Kişilik & Karakter İnsanların düşüncelerini okuyabilmeyi mi yoksa istediğin bir bedende yaşayabilmeyi mi seçerdin? Doreamon123 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Düşüncelerini okuyabilmeyi İstediğin bir bedende yaşayabilmeyi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsanların düşüncelerini okuyabilmeyi mi yoksa istediğin bir bedende yaşayabilmeyi mi seçerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. İnsanların düşüncelerini okuyabilmeyi isterdim bu daha güzel olurdu benim için. günaydın 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Uçmayı ya da zaman makinesini almayı tercih ederim. İnsanların düşüncesi bana bir şey katmaz, farklı bir bedene kaçmak da ~ ℳ 1 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Lea nin 7 yasami diye bir dizi vardi 7 bolumluk tavsiye ke 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düşünceler iyidir. Bedenimi sevmesem de diğeri daha cazip 1 0 Yorumla
nilayakarcanx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl İstediğim bedende yaşamayı çok isterdim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. düşüncelerini okuyabilmeyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanların düşüncelerini okuyabilmeyi isterdim bu daha güzel olurdu benim için. günaydın
Uçmayı ya da zaman makinesini almayı tercih ederim. İnsanların düşüncesi bana bir şey katmaz, farklı bir bedene kaçmak da ~ ℳ
Lea nin 7 yasami diye bir dizi vardi 7 bolumluk tavsiye ke
Düşünceler iyidir. Bedenimi sevmesem de diğeri daha cazip
İstediğim bedende yaşamayı çok isterdim
düşüncelerini okuyabilmeyi
Düşüncelerini okumayı
Herşeyin anahtarı düşünceler