Salut!
Hadi bir oyun oynayalım. Daha önce hiç yapmadığınızı şeyleri yazın ve sırayla yorumlayalım. Sohbetimsi bir oyun olacak baştan söyliyim. Eğer yalan söylerseniz ve bunu anlarsam sizden bir şey isteme hakkım olacak.

Salut!
Hadi bir oyun oynayalım. Daha önce hiç yapmadığınızı şeyleri yazın ve sırayla yorumlayalım. Sohbetimsi bir oyun olacak baştan söyliyim. Eğer yalan söylerseniz ve bunu anlarsam sizden bir şey isteme hakkım olacak.

Hiç alkol almadım hiç hırsızlık yapmadım hiç bisiklet sürmedim hiç ağaca çıkmadım hiç inek koyun keçi sağmadım ne alakaysa 😄 hiç tik tok uygulaması indirmedim hiç deliler gibi gönlümce dans etmedim say say bitmez ki
Kız tek teeek hepsini tek celse de yapıştırmışsın hdhdhhd neyse bende devam edem hiç birine aşık olmadım
Onun hikayesini sevdiydim inandıım hiç Karadeniz turuna çıkmadım
Anaa neden be ya
Tak ya bazıları değişik elmalı var, küresel olanlar var bence çok eğlenceli özellikle değişik tiplerde olanlar
Kimseye saygısızlık etmedim bile isteye gönül kırmadım.. hiç tiktok indirmedim., hiç yurt dışına cikmadim
Hepsine +1 attıım
teşekkür canım
Ricalaar
Hiç bungy jumping yapmadım
Harbi mi?
Evet
İnandım hiç bir eşya çalmadım
Hmm inandım, hiç kavga etmedim
Cevap
4Cevap
Daha önce hiç alkol almadım
Daha önce hiç uçağa binmedim
Daha önce hiç yüzmedim
Daha önce hiç topluluk önünde şarkı söylemedim
Peki sennn?
Hiç yüzmedin mi harbideen
Harbiden yüzmedim
İnandım peküü ben hiç yokuş aşağı bisiklet sürmedim, bungee jumping yapmadım ve türkiye turuna çıkmadım
Yas bu dediklerinin hiç birini ben de yapmadım ama yapmak istiyomm dkdkd
bjnbhkj bendee özellikle bungee jumping ve diğer değişik sporlar
Olur başlıyorum. Daha önce hiç uçağa binmedim ajsjshs Devam et bakalım. 😄
Haydaa bu hepiniz mi binmediniiz neyse devam edem hiç bir tarife bakarak yemek, tatlı yapmadım
Diğerleri de mi binmemiş ajsjdhd Yorumlara bakmamıştım sen deyince baktım 😂😂 ve sen şaka yapiyosunnn, hiçbir tarife bakarak bir şey yapmadın mı cidden 😳
Devam edeyim öyleyse, hiçbir tv programına katılmadım 😂
He yaa bende şaşırdım azcık. Ya şöyle bişi yapacak oluyorum tarife bakıyorum ama asla uymuyorum kafamdan değiştiriyorum hep bişileri öyleli. Wayss hiç katılmadın demek inandımm hiç tilki beslemedim 🥺
Vay be sjsjdhd Ben hiç kayak yapmadım 🥲
Bende 😣
Hiç yüzmedim
Hiç uçağa binmedim
Kimsenin duygularıyla oynamadım
:)
Uçak mütheşmel bişi ya nasıl binmediin hiç kendi elbisemi dikmedim
Korkarım ben ya 😃
Jsjejd binmelisin ama çok güzel hele ki bulutlar 😍
Karşılıklı kapışacaksak olur.
Ben hiç birine kafa atmadım, kafam kıymetli😒
vhjbvj inandım ben hiç toplum içinde bağırmadım
Döverler tabii, inandım. Ben hiç dayak yemedim ( babam hariç🙄🫡)
vgchvgg bende inandım dik bakanı dövecek gibisiniz hiç uçaktan atlamadım
😂Buna inanırım. Ben ilk sevgilimden sonra hiç onu sevdiğim kadar kimseyi sevemedim
Aga bee yak aga yak. Hiç karavana binmedim
Aaaa karavansızlık olmadı şimdi. Hiç karanlıkta ormanda dolaşmadım (ecüş bücüş şeylerden tırsarım)
Karanlıkta gezmeden olur mu yahu hiç böcek yemedim
Böcek yemeyen de ne bilim. Hiç bir işi yarım bırakmadım
vghchvgchf hiç bir işe odaklanıp yalnızca onu yapmadım yanında hep başka şeyler de oldu
Bu güzel bişey ama, beynin aktif kalır. Hiç osurmadn sçamadım (yapabilen varsa rekorlar kitabına başvursun)
Yemin ederim ki Daha önce hiç ağacın üstünde amuda kalkmadım. p
İnandım daha önce hiç yurtdışına çıkmadım
Çıkamayacağına eminim daha önce hiç masalsız kalmadım
Nereden geliyor bu eminlik? Hiç birini yaralarından vurmadım
Türkiye ekonomik şartlarından : ) yalan söylüyorsun yakaladım seni kesinlikle vurdun
Daha önce hiç uyuşturucu kullanmadım.
Uzun bir süre birikim yapıp gidebilir insanlar, imkansız değil ya da erasmus programı vs.. Hayır doğru söyledim. Bende buna inanmıyorum hatta acayip bir kafayla bile yazıyor olabilirsiniz 😏
18 yaşında olmanı da hesaba kattım : ) daha önce hiç kimseyi yaralarından vurmadın mı? O kadar iyi olmak mümkün mü ki?
Tüh yakalandık yalanım ortaya çıktı dile benden ne dilersen. p
Bu iyilik abidesi değil, insanlık göstergesi olur. Sana yarasıyla geleni oradan vuruyorsan da karakterinde sorun vardır. Sitede en iyi anlaştığın kişiye engel at 🤭
Sanırım şu an sana engel atmam gerekiyor. d bunu gerçekten istediğine emin misin? Evet dediğin anda dileğin gerçekleşecek. p
Lan daha yeni gördüm seni ben ne alaka
Hahaha dalga geçiyorum sen de inandın hemen : D sen dedin diye kimseye engel atacak halim de yoktu tabi : ) ciddiye alma bu kadar sen madde kullandığıma da inanmışsındır şimdi. d çok safsın
Tiksinç insan
Teşekkür ederim : ) bunu iltifat olarak kabul ediyorum. d. Bu arada ben maykıl senin adın nedir?
kaykıl bende 😎
: D bak bu basitti ama iyiydi tebrikler.
Salut mon amiiii.
Hiç tiktok kullanmadım.
İnansam mı? 🤨
Oui. İnanmaman için sebep yok.
İnandım peki. Daha önce hiç birini kandırmadım
Büyük günahlara girmedim
İnandım daha önce hiç kimseyle alay etmedim
Anlamadim?
Açıklamayı okuyun
Yeni jeton düştü... kimseyle alay etmemişsin ne güzel huyun var abla kendinle gurur duy...
Eyw
👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?