Bu sefer ucunda para ödülü falan yok tamamen cesaret işi.

Bu sefer ucunda para ödülü falan yok tamamen cesaret işi.
Terk edilmiş bir tımarhanede kalırım tabi ki de. çünkü zaten tımarhane gibi yerler yani daha doğrusu gizemli yerleri ben çok seviyorum. para ödülü olursa kalırım eğer ödül yoksa sırf macera olsun diye kalmazdım. eğer çok arkadaş çevrem olsaydı belki de story atmak için falan kalırdım en fazla ama şu an uğraşmam. :D mesela ne zaman tımarhane görsem ya da konusu geçse aklıma Outlast oyunu geliyor. bu yüzden de ödül yoksa bende kalmazdım
Yalnız başıma üç katlı güvenilir, dayalı döşeli, kocaman bir evde kalırken bile ürperirim, artık öyle bir hale geldim, evvelden bu denli ürkek değildim, şimdi ise hem ürkeğim, hemde güçlü.
Gözümle göremediğimcanlılardan, hayvanlardan, terkedilmiş tenha yerlerden, evlerden, caddelerden, ormanlardan korkarım.
Terkedilmiş yerlerin berbat anıları vardır, o anılarda korkutur beni, o anıların ruhuma işlemesinden, beni ele geçirmesinden korkarım, tımarhane olduğuna göre pek güzel bir anısı yoktur, gündüz bile duramam orada, ömrümden ömür gider, yanımda birileri olsa bile duramam, bir yerden fare bile çıkabilir, niye çıkmasın ki, terkedilmiş, yıkık dökük bir yer, terkedilmiş yerlere belalı insanlar gece sığınır, tinerciler falan, bu da beni korkutur.
Ben güvenilir, marketi olan, insanların geçtiği terkedilmiş dubleks evin içine dahi giremedim merak etmeme rağmen. Camları kırıktı, harabe bir evdi, çok merak ediyordum evin içini, iç yapısını, metrekaresini lakin cesaret edip de giremedim, bana birisi eşlik etse de giremezdim o dubleks eve. O eve giremezken tımarhane de kalamam bile, hem de tek başıma, hem de gece. Gündüz dahi kalamam, böyle yerlere üç harfliler de gelir bence, o düşünce de korkutur beni, resim dahi korkutucu, terkedilmiş yerlerin içi dışından daha korkunç gibi geliyor bana. Ayrıca neden terkedilir ki bir ev, işletme Neden devredilmez. Terkedildiğine ve kimsenin içinde yaşamak istemediğine göre demek ki insanı sıkan, kaçıran , boğan bir şeyler var o binanın içinde diye düşünürüm, terkedilmiş yerler beni ziyadesiyle korkutur, kimsenin ayak basmadığı, kendine ev yapmak istemediği bir yer. Üç harfliler de bulunur bence böyle yerlerde. Uyuyamam ki böyle bir yerde, uyusam dahi korkunç rüyalar görürüm, uykumda bile rahat edemem, böyle bir yerde kalsam bile ya akıl sağlığımı yitiririm, sabahına sağlam bir psikolojide olmam ya da öte tarafa giderim, bu ikisinden biri olur muhakkak, üstüne para verseler dahi kalamam, o cesaret zaten bende yok
Cesaretli var.. Ama okadar değil.. Yalnız hayatta kalamam.. Sağlıklı girer tımarhanelik olup çıkarım.. Elime bir huni alır gezerim.. Aslında deliler daha mutlu.. Çünkü hiç bir şeyi takmıyorlar.. Hayat onlara güzel.. Alırım huniyi elime sokaklarda gezerim.. Benden korkup kaçarlar kimse yaklaşamaz da ohh hayat bana güzel.. 🤣
Cesaretim*
Kalmam. Çocukluğumda annemler yattıktan sonra gizli gizli film izlerdim geceleri, bir gece korku filmi izlemiştim akıl hastanesinde geçiyordu ve beni çok etkilemişti, bu soru aklıma o filmi getirdi, asla kalmam👎
Cevap
34Cevap
Benim cesaretim var ya senin cesaretin var mı?
O bir gece sonra bir ömrüme bedel olur tımarhanelik olurum toptan. 🙄
Gereksiz ödülsüz işlere bulaşmam evimde uyurum ne işim var 😅
Sen kal öcüler yesin 😄
Sadece o cesareti "asla yapamazsın" kelimesini duyarsam bulurum.
Üç harfliler de terkettiyse kalırım 😄 ya da bi kişi benle gelmesi lazım.
Yanımıza bir şeyler alabiliyorsak tamam. Bana bir Kur an, bir benzinle dolu bidon, bir de çakmak lazım.
Eğer kimsenin gelmeyeceğinden eminsem uyurum hiç umrumda olmaz. Ama birilerinin gelme ihtimali varsa ecel terleri dökerim orada
İnsanların acı çektiği ve ruhunun hapsedildiği her yer bana korkunç geliyor. Resme bakınca bile çığlık sesleri duyar gibi oldum..
Timarhenede 1 gece kalıp çıkanın aklından şühpe ederim oraya şimdiden girene Esela
Terk edilmişse kalabilirim , terk edilmemişse korkarım
Temiz yerleri varsa kalırım. Malum uyumam lazım pis yerde uyuyamam
Olan aklımı da kaçırırım ben orada zaten gaipten sesler duyuyorum orada kafayı yerim
Sigara ve müzik dinleme imkanım varsa elbette yoksa kalsın
Tımarhanede kalan insanlar saldırıyor mu ki hani kalmamak için neden var mı
Yanıma tek bir kişi alabiliyorsam olabilir. Hatta eğlenceli bile olur 😆
Bir pompalı tüfek, bilgisayar ve seçiceğim bir kişiyle beraber kalırım
Cesaretim var da işin ucunda para yoksa niye beleşe kalayım :D
Gök gürültüsü korkumu yenemedim daha, hayır çok erken dksjd
Yemek varsa 1 ay bile kalirim bide internet lütfen
Tek başına kalmam ama bana yoldaşlık edecek biriside yanımda olsun. Yoksa sıkılırım.
Benim öyle bir binada kendi rızamla olmam imkansız.
Süper kahraman gücüm olursa olabilir onun dışı yok 😄
Kimse yoksa kalırım. Öyle in cin çıkmasın sağdan soldan.
Cesaretim var ama ortada bir amaç yok ve ödül olmadığı için kalmazdım.
Kendimi ve akıl sağlığımı seviyorum böyle bir şeyi denememe gerek yok
Valla tam benlik kira derdide yok canım isterse hergün farklı bir odada yatarım 🙏🙏
Yanımda arkadaşlarım olursa eğlenceli olur ama tek başıma kalamam
Var tabii kii yanıma birini de alabiliyo muyum sıkılmamak adına?
Kalırım ama sıkılırım. Bari tebeşir falan versinler duvara resim falan çizerim.
Yanımda biri de olacak mi hadi bana yap bi güzellik kdkdjdjd
Deli dedikleri aklın esaretinden kurtulmuş olandır 😉
Bizler içmeden sarhoş olanlarız
Orada da kalırım tek şartla bana bir defter birde kalem verin
Terk edilmişse kalırım 😃
beleşe kalmam ben kalırım ama ucunda ödül olsun be
Kalırım hatta terk edilmemiş olsun içerdekiler dışardakilerden iyidir.
Kalırım neden kalmayayım? Macera seven birisiyim ki hayatım böyle giderse gideceğim xD
Terk edilmiş morg mezar farketmez 1ayda kalırım
Biri yanımda olsa kalırım sırf onu korkutmak için. fantezi
ben tirsagim ne kalmasi direkt orada ruhumu teslim ederdim
Para varsa kalırım yoksa rahatımı niye bozayım yeni bir tımarhane zor olur hahs
Tek emin değilim. Yanımda biri varsa evet.
Ödül varsa kalırım kesinlikle
Ay niye belamı arıyım 😂
3 gece kalmıştım firar ettim ciddiyim :D
Kalırdım bocek falan yoksa
Elbette
Hayır yok. Delirmedim o kadar
Terk edilmiş sonuçta kalabilirim
Valla merak ediyorum olur diyecegim
Kalırdım eğlence olsun maksat ~ ℳ
Birinin eşlik etmesi lazım ama
terk edilmiş bir tımarhanede kalamam.
hayır yok bende öyle cesaret