Teşekkürler @LaBelleIndifference 😊
Hayatınız bir dizi olsa insanlar izlerken kimden nefret ederdi?
Teşekkürler @LaBelleIndifference 😊

Benden nefret etmezlerdi, bilakis beni çok severlerdi. Annemden, babamdan, o yılandan, üçlü mikroplardan, mikropların yakınlarından nefret ederlerdi , lisedeki öğretmen müsveddesinden, lisedeki aynı sınıfta okuduğum kişilerden bazıları hariç nefret ederlerdi lakin en nihayetinde annem ve babamı severlerdi.
Büyük ihtimalle beni bir türlü benimseyemeyen ve yuvamı yıkan eski kaynanamdan ve ona hiç birsekilde bir duruş sergileyemeyen ve sesini çıkartamayan ailesine yuvasına sahip çıkamayan ana kuzusu eski eşimden nefret ederlerdi ...
Cevap
15Cevap
Ben kötü biri değilim ama hak edene hak ettiği gibi davranıyorum ve mümkünse insanlar benim hayatımı bilip yorum yapmasın, kendi hayatlarına odaklansınlar.. Keyifli geceler.
İnsanlar benim dışımda herkesten nefret ederdi sanırım dsfs çünkü dizide ki baş rol olarak kendi dizimde mutsuz olurdum
Hmm.. şöyle bir düşündüm de, hayatıma nefret edilecek bir karakteri hiç dahi etmemişim..🙃
Soru çok harika ya ben en iyisi içimden bunun muhakemesini yapayım 😄😄
Yap ve gel 😂
Hayatımda gereksiz ve nefret edeceğim ya da bana zararı olan kişileri tutmuyorum. Sevgili seyircilerime öylesi sahneler izletmem 😄
Benden daha çok nefret ederlerdi. S. a. l. ak bu derlerdi 😂 bir de yakın arkadaşlarıma kızarlardı 😂😂
Ailemden ve sevdiğim çocuktan nefret ederlerdi büyük ihtimallede bana havalı ve arabesk şarkılar ile bir sürü edit yapılırdı 😂
15 yasina kadar babamdan, 15 yasimdan sonra annemden nefret ederlerdi. Babamla annem evliyken hayatimdaki sorun babamdi. Babam hayatimizdan cikinca annem çok degisti.
Benden nefret ederlerdi. Kendime bu derece yüklenip kötü davrandığım için
Benden. Her defasında naha canım diye söverlerdi.
Dostlarımızdan nefret ederlerdi samimi insanlara menfaatle yaklaştirlar
Ben o kadarını bilmiyorum da kraliçe diye bi dizi var hala var mi bilmiyorum ama ordaki eş karakteri olan adama o kadar gıcığım ki nefret ettiğim 1 kişi var ona aşırı benziyo konusma tarzı
Hayatımı sömürenlerden, her işime burnunu sokanlardan, haa bide bencil egoist kibirli bir insandan küçük dağları ben yarattım edasında olanlar vardır ya heh işte tamda onlardan.
Bana kazık atanlardan
Benden nefret ederlerdi kesin. Sevdiğim insana eserinden fazla değer verdiğim için ve kıymet bilinmediğim için. Sevdiğimede küfür ederlerdi.
Iki yüzlü yalancılardan
Onlar kim işte.. 😀
Sinsi, kötü kalpli ve kaba insanlardan nefret ederlerdi.
Beni reddeden kızlardan
benden nefret ederlerdi
Kimseden etmezlerdi.
Bunu hiç dusunmedim bilmem😂
Saplantılı biri var , ondan
Benden nefret ederlerdi
Annemi sevmeyebilirlerdi
Benim dışındaki herkesten nefret ederlerdi.
Beni sevmeyen herkesten derlerdi bu kadar iyi birini nasil uzuyorlar yazıklar olsun felan
Kayınpederimden 🤣
Ezel olurdu ve zaten cevabı biliyorsunuz...
Aile Dramı Olurdu. Herkes Ağlıyor Olurdu.
Benden ederdi
Benden
Tabiki de benden
Benden
Senden
tek bölümlük konuk oyunculardan
Benden
Nefret edilecek birisi olmazdı dizi de
ezel
Yüksek ihtimal benden
Benden sjsjsjjs
benden büyük ihtimal