neden hoşuna gidiyor
Bilmem 🤷🏻♀️
Ayaklarımı seviyorum
Bende sevebilir miyim
Sevebilirsinn
Ben her gün ayağına bakım yapardım
Ne yapardınn
Önce bir güzel ılık suda böyle köpürterek yıkardım
Başka
Sonra bir güzel havlu ile kurulardım
Eee 😅
Sonra o sudan bir bardak içerdim 😋
😅😅😅
Karnım doyduktan sonra en güzel en özel kremlerle bir güzel yağlardım ayaklarınızı
Eee başka 😅
Ayaklarınızı pambuk gibi yaptıktan sonra parmaklarınızı tek tek ağzıma alırdım
Hmmm başka
Ondan sonra ayaklarınızı şapur şupur yalardım
🥰,
Hangi şehirdesin
Ankara
Çok şanslıymış Ankara ayaklarınız onun yollarında yürüdüğü için
😅😅🥰 .
Ayaklarınızı yalamayı o kadar çok istiyorum ki şu an 🙈🙈
Mmm 🥰
Köpeğin olurdum