Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 25 yaşındayım geçen sene üniden mezun oldum ve çok severek gidip geldiğim bir işim var. Şöyle ki davranışlarımdan dolayı etrafımdakileri kendimden uzaklaştırıyorum. Bu durumu şöyle anlatayım. Normal ses tonunda konuşamıyorum yani sesim gür zaten böyle olunca da iyice yüksek çıkıyor. Ve maalesef ki çok çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim. Hemen parlarım. Parlayınca da gözüm döner ne dediğim bilmem elimde değil böyle bir durum olunca ağzıma geleni söylerim tutmam ama küfür etmem zaten küfür sevmem, ağzıma geleni söylerim derken bu küfür değil karşımdaki insana kırıcı olurum. Bir de şöyle bir şey var. Tepkilerim her zaman çok fazla ve aşırı. Tepkilerimi de frenleyemiyorum maalesef. Bu yüzden ilkokul, ortaokul ve liseden bir tane bile arkadaşım yok görüştüğüm kişi yok. Üniversite de de aynıydı. Üni de şöyle bir fark vardı yalnız, herkes gruplaşıyordu ben kendimi geri çekmiştim gruplaşmadan bu yüzden aralarına katılmamıştım ve üniden de hiç arkadaşım yok, uzun lafın kısası 25 yaşına geldim bir tane bile arkadaşım yok, öyle gidip kafede oturmayı geçtim. Erkek arkadaşım veya sevgilim de yok. Bu ara aslında bunu düşünüyorum yani hayatıma birisi girsin istiyorum ama dediğim gibi yok bir de Dediğim gibi geçen sene üniden mezun oldum ve Allaha şükürler olsun ki hemen iş hayatına atıldım. şu an işyerinde de aynı durumu yaşıyorum. İşyerindekilerin son zamanlarda benden uzaklaştıklarını düşünüyordum yine bu yüzdenmiş. Bu şekilde devam edilirse patron beni işten kovar diye korkuyorum. Patron beni kovarsa başka yerde iş bulamam işsiz kalırım diye bu yüzden korkmuyorum. Ben bütün bu olanlara rağmen işyerinde gerçekten çok mutluyum ve yaptığım işi çok seviyorum ve asıl bu yüzden beni kovar diye korkuyorum. Ve işe ilk başladığım günkü kendimi çok özlüyorum keşke o zamana dönebilsem. Geçmişte çocukken falan bu konuyla ilgili psikiyatriste falan gitmiştim ilaç falan da kullanıyordum hatta. Uzun lafın kısası özellikle şu iş konusunda ne yapmalıyım :/ kimseye anlatamadığım için son çare olarak buraya yazmak istedim. Gerçekten bu konuda yardımcı olabileceklerin yorumlarını bekliyorum. Çok teşekkürler şimdiden
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Asosyal ve dışavurumu yüksek birisin. Erkek arkadaşın olsa dahi karşısında daha yumuşak ağırbaşlı birini görmek ister.
Anladım peki bu anlattıklarıma ne yapmalıyım
Daha sakin ol, nefes terapisi yap, hatta zamanın varsa meditasyon sana iyi gelir. Ayrıca işyerinde doğum günü, düğün cenaze gibi grupsal olayları ihmal etme.
anladım başka ne yapabilirim peki özellikle iş konusunda, şu an beni bir yere çağırmıyorlar mesela geçen konuşuyorlardı bir yere gidelim diye bana kimse tek kelime bile bir şey demedi
Bir tane hemcinsini ayarla, bende öyle yaptım yeni iş ortamında aktif bir kız olsun. Onla bir iki defa gidersen olur bu iş. Seninle ilgilenen biri var mı bu sıra?
Bunu yapabilecek hemcinsim yok ki. Seninle ilgilenen biri var mı bu sıra dediğin duygusal olarak mı ilgilenen
Evet, duygusal olarak erkek. İşyerinde hiç aranın samimi olduğu bir bayan mutlaka vardır
Bu ara inanki benimle ilgilenmeyi bırak hiç yazan falan da yok
Bu iyi olmamış, sen sosyal medyada da olsa hiç arayış içine girdin mi
Yok
Bir adım atmak lazım
ne gibi
Birine kahve ısmarlamak gibi. Böyle durma
Birisi yok ki iste onu anlatmaya çalışıyorum bu ara inanki hickimse yok
Sebebi
Ailen
Çocukluk
Ya da geçmişteki travmalar olabilir mi
Anladım peki bu anlattıklarıma ne yapmalıyım
Geçmişinle yuzlesip geçmişini onarmalisin
o nasıl olacak peki
Üzerini örtmek çözüm değil.
Psikolojik destek aldınız mı hic
Evet çocukken falan girmiştim yukarıda dediğim gibi
Yeniden psikiyatriste git
Galiba öyle yapıcam haklısın. Peki bu anlattıklarıma yorumun nedir
En azından davranışlarının yanlış olduğunun farkındasın, bu da güzel bir başlangıç :)
evet haklısın bunu düşündüm biliyor musun, yani yanlış olduğunun farkındayım dediğin gibi. peki ne yapmalı özellikle iş yerinde
Duygularını kontrol etmeye hislerinle değil de beyninle hareket etmeye çalışmalısın hatta bunu yapmaya başlamalısın en azından gayret etmelisin.
Anladım peki bu nasıl yapılabilir peki
Otokontrolünü arttırmalısın
Nasıl yapacağım peki bunu bir fikrin var mı
En başta söyledim. Psikiyatriste giderek… Bilmiyorsan, profesyonel yardım almalısın
anladım gitmeden halledilebilir mi peki bu
Bilmiyorum senin iradene bağlı
Anladım dediğim gibi bütün bu olanlara rağmen ben o iş yerinde mutluyum ve gitmek istemiyorum. Bunun için de herşeyimi ortaya koyucam elimden geleni yapıcam
Doğru karar :)
Evet haklısın ama patron beni işten çıkarmaz demi
İnşallah