Kişilik & Karakter konusunda 140,8b cevap paylaştı.
Ben uyuyamıyorum çünkü dertleri sürekli düşünüyorum bu da tabi sürekli olunca stres yapıyor bende. sadece bende değil çoğu kişi de zaten bu sorun vardır tam uyuyacakken uykuları kaçabilir mesela. ya da uyumak istemezler bu yüzden de geç yatarlar. ben aslında artık zamana bırakıyorum sigara yakmak ve rahatlamak bana daha iyi geliyor. sonra da 3-4 olunca yatıyorum artık beklemiyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Uyumuyorlar çünkü uyutmuyorlar. Kendilerinin bi taraflarında pireler uçuşurken biz de böyle uykusuz kalıyoruz.
Napcan biliyon mu? Sallamıycan. Öncesinde de çok bağlanmıycan, beklentin olmayacak.
Ama yok olmadı kuzenim beklesin dedi oyaladı onu Ya bana bi kere bile deniyelim dese onu dünyanın en mutlu erkegi yapacagıma tüm ailem üzerine yemin bile ederim yeterki o istesin o okulu bıraktığı icin bende bıraktım ama yine olmadı ona asla ondan hoşlandığımı söyleyemedim uzaklaşmasından korktum ama böyle daha kötü her gece rüyalarımda kabuslarımda gündüz aklımda sabah kalktığımda aklıma gelen ilk erkek aylarca görmedigim halde aklımda olan gülüsü baskasıyla evlensem bile asla unutamam onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben uyuyamıyorum çünkü dertleri sürekli düşünüyorum bu da tabi sürekli olunca stres yapıyor bende. sadece bende değil çoğu kişi de zaten bu sorun vardır tam uyuyacakken uykuları kaçabilir mesela. ya da uyumak istemezler bu yüzden de geç yatarlar. ben aslında artık zamana bırakıyorum sigara yakmak ve rahatlamak bana daha iyi geliyor. sonra da 3-4 olunca yatıyorum artık beklemiyorum.
Uyumuyorlar çünkü uyutmuyorlar. Kendilerinin bi taraflarında pireler uçuşurken biz de böyle uykusuz kalıyoruz.
Napcan biliyon mu? Sallamıycan. Öncesinde de çok bağlanmıycan, beklentin olmayacak.
Yazması kadar yaşaması da kolay olaydı 😏
ben asla uyuyamam. uyuyanları kıskanıyorum ama, kötü olayda uyumak rahatlatıyor insanı.
ben dertsiz olsam bile hemen uyuyamıyorum ki.. kısmet işte.
Hayır onu düşünüyorum çok özledim keske yanımda olsan Furkan seni cok seviyorum
Furkan dön nolursun kızın aklı gitmiş
Hic bir zaman gelmedi ki hep uzaktık birbirimize
Onun beni istemedigine o kadar emindim ki onu kuzenime ayarlamaya çalısmıstım sırf bacım onu üzmesin diye
Diger kızlar üzmesin diye *
Aferim yabancıya gitmesin tabi en güzelini yapmışın
Ama yok olmadı kuzenim beklesin dedi oyaladı onu
Ya bana bi kere bile deniyelim dese onu dünyanın en mutlu erkegi yapacagıma tüm ailem üzerine yemin bile ederim yeterki o istesin o okulu bıraktığı icin bende bıraktım ama yine olmadı ona asla ondan hoşlandığımı söyleyemedim uzaklaşmasından korktum ama böyle daha kötü her gece rüyalarımda kabuslarımda gündüz aklımda sabah kalktığımda aklıma gelen ilk erkek aylarca görmedigim halde aklımda olan gülüsü baskasıyla evlensem bile asla unutamam onu
Bu arada boş ver yani okumak zorunda degilsin bu gece cok kotu hissetigim icin biraz sacmalıyorum
Uyuyamıyorum. Benim için çok önemli sınavlarım olduğu zaman sınavlarıma uykusuz giriyorum.
Değişir insan oğlu kimi uyku ile derdinden kaçar kimi uyuyamaz
Ben uyuyabiliyorum
Ben dertli olunca mışıl mışılda uyuyabiliyorum.
Derdi olmayan var mıdır ki
Dertsiz olduğumda uyuyamıyorum
Yok uyuyamam
hayır
Uyku tutmuyor ki