Gamer Bil bakalım oynayalım mı? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben size bir şeyin tanımını yapacağım siz de bilmeye çalışacaksiniz 😂#prensleoyun Güncellemeler+1 yıl #prensleoyun Güncellemeler+1 yıl 😂 😂 Bil bakalım oynayalım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Haydi söyle bakalım.👀 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bilmece bidirmece el üstünde kaydırmaca :D Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Sabuuuğn.😃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sabun demek istedin sanırım 😂 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Yooğ sabuuğn demek istedim.🤨😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sabun ama cevap 😂😂😂 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl He bilemedim yani? Neyse olsun.😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin sabun deyiş şeklin öyle mi 😂 😂 Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl Heyecanlanınca böyle oluyor.🙄😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni gördün tabi hep ondan 😂 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oluuur 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosub :)) Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Yap gitmeden 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Zamani gösterir duvara da asılır :D Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Saat. Tam bu sırada tepemdeki saate bakıyodum😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Üzerine geldi desene 😂 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Aynen shjsn nxhzjjx Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Oynayalım canm 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bitkidir bir tane yapraklıdir canım 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aaa bennn😁 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet sen çiçek 😂 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Gelsin 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Göklerde çıkar renklidir :D Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Gökkuşağı 🌈 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet :D Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sor bakalım 1 12 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ay değil? 😂 Yorumla bitterimo +1 yıl Yıldız? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayır fjdgx Yorumla bitterimo +1 yıl Dede? Ahsjshdh Ay dededen bağlantı kurmaya çalıştım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O da değil parlak bir şey :D Yorumla bitterimo +1 yıl Venüs? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayır 😂😂 Yorumla bitterimo +1 yıl Tek taş shshshdhdh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Güneş😂 Yorumla bitterimo +1 yıl Aaaa Yorumla bitterimo +1 yıl Ay nasıl aklıma gelmedi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah 😂 Yorumla
Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Tamam 1 12 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksidir ağzı sulandirir :D Yorumla Missgirlnil +1 yıl Erik bshsh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Erik mi chdgx Yorumla Missgirlnil +1 yıl Ne? Cevap ne? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Limon fhfgd Yorumla Missgirlnil +1 yıl Limon ağız mi sulandırır Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet tabiki :D Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ama erik de öyle 😂😂 Yorumla Missgirlnil +1 yıl Cevap erik kanka shshaja Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben limon için sormuştum limon eksi değil sanki dgdd Yorumla Missgirlnil +1 yıl Allah Allah yanında biri erik yerse ağzın sulanmaz mi sjwjajaj sulanir neyse tamam limon olsun 😂😂seni mi kiricam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya erik de öyle evet 😂😂😂 ama ben limon için sormuştum cevabın yanlış demedim ki kız :) Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl oynayalım 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Prenstir hayranı çoktur 😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl kimmiş o xd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Acaba dhdgs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haydi söyle bakalım.👀
Bilmece bidirmece el üstünde kaydırmaca :D
Sabuuuğn.😃
Sabun demek istedin sanırım 😂
Yooğ sabuuğn demek istedim.🤨😂
Sabun ama cevap 😂😂😂
He bilemedim yani? Neyse olsun.😂
Senin sabun deyiş şeklin öyle mi 😂 😂
Heyecanlanınca böyle oluyor.🙄😂
Beni gördün tabi hep ondan 😂
Oluuur
Diyosub :))
Yap gitmeden
Zamani gösterir duvara da asılır :D
Saat. Tam bu sırada tepemdeki saate bakıyodum😂
Üzerine geldi desene 😂
Aynen shjsn nxhzjjx
😂😂
Oynayalım canm
Bitkidir bir tane yapraklıdir canım 😂
Aaa bennn😁
Evet sen çiçek 😂
Gelsin
Göklerde çıkar renklidir :D
Gökkuşağı 🌈
Evet :D
Sor bakalım
Ay değil? 😂
Yıldız?
Hayır fjdgx
Dede? Ahsjshdh Ay dededen bağlantı kurmaya çalıştım
O da değil parlak bir şey :D
Venüs?
Hayır 😂😂
Tek taş shshshdhdh
Güneş😂
Aaaa
Ay nasıl aklıma gelmedi
Ahah 😂
Tamam
Eksidir ağzı sulandirir :D
Erik bshsh
Erik mi chdgx
Ne? Cevap ne?
Limon fhfgd
Limon ağız mi sulandırır
Evet tabiki :D
Ama erik de öyle 😂😂
Cevap erik kanka shshaja
Ben limon için sormuştum limon eksi değil sanki dgdd
Allah Allah yanında biri erik yerse ağzın sulanmaz mi sjwjajaj sulanir neyse tamam limon olsun 😂😂seni mi kiricam
Ya erik de öyle evet 😂😂😂 ama ben limon için sormuştum cevabın yanlış demedim ki kız :)
oynayalım
Prenstir hayranı çoktur 😂
kimmiş o xd
Acaba dhdgs