Mutlu olmak için ne yapmalıyım?
Not:Boş boş yazmak isteyenler yazmasın soruma.
Not:Boş boş yazmak isteyenler yazmasın soruma.
Neleri yapmaktan hoşlanıyorsan onları bir süre yaparak.
Örnek veriyorum ben bir dönemler çok kötüydüm ve tatile çıktım. Sabahları erkenden yürüyüş, sonra kahvaltı, sonra denizde yüzme, akşam da arkadaşlarla buluşup yemek ve sohbet. Saat 10-11 gibi de uyuyordum tatlı yorgunluktan.
O kadar iyi gelmişti ki bana. Ruhuma.
Psikologa gitmek yerine bu parayı tatilde harcayarak ruhumu dinlendirdim.
Sonra başka yerde tatile gittim. Bu süre zarfında digital detox yaptım. Kimseyle konuşmadım pek ihtiyaç olmadıkça. Telefon kullanmadım, sosyal medya hiç yok. Sadece ve sadece anı yaşadım.
Dünyanın en mutlu insanı hissediyordum bu süreçte kendimi.
Yaa vallahi şaşırdım. Bende böyle yaptım ama mutlu olamadım, siz nasıl mutlu olabildiniz. Vallahi tebrikler.👏🏻👏🏻
Teşekkür ederim.
Dediğim gibi bana çok iyi gelmişti. Hatta yine plan yapıyorum önümüzdeki ay için.
Hatta bisiklet kullanmayı da ekliyorum ve de köpek almak istiyorum Toy Poodle yavru. Onu dışarda gezdirmek falan, evde oynamak bakmak iyi gelecektir bana. Zaten muhabbet kuşum da var. Onlar bile çok iyi gelmişti bana.
Valla hayat hoş sizin için. Hep mutlu olursunuz inşallah vallahi
Ruhunuzu mutlu etmek için zaman ayırmak önemlidir. Kendi ilgi ve hobilerinize zaman ayırarak, keyif aldığınız aktivitelerle uğraşarak, meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini uygulayarak içsel huzuru bulabilirsiniz. Aile ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek, sosyal bağlarınızı güçlendirecek ve ruhunuzu besleyecektir. Kaliteli zaman geçirmek, güvenli ve destekleyici ilişkilerin oluşmasına katkı sağlar. Doğa, ruhunuzu besleyebilecek ve sakinleştirebilecek bir kaynaktır. Yürüyüşe çıkmak, piknik yapmak, denize gitmek veya bahçe işleriyle uğraşmak gibi doğayla iç içe olabileceğiniz aktivitelere zaman ayırın.
Aslında cevabın sorduğun soruda , çünkü insan mutlu olmak için kendine mutlu olabileceği bir ortama sokmalı , ama öncelikle neden mutlu olamadığını sorguladın mı kendine
Cevap
8Cevap
Allah'ı bol bol zikrederek ayrıca bol bol sadaka ver
Kendine zaman ayır gez dolaş tak kulaklıklarımı manza eşliğinde eski müzikler dinle..
Güzel bir namazın çözemeyeceği bir şey yoktur
İnşirah suresi okuyarak
İç huzura kavuşarak 🙌🏻
Abdest alıp namaz kılarak
Küçük şeylerden yeni şeylerden. Anda kal
Kapalı mısın?
Ünlü fenomen popüler olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?