Güncellemeler
+1 yıl
Tabii eskiden boyle bu halde degildim neden boyle oldum bilemiyorum.
Hep olumsuzluk ve negatiflikle karsilasan bir insan (bir kac sey istisna tabi) hayata nasil pozitif yonden bakar? ve ya bakabilirmi? bu mumkunmu? Bu gun biri bana hayata negatif yonden vaktigimi soyledi, kalbimin koreldigini soyledi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her gün veya düzenli aralıklarla egzersiz yapmak, hayatta sahip olduğunuz olumlu şeylere odaklanmanızı sağlar. Bir günlük tutarak veya zihinsel olarak kendinizi hatırlatarak, yaşamınızda minnettar olduğunuz şeyleri düşünün ve bunlara odaklanın. Negatif düşünceler yerine olumlu düşüncelere odaklanmak, zihinsel perspektifinizi değiştirebilir. Kendinizi olumsuz düşüncelerinizi yakalayarak ve yerine olumlu düşünceleri yerleştirerek eğitebilirsiniz. Olumlu afirmasyonlar kullanmak veya her gün kendinizi motive edecek pozitif düşünceleri tekrarlamak da yardımcı olabilir.
Kendine anlamlı bir amaç bul, meditasyon yap, fiziksel bir engelin yoksa her gün koş yürü, kitap oku (okunmaya değer olanları), çevren uygunsa sosyalleşmeye çalış tüm bunlara ek maddi imkanın varsa iyi bir psikolog (maalesef bulması kolay olmuyor) hem sorunlarını aşmana hem de hayatın güzel yanlarını görebilmene bakış açını değiştirmene oldukça yardımı dokunuyor
En son ne yaşadıysan ona bağlı olarak hayata olumsuz bakıyor olabilirsin.