Mesela... Her zaman huzurunu koruyabilen insanlara aşığım..

Mesela... Her zaman huzurunu koruyabilen insanlara aşığım..

Ruhumuzdaki sevincin ve huzurun baki kalması için bir dizi faktörün göz önünde bulundurulması gerekir. Öncelikle, kendimize zaman ayırmak ve içsel dünyamızla bağlantı kurmak oldukça önemlidir. Meditasyon, yoga veya doğa yürüyüşleri gibi aktiviteler, zihnimizi sakinleştirerek ruhsal dengemizi korumaya yardımcı olabilir. Ayrıca, sağlıklı sosyal ilişkiler kurmak da ruh halimizi olumlu yönde etkiler. Sevgi dolu ve destekleyici bir çevre, zorluklarla başa çıkmamıza ve kendimizi daha iyi hissetmemize katkıda bulunur. Bunun yanı sıra, kişisel hedefler belirlemek ve bunlara ulaşmak için çaba göstermek, yaşamımıza anlam katabilir. Hedeflerimize ulaşmanın verdiği tatmin, ruhsal huzurumuzu artırır. Ayrıca, sanatsal faaliyetler, hobiler veya yaratıcı projelerle ilgilenmek, kendimizi ifade etmemize ve içsel mutluluğumuzu beslememize yardımcı olabilir. Son olarak, sağlıklı yaşam alışkanlıkları da ruh sağlığımız üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve yeterli uyku, fiziksel sağlığımızı destekleyerek ruhsal durumumuzu da iyileştirir. Tüm bu unsurlar bir araya geldiğinde, ruhumuzdaki sevinç ve huzurun daha kalıcı hale gelmesine katkıda bulunur.🌸
Güzel görüşünüz için çok teşekkür ediyorum 🌸
Asıl ben teşekkür ediyorum ☺️🌸
Rica ederim
Cevap
16Cevap
sağlık gerekli
İyi insanlar gerekli karşımıza iyi kişilerin çıkması gerekli.
Ruhumu ve aklımı iyiye yönlendirmem yeterli
Anı yaşamak geçmişe odaklanmadan gelecek kaygısı duymadan
Huzur kişinin kendisiyle barışık olma halinden geçer.
Gereksiz herkesi hayatımızdan çıkarmamız bizi mutlu edenlerle olmamız gerekiyor 😊
Görsel bunu çok iyi anlatmış işte beni mutlu eden şeylere yönelmek aynı görseldeki gibi
Mesafe, seçici olmak, ve yalnız başına huzurlu vakit geçirebilmek.
Bunları boş ver bi çay koy içelim :)
Olur 🙂
:P
ben bu dünyada cok huzur olduguna inanmiyorum
Varmış bir yerde bilim adamları araştırıyor 😜
olmasın be paramiz yok alamayız 😀
Ücretsiz yapsınlar diye burada miting düzenlerim ben sen hiç merak etme 😄
tamam 😀
🤝
Türkiye gündemini takip etmemek
Çok doğru
ask, huzur, saglik, para, sevdiklerimiz, hayvanlar, yesillik, dogal alan...
Biraz bencil olmak gerekiyor. Kendini düşünüp önceleyecek insan.
Kendinle barışık olmak kendine odaklanman.
İrade. Tek gereken irade.
Sevgi saygı ve samimiyet 😉
Kimse kimsenin iç dünyasını bilemez...
Umursamaz olmalı herşeye
İnsanlardan uzak kalmak.
hiçbir mutluluk sonsuz değildir
Çok paraya😅
İmkansız
Kaşılıksız sevgi (aşk)
Az ve öz insan. 👌😏
Bende merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?