Herkes birsey itiraf etsin 😂 bakalım neler cıkacak

İtiraf ediyorum canım kaos istiyor ksksks
Herkes birsey itiraf etsin 😂 bakalım neler cıkacak

İtiraf ediyorum canım kaos istiyor ksksks
İtiraf ediyorum: Aslında bişi itiraf etmek için girmedim soruya, bakim kimler neler yazmış diye girdim, doğru dürüst bir itiraf göremedim. Ben itiraf edeyim bari, aslında profil resmimdeki ben değilim. 😂
İtiraf ediyorum ediyorum sana itiraf başladı yaralı aşklara tadilat, masumum dışarıdan daha masumum diyordu Serdar şarkısında :D İtiraf ediyorum, itiraf etmek istemiyorum :D
Uyuzluk yapmak en sevdiğim şeydir. Al ettim 😂
Bilmediğin yok zaten :D
İtiraf ediyorum benimde 🤣🤣🤣
Teşekkürler
İtiraf edecek bir şey bulamadım Rüya başka soruya :D
Teşekkürler röya
Cevap
29Cevap
şu an için itirafım yok ama yine de herkesin bildiği belki bazılarının bilmediği şeyleri söyeyim ben aslında uzaylıyım :D şaka şaka... hiç sevgilim olmadı mesela aşk yaşamadım. bunun dışında dini inancım yok aslında kimseden gizlemiyorum ama itiraf olarak aklıma bunlar geldi yani sır tutmadığım için şu an için kendim hakkında açıklayacağım bir şeyler yok. birde dövmelerim var 3 tane.
İtiraf ediyorum sevmediğim insanlar arayınca bilerek açmıyorum kapıya gelen komsuyada müsait oldugum halde kapıyı acmadigim oluyor. Sorduklarında ise duymamisim diye yalan söylüyorum. Yüzüne seninle muhatap olasım gelmedi o gün diyemiyorum napim.
İtiraf ediyorum ama gizliden 😅
Profildeki fotoğraf ben değilim abazalar sizi kandırıyorum hepinizin agızinin suyu akıyor ama nafile
Size iki sır vereyim mi 🙄 çoğunlukla mantıklı yorumlar yaptığım için eig ve çsg seciliyorum ve yorumlarımi hep gizli olmadan yaparım hadi bulun bakalım ben kimim 😆
women
Sana bir şey itiraf edim mi, kim olduğun ne olduğun zerre umrumda değil, az sonra başka bir soruya gecicem ve hafızamdan tamamen silineceksin.
Aaa seni tanıdım ben geçen bana takıp isteği atan kişi değil misin 😭
2-3 gün oldu hesabı acali çok kişiye attım ama özel bı sebebi yok
@michael_k hssktr ulankizlara yol veren benim ne BK yemeye konuşuyor kapanmış muhabbet i aciyon gevsek
Havalara girdiğim yok sadede sizin gibilere gülüyorum 😅
Ne olur lütfen beni bı bı sal
Üstüne alınma benim için değerli değilsin ben sana cevap vermedim zaten niye üstüne alındınki
Yorumlar da birtek ben varım ve bildirim geliyor
İkinizde yazmasanız süper olur aslında
İtiraf ediyorum.
Edemiyorum, aklıma bir şey gelmedi ki😂
İtiraf ediyorum bu soruda kimin ne anlattığını merak ettiğim için geldim.😄🙈
Beğenmedim dişe dokunur bişey yokmuş 😂😂🙈🙈
😂😂
İtiraf ediyorum, itiraf edecek bir şey bulamadım 😂
Sensin o 😃
İtiraf ediyorum bugün süt reçeli yapmaya kalktım ve süt kesildi 😄
Şekerli lor güzel olur mu ki 😄 değişik bi tatlı oldu
İtirafım şu
Lisede Bir kızdan hoşlandığım için onunla yakın oldum (arkadaş anlamında 4 ,5 senelik bişeydi) 1 2 defa açıldım duygularım görmezden geldi bu olabilir ama suistimal da etti 🧀ım benim sana dayanamıyordum hala aklıma geldikçe üzülebiliyorum evet ama söz bi erkek sevgilim olucak seni de unutucam ve sen zengin koca diye diye 3kuruşluk paran ve ailenle özünerek kalacaksın bbye
İtiraf bitti... dağılabilirsiniz hihii..
İtiraf ediyorum.
Millete yardım etmeye, saygısızlık yapanların hadlerini bildirmeye bayılıyorum :D :D
İtiraf ediyorum sırf yorumlarda kim olursa olsun hiç tanımasam bile saygısız, egolu , kasıntı enerjisi düşük bir kişinin yorumuna denk gelirsem anında o kişiyi engelliyorum 😂 çünkü saygisizlığa ve enerjisi düşük olan insanlara hiç tahammülüm yok 😂
itiraf ediyorum; aslında hiç masum değilim :P
İtiraf ediyorum hayaller aleminde yaşamaktan kurtulmam lazım😁
Burada doğru dürüst bir manita ile etkinlik yapmadım
İtiraf ediyorum eski sevgilimi staklıyım arada ve bunun farkında değil ve gizliden arayıp kapatıyorum geceleri sinir etmek için
Tam yazacaktım biraz yorum okuduktan sonra yazayım dedim ve vazgeçtim buraya biraz ağır gelir benimki.
Seneler seneler önce evli ve iki çocuklu bir kadının tahriklerine geldim ve onunla bir çok kez yattım. Yıllar yıllar sonra eşiyle arkadaş olduk hala görüşüyoruz.
Kaos dediğin böyle olur 14 yaşındayken altıma kaçırdım nasıl bir itiraf öyle :)
Olmuyor hatta bir keresinde mekanda kocasının yanına oturmadı benim yanıma oturdu gülüp eğlendik sürekli kur yapmaya devam ediyor.
Oldum ve sonra mesaj atarak uyardım ama sonuç olarak erkeğim gelse yine yok diyemem herhalde :)
14 15 yaşındaydım çok çişim gelmişti bende bir köşeye çömeldim işedim ama kimse yoktu 😂😂
Seninkini söyle
Niye başka bır şey yok muydu
İtiraf ediyorum siteden bazı üyeleri sahte buluyorum ¢
Sahtenın dibini oynuyolar ksks zaten
Kesinlikle ne zaman görsem soruyu kapatıyorum
Jsjjs dalga moda alıyorum bende
fchgfgv
İtiraf ediyorum hastayım dedim bu gün işe gitmedim hasta değilim gayet iyiyim. Kaset koyup dans edesim var😂
Keko dediğim kişiden hoşlanmaya başladım ama bir yanım hâlâ nefret besliyor ona karşı. Ondan uzak duruyorum.
İtiraf ediyorum artık şu özgüvensizlik olayı canımı çok sıkmaya başladı dkkdkfk
Bir şey daha itiraf edeceğim artık bazı şeyleri çok takmamayı öğrendim jdjdjd
Evet sanırım büyüdüm kdjdjdj
Eşimle ilk karşılaşmamızda trafikte tartıştık, benden şikayetçi olmuştu.
Dayak yemekten zevk alan bir kadını dövmek istiyroum
İtiraf ediyorum aslında çok kırılgan bir insanım
10 yılda bu siteden reelde birlikte olduklarımla seçimlere girsem Doğu Perinçekten fazla oy alırım.
Gerçekte etmek isterdim haykırarak ben özgürüm diye gayım
İtiraf edersem bana ait olmaz😂
itiraf ediyorum buradakilerle dalga geçmek aşırı eğlenceli hele ki sinirleniyolar yaa klavye başında gülmekten katılıyorum 😂😂
İtiraf ediyorum şu an seninle beraber olmak istiyorum🙂🙂
itiraf ediyorum 2 yıldır yks ye hazırlanıyorum her gün 10 saat falan çalışıyorum diyorum ama KS de takılmaktan ancak 1 saat oluyor
İtiraf ediyorum seninle sevgili olmak isterdim😂
Yok yani sadece hayal benim zaten birlikte olmaya çalıştığım bir kız var şu an pek fazla müsait olamasakta...
amin vallaha şuanda tam istediğim sözü ettin :)
Eski sevgilimin beni aldattığını öğrendikten sonra onu yakın arkadaşıyla aldattım
İtiraf ediyorum bazen biseksüel miyim diye düşünüyorum çünkü bazı kızlar çok hoş
10 yıl önce Bana iftira atıp rezil etmeye apartman dan kovmaya çalışanın eşini ayarttim 8 yıldır yiyorum, ama öyle böyle değil. Haketti mi bence haketti, şimdi gidip yüzüne söylesem olur mu acaba !
İtiraf ediyorum dışarıdan ne kadar hovarda gözüksemde hiç öyle olmadım.
İtiraf edeceğim ama daha yeni olduğum için başlık açamıyorum :/
Komşunun camını ben kırdım 🥹
Cam diyorum ya koca cam 😂
Bana gece gece görüş aratacaksın ya bu da senin itirafın olsun 😂 pembe mi mavi mi 🤔
Biri kendini parmaklatıyormus , birisi 10 yılda beni bile götürmüş flan 😂
Ben de itiraf edeyim. Siteden tanıstıgım kımseyle reel’de görüşmedim. Kendimi de parmaklamıyorum 😂😂
şu an da evimde zaten kaos var
Annemin psikolojik sorunlari var
Teşekkür ederim
Yuuuuh provakatirmusun sen
Kuzenimle Birlikte Olduk Fakat Dayım Bilmiyor
İnsan sevmiyom asdf :D
O'nu çok seviyorum
İtiraf ediyorum. Bu aralar çok yorgunum.
@sevdayadahil cok ozluyorum
İtiraf ediyorum penis emmeyi merak ediyorum😅
Hala bakirim 😅
itiraf ediyorum biseksüelim
İlk gizli yorum 🤗
Erkeklerle de ilişkiye girmek çok hoşuma gidiyor. Her ne kadar kadınları tercih etsem de bir erkeğin içime girmesi de çok zevkli oluyor.
iliskide kendimi parmaklatiyorum
Sor edeyim
Ben önceden kopuktum
Yorum okumaya geldim😂
Olur oynayalım
Olabilir kötü bişey değil
eski sevgilimle hiç sevismedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?