Davranışlarımdan dolayı etrafımdakileri uzaklaştırıyorum?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 25 yaşındayım geçen sene üniden mezun oldum ve çok severek gidip geldiğim bir işim var. Şöyle ki davranışlarımdan dolayı etrafımdakileri kendimden uzaklaştırıyorum. Bu durumu şöyle anlatayım. Normal ses tonunda konuşamıyorum yani sesim gür zaten böyle olunca da iyice yüksek çıkıyor. Ve maalesef ki çok çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim. Hemen parlarım. Parlayınca da gözüm döner ne dediğim bilmem elimde değil böyle bir durum olunca ağzıma geleni söylerim tutmam ama küfür etmem zaten küfür sevmem, ağzıma geleni söylerim derken bu küfür değil karşımdaki insana kırıcı olurum. Bir de şöyle bir şey var. Tepkilerim her zaman çok fazla ve aşırı. Tepkilerimi de frenleyemiyorum maalesef. Bu yüzden ilkokul, ortaokul ve liseden bir tane bile arkadaşım yok görüştüğüm kişi yok. Üniversite de de aynıydı. Üni de şöyle bir fark vardı yalnız, herkes gruplaşıyordu ben kendimi geri çekmiştim gruplaşmadan bu yüzden aralarına katılmamıştım ve üniden de hiç arkadaşım yok, uzun lafın kısası 25 yaşına geldim bir tane bile arkadaşım yok, öyle gidip kafede oturmayı geçtim. Erkek arkadaşım veya sevgilim de yok. Bu ara aslında bunu düşünüyorum yani hayatıma birisi girsin istiyorum ama dediğim gibi yok bir de Dediğim gibi geçen sene üniden mezun oldum ve Allaha şükürler olsun ki hemen iş hayatına atıldım. şu an işyerinde de aynı durumu yaşıyorum. İşyerindekilerin son zamanlarda benden uzaklaştıklarını düşünüyordum yine bu yüzdenmiş. Bu şekilde devam edilirse patron beni işten kovar diye korkuyorum. Patron beni kovarsa başka yerde iş bulamam işsiz kalırım diye bu yüzden korkmuyorum. Ben bütün bu olanlara rağmen işyerinde gerçekten çok mutluyum ve yaptığım işi çok seviyorum ve asıl bu yüzden beni kovar diye korkuyorum. Ve işe ilk başladığım günkü kendimi çok özlüyorum keşke o zamana dönebilsem. Geçmişte çocukken falan bu konuyla ilgili psikiyatriste falan gitmiştim ilaç falan da kullanıyordum hatta. Uzun lafın kısası özellikle şu iş konusunda ne yapmalıyım :/ kimseye anlatamadığım için son çare olarak buraya yazmak istedim. Gerçekten bu konuda yardımcı olabileceklerin yorumlarını bekliyorum. Çok teşekkürler şimdiden

Davranışlarımdan dolayı etrafımdakileri uzaklaştırıyorum?