Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Kişilik olarak keskin ve baskın yapıdayım.. Karşımdaki insana emirler yağdırıyorum anlamına gelmiyor bu durum.. Sadece saygı duyulmasını isterim bana ve aynı saygıyı o zaman ben de gösteririm elbette.. Herkesin bir duruşu olması gerektiğine inanırım.. Kendini taşımayı bilmeyen erkek ya da kadından haz etmem.. Karşımda eğilip bükülen insandan hoşlanmam.. Omurgasız insanlara alerjim var.. İtaat falan da edemem kimseye. Yapımda yok o benim.. Biri bana emrivaki yapmamalı.. Aksi halde sonuçlarına kendi katlanır.. Keyifli günler..
İtaatkar birisi değilim ama fazla da dominantlık taslamam. İlişki de karşı tarafın düşünceleri, ne isteyip ne istemediğini, düşüncelerini dinlerim. Mümkün olana saygı duyarım, bazı alttan alımabilecek konuları fa alttan alırım. İki türlüsü de çağ dışı ilişki gibi geliyor. Her türlü biter.
Adama sormuşlar "sizin bu köy anaerkil bir köymüş doğrumu?" Adam hiddetle demiş "sen ne diğirsen anama mı sövirsen?" Diye sopaya davranınca "yook emmi yengeden korkarmısın diye sordum du" deyince adam; "heğe tamam ele desene gardaş" deyip gülerek cevap vermiş "ne korkacayuk, bulaşığımı yaykamışım, yımağmı yapmışım, çocukların altı kuru, yapmayan korksun"😊
Benden daha dominantı Adolf Hitler. Ve itaatkâr insanlardan tiksinirim. Hele hele erkekse. Yelkensiz gemilerde nefessiz kalıp ölene kadar kürek çekmelerini zevkle seyredebilirim. Çırpınışları kapana sıkışmış bir farenin çırpınışları kadar önemsizdir benim için. İnsanın bir ağırlığı, şerefi, haysiyeti olmalı.
Otoriter ve baskın bir karakterim var. İtaatkâr asla olamam, olamıyorum. Bu demek değil ki höt höt kaba saba bir adamım. Aksine orta yolu bulan, ortak haraket eden biriyim.
Ama kadının dominant olmasını da istemem, ki bu tarz insanlarla da ilişki düşünmemem. Çünkü herkesin rolleri farklı, kadın dominant olacağım derken ayarı kaçırıp erkek yerini alabiliyor. İtaatkâr köle ruhlu da olmasın mesala. Birlikte yürümek varken birinin önden yürümesi her zaman sıkıntı yaratır.
Erkeğin karşısında dominant olmayı sevmiyorum bence herkesin kendine göre sınırı olmalı çok itaatkar köle ruhlu biri de değilim fakat ilişkinin üzerinde baskı kurmayı sevmem elimi masaya ben vurmam bunu erkekte yapsın demiyorum ama kadın olarak bana tuhaf geliyor benve daha kibar ve daha yumuşak olmayı seçiyorum ben İlişki vardır bu ilişkinin içinde ne olacağını 2 kişi karar vermelidir, dominantlık biraz sert erkeksi tavırlar ile yaklaşılıyor bunu hiç yapmadım mesela ben
Dominatlığı da itaatkarlığı da sevmem. İkisi de psikolojik vaka sendromu bana göre. Herkes her olaya bir tarafından bakabilir ben her tarafından bakarım ve bana göre herkes her şey de söz sahibidir. İnsanlarla ortak noktada buluşabilmeyi seviyorum
Baskin bir karakterim ama bunu bir erkegi baskilamak icin kullanmam. Kadin erkek yanında kadin gibi olmalı erkeksi dominantlık yaparak degil zaten yakismiyor
şaşırtma ve dominantlik var deyince boyle bir örnek geldi aklima... kiyafetini secerken de sorarsin ama dar ya da cekici olani almaktan da cekinmessin 🙂
@pembesandık şaşırtma adina güzel bi yasamis örnegi vereyim.. son eski sevgilim basortuluydu ve magazda vucut corabi giyip nasil olmus askm derken yanimdaki magaza calisanini sallamamisti... ve bunu cok sasirtmisti 😂😂
@pembesandık o günku moduna gore... kimi bi kac gun tesetture girer kimi zaman basortu pantolon... kiyafette imani bir meseledir neticede giydiginde sevap giymediginde gunaha girer.. tıpkı erkeklerin de sevaba da gunaha da girdigi gibi... ben karismazdim onun imtihani sonucta
Ben eşit gibiyim o zaman. Dominant olmak isterim ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz? Kendinizi neden dominant olarak tanımladınız hangi özelliklerle?