Şöyle madde madde kurallar falan.
Arkadaşlarınızdan beklentiniz nedir KScanlar?
Hanimiş, KScan mıymış oiyş

Şöyle madde madde kurallar falan.
Arkadaşlarınızdan beklentiniz nedir KScanlar?
Hanimiş, KScan mıymış oiyş

Yanımda sigara içmeyecek. Arkadaşız diye pis nefesini duymak zorunda değilim.😂
Karşımda otururken devamlı telefonla ilgilenmeyecek. Telefonla yoğun bir işi varsa ne diye geldi karşıma?
En azından bir konu hususunda ilgili ya da bilgili olmalıdır. Benim ondan bir şeyler alabilmem gerekir. Teneke gibi oturup sadece ekmek yiyen insanla işim olmaz
😂
Yesinler 😂😂
😈 sen taşı bile konusturursun😂
Kurallarım yok ama çizgilerim var mesela arkadaşım güvenilir olmalı bana yalan söylememeli. ama mutlaka kural değildir çünkü karşımda ki insan sonuç olarak çocuk değil ki ona bir şeyleri zorla kural dayatamam ben sadece nasıl kişiler ile arkadaş olmak istediğimi söylerim gerisi karşımda ki arkadaşıma kalmış yani ister yalan söyler ister söylemez yalan söylerse bir daha zaten güvenmem bu kadar basit. birde bunların dışında saygı ve sadakat de olması lazım yani bir iyilik yapılıyorsa bunu kimse unutmamalı ve aynı şekilde birbirimizin kararlarına da saygı duymalıyız.
Öncelikle bana karışmayacak bana hesap sormucak laf sokmucak arkamdan iş çevirmicek herseyime saygı duyacak empati kurabilen vicdanlı merhametli dürüst anlayışlı sabırlı sadık Allah korkusu olan
Var evet.
Sevdiğimi koşulsuz severim. Ne yapsa kabul ederim. Bu sayı arkadaşlar için 1-2 yi geçmez. Kalanı için mesafe var. Bu mesafeyi korurum.
Cevap
12Cevap
Saygılı ve dürüst olması önceliklidir. Başka kurallarım dda var ama öncrlik bu ikisidir
Benim kurallar ağır geiyo sanırım arkadaşım yok, kafam raad...😄
Teşekkür ederim ben arkadaşlık kullanmıyorum diyorum oldu o zaman diyorlar.😄
Leb demeden Çorum u anlayacak canım insanlara tahammülüm yok😀
Gece 4'te bile arayıp '' gel gidiyoruz '' dediğimde, nereye değil de, '' hazırlanıyorum '' diyecek.
Elbette her bakımdan yaşantımızın birbirine uyması gerekiyor. 😌
Evet var, saygı çerçevesini bozmamak, güven duygusunu zedelemek gibi
Hayır yok.
Kimse kimsenin totişini ellemesin kafî 😂
Küfür yok. Saygılı olacak. Aptal olmasın, ahlaklı olsun. Yeter.
Her önümüze geleni arkadaş yaparsak yarın bıçağı saplar sırtımıza 😄
Var tabi erkek ortamı olan kızlarla konuşmamaya çalışıyorum ki beni çekmesin sonra hayatıma kayıyor
Dürüst olması lazım
Artık AKP'li olanlar ile arkadaş bile olmuyorum.
Yok.. 😇
hayır bir kuralım yok
Mizah yetenegi olsun kültürlü olsun yeterli
Kendi ve samimi olsun yeter, insan olsun,
Güzel bir arkadaşlık
Zor bu devirde
Evet
Yormaması
bu nasıl bir şeydir sfdsdf
Arkadaşlık kurmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?